QUOTE(Noelle @ 2010 05 28, 18:51)
Banginiuk, sveika prisijungusi Fainą dovaną gavai. Ir ND gerai pradėjai.
aciu
QUOTE(geneira @ 2010 05 28, 19:40)
Sweikutės
man tos raidės irgi kažkokia mistika kaip gražu, zana... kokia f-ja fotografuoji, kad antras planas plaukia... nu man kažkaip nesiseka, ypač lauke... man vaizdas visad ryškus visas gaunasi ot "tūpa" esu, net pačių paprasčiausių dalykų nemoku fotkinti ne man matyt toks fotikas
kiekvieną dieną galvoju pakankinsiu fotiką, bet gaunasi, kad aš kankinuosi ir teoriją skaičiau ir instrukciją skaičiau, bet ... neatlieku net ND ant kokios programos reikia daryt 1 nd? nu aš fokusuoju rankiniu būdu, nu man niekaip... gal aš tarp daiktų didelius tarpus pasidarau?
man tos raidės irgi kažkokia mistika kaip gražu, zana... kokia f-ja fotografuoji, kad antras planas plaukia... nu man kažkaip nesiseka, ypač lauke... man vaizdas visad ryškus visas gaunasi ot "tūpa" esu, net pačių paprasčiausių dalykų nemoku fotkinti ne man matyt toks fotikas
kiekvieną dieną galvoju pakankinsiu fotiką, bet gaunasi, kad aš kankinuosi ir teoriją skaičiau ir instrukciją skaičiau, bet ... neatlieku net ND ant kokios programos reikia daryt 1 nd? nu aš fokusuoju rankiniu būdu, nu man niekaip... gal aš tarp daiktų didelius tarpus pasidarau?
QUOTE(zana33 @ 2010 05 28, 19:59)
Geneira,man irgi sunku Kol fotografavau auto,tai visos nuotraukos ryskios,grazios buvo Kai paciai reguliuot reikia,tai puse istrinu .Kartais galvoju,kad mano akys (ar akiniai ) kreivai rodo Atrodo normaliai sufokusuoju,o gaunasi s....Net nezinau kokia programa dazniausiai fotografuoju,gal su portretuku? Ai,su visom.Blaskausi,galima sakyt,tamsiam kambary .Bandau visaip,kartais gaunasi,kartais -ne.Paskui neatsimenu,ant kurios programos gavosi geriausiai ...Kad fonas issilietu,kiek as suprantu,reikia kuo mazesni skaiciuka f pasidaryti
nu ir man zinokit sunku, sedejau siandien visa diena fotika maigiau bandziau, dejau daiktus, geles ir viska ka po ranka rasdavau, bandydavau (kol akumas nusedo), nu vat pirmas ND pavyko...antra bandziau galvojau pavyko, bet pasiskaiciau kaip reik daryt, tai nepavyko, ryt bandysiu vel (nugis zinau ant kokios raides diafragma keist reik, o pries tai visaip kitaip bandziau)...Taigis isitikinau kad tai didelis menas - reikalaujantis kantrybes