QUOTE(Narajana @ 2010 05 29, 12:35)
Turbūt neskaitėt mano komento virš šios foto, ten papasakota kaip viskas vyko, atėjau į virtuvę įsipyliau arbatos pažiūrėjau, kad galiu nufotografuoti, pasiėmiau dar kelis daiktus iš virtuvės. Čia neina kalba apie preciziką, jei fotografuočiau specialiai, tai apšvietimą naudočiau tikrai ne tokį, o būtent stiklui skirtą, stalas taip pat būtų švarus ir pan. Tiesiog norėjau parodyti, kad nesunkiai galima atlikti tą užduotį ir įdomiau, nei vien išdėliojus daiktus. Aš taip pat išdėliojau buitinius kasdienius daiktus. Išdėliojau toje pačioje buitinėje aplinkoje, virtuvėje. Tiesiog šiek tiek kūrybos ir viskas...
O jums, kas atlikinėja užduotį iš tiesų, tai tikrai siūlyčiau tai padaryti su visa precizika ir atsakingumu...
O jums, kas atlikinėja užduotį iš tiesų, tai tikrai siūlyčiau tai padaryti su visa precizika ir atsakingumu...
QUOTE(Narajana @ 2010 05 29, 13:20)
Dėl šito Tu esi visai teisi, kad nededa nededa. Ir šį kartą, žinoma, puodukai buvo kruopščiai išplauti. Tik nuo karštos arbatos paskutinis puodelis yra aprasojęs (pasidengęs rūkeliu).
QUOTE(Narajana @ 2010 05 29, 19:03)
Čia tai tu neteisi, aš parašiau teisybę. Už tai labai pykstu, už teisybe visuomet kovoju. Daugiau neberašysiu, bet labai labai pikta....
Ir aš myliu teisybę, jūsų žinutės pasakojančios apie tą patį veiksmą man pasirodė prieštaringos. Nebent nesupratau kuri teisinga.
Ir aš supykau, aš matau, kad puodelis su vandens nuosėdom, jūs man sakot, kad tai rūkelis. Kadangi puodelis jūsų tai ir teisybė jūsų.
Šiaip tai kvaila dėl tokių dalykų pyktis, pykti ir eikvoti energiją. Aš siūlau taiką