Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Noelle @ 2010 05 21, 23:16)
užtat su skaitmena sekasi. O aš nemoku  smile.gif  Vat ir atėjau mokintis, bet žiūriu vistiek tik juostines foto keliu.

aciu, gal ir sekasi.. bet as baisiai nemegstu prei ps sedet... galvojau su juosta lengviau butu.. blush2.gif ax.gif na bet keep trying biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, naujokus priimat? smile.gif
pradejau daryt namu darbus, bet pries juos dar reikia matyt islaikyt egzamina "rask kaip ikelt nuotraukas i foruma":)
gal galit padet? sukeliau i flickr, o i cia niekaip... doh.gif

ACIU!
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 05 22, 15:51)
sveiki, naujokus priimat? smile.gif
pradejau daryt namu darbus, bet pries juos dar reikia matyt islaikyt egzamina "rask kaip ikelt nuotraukas i foruma":)
gal galit padet? sukeliau i flickr, o i cia niekaip...  doh.gif

ACIU!

flike atsidaryt reikia nuotrauka, virsuj yra all size - paspaudi, po nuotrauka yra visokie linkai nukopijuot - issirenki ta kur su uzrasu URL - nukopini, ateini i sm, kai atsakyneji virsuj yra IMG - spaudi, ir ikeli nuoroda i atsidariusi langeli. viskas. 4u.gif
Atsakyti
aciuuu antajo 4u.gif

pirmi nd.
user posted image

user posted image

user posted image

kas gerai, kas blogai?

Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 05 22, 18:05)
aciuuu antajo  4u.gif

pirmi nd.

man tai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 22, 18:17)
man tai tinka smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cheles, nd gerai
Atsakyti
gal galite pasakyti kokios spalvos yra pastelines? aciu
Atsakyti
keiciam diafragma:

f5.6
user posted image

f10
user posted image

f25
user posted image

gerai? blogai?
Atsakyti
Registruojuosi naujoje temeleje smile.gif

Federica dekui uz naujus namucius 4u.gif
Labai patiko Noelles mergicka... Super.. Labai nuotaikinga...

Soriukas bet daugiau pakomentuosiu kitom dienom... Pardaviau savo loptopa, tai dabar tenka kompa su vyru dalinti smile.gif O mobilus internetas nervina su savo letumu...

QUOTE(Cheles @ 2010 05 23, 00:54)
keiciam diafragma
gerai? blogai?

Gerai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 05 23, 00:07)
Soriukas bet daugiau pakomentuosiu kitom dienom... Pardaviau savo loptopa, tai dabar tenka kompa su vyru dalinti  smile.gif  O mobilus internetas nervina su savo letumu...
Gerai... smile.gif

welcome in club doh.gif aš jau įpratau. randu ir privalumų tame smile.gif

Cheles ir antras nd gerai.

Leonile
, štai ką radau int.
"Pastelinės spalvos
Bazinės spalvos, skiedžiamos balta, šviesėja: raudona virsta rausva, mėlyna - melsva ir t.t. Tapdamos pastelinės, spalvos keičia savo poveikio lauką. „Atskiestos" spalvos tampa ne tokios dinamiškos, jos daug ramesnės, švelnesnės, net nuobodesnės. Melsva daug šaltesnė, išlaikanti didesnę distanciją nei mėlyna; rausva spalva, priešingai nei raudona, yra saldi, bejėgiška, blanki; gelsva - nekrintanti į akis, nieko nesakanti; žalsva tampa šaltesnė. Taigi pastelinės spalvos yra priimamos iš esmės kitaip. Taip jos natūraliai priskiriamos atskirai spalvų grupei, turinčiai savitą ypatybių kompleksą, kurį, siekiant konkretaus tikslo, telieka pozityviai išnaudoti, taip pat, kaip ir visas kitas spalvų grupes bei pogrupius. "
Pvz. iš flickr
http://www.flickr.co...N08/4077180637/
http://www.flickr.co...ees/4438184519/
http://www.flickr.co...gns/3414642103/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 23 gegužės 2010 - 07:43
Ai tai nelabai cia dar ka ir prideje smile.gif, tai tada ir nekomentuosiu... Oharai jau issakyta mano nuomone smile.gif... O praejusioj temelej kas buvo, tai irgi visi jau gave kritikos smile.gif

Keliu as sendiien viena nuotraukyte jusu teismui... Man toks klausimas iskilo ar labai trukdo triuksmai? Bandziau speciasiai kelti iso iki dugno ir tikrinau, kaip cia jis triuksmauja ant pilno.... Nes reik issiaiskinti vdrug kokia situacija kai to reikes smile.gif, tai zinosiu ar verta fotkinti su aukstu iso ar geriau net netraukti fotiko... Siaip kaip padurniavimui man tas iso visai patiko... tas grainas suteikia toki ispudi lyg juosta fotkinta... blush2.gif
user posted image
Atsakyti