Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos ir sveiki visi, gavau ir as vakar pagaliau savo isvajotaji zaisliu - nors jusu tema skaitineju jau seniai, todel bandysiu daryt namu darbus ir stropiai mokytis tikuosi pavyks ax.gif mano pirmasis ND:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(banginiukas @ 2010 05 28, 15:25)
Sveikos ir sveiki visi, gavau ir as vakar pagaliau savo isvajotaji zaisliu - nors jusu tema skaitineju jau seniai, todel bandysiu daryt namu darbus ir stropiai mokytis tikuosi pavyks  ax.gif mano pirmasis ND:

laba, gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(banginiukas @ 2010 05 28, 14:25)
Sveikos ir sveiki visi, gavau ir as vakar pagaliau savo isvajotaji zaisliu - nors jusu tema skaitineju jau seniai, todel bandysiu daryt namu darbus ir stropiai mokytis tikuosi pavyks  ax.gif mano pirmasis ND:
user posted image
user posted image
user posted image

Labai sėkmingai pradėjai. Pirmą kartą matau taip gerai atliką šitą paprastą užduotį. Labai gerai, kad pasirinkai stalą ne tiesiai, o diagonaliniu vaizdu, taip sukurdama erdvės pojūtį.
labai gerai, kad pabandei skirtingus komponavimus: poslinkis į kairę, į dešinę, o ne viskas centre. Labai gerai, kad daiktai šalia sudėti, o ne išmėtyti ar atskirti...Žodžiu thumbup.gif sveikinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Narajana: 28 gegužės 2010 - 14:33
QUOTE(robobebras @ 2010 05 28, 13:12)

Saddigah, paziurek ar veikia pats distancinis - per savo fotiko live view ziurek spausdama distancini, turi matyti infraredo lempute mirksincia (plika akim nepamatysi). Kaip Narajana sake fotika irgi turi paruosti "gaudyti" ta signala, plius kadangi jis veikia infraredu, tai turi buti tiesioginis matomumas tarp fotiko priekio ir distancinio. O gal distancinis netinka tavo fotikui?

Pradėjo veikti jau, paminkiau ilgiau mygtuką ir jau tvarka biggrin.gif Bet tai keista, dariau gi visai tą patį, ką ir prieš dvi dienas, na, gal ilgiau paspaudus palaikiau. smile.gif O su fotiko paruošimu nieko ten mandro nėr, paspaudi self-timerio mygtuką ir pasirenki distancinį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2010 05 28, 13:32)
Labai sėkmingai pradėjai. Pirmą kartą matau taip gerai atliką šitą paprastą užduotį. Labai gerai, kad pasirinkai stalą ne tiesiai, o diagonaliniu vaizdu, taip sukurdama erdvės pojūtį.
labai gerai, kad pabandei skirtingus komponavimus: poslinkis į kairę, į dešinę, o ne viskas centre.  Labai gerai, kad daiktai šalia sudėti, o ne išmėtyti ar atskirti...Žodžiu  thumbup.gif  sveikinu.

aciu, net israudau cia pati viena sededama blush2.gif noras mokytis dar labiau isaugo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 28, 12:58)
kaip? biggrin.gif nesupratau smile.gif

blush2.gif na, kad UK blush2.gif gal Londone? reiktu koki bendra londonieciu meeta padaryti ax.gif blush2.gif nes pora kartu tik po 3 susitikom ax.gif

O gal as ne taip supratau blush2.gif kazko issiblaskius siandien blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 28 gegužės 2010 - 15:21
QUOTE(Rico @ 2010 05 28, 16:16)
blush2.gif na, kad UK  blush2.gif gal Londone? reiktu koki bendra londonieciu meeta padaryti  ax.gif  blush2.gif nes pora kartu tik po 3 susitikom  ax.gif

O gal as ne taip supratau  blush2.gif  kazko issiblaskius siandien  blush2.gif

man rodos, mes viena kita ne taip supratom biggrin.gif as galvojau, kad tu tik is UK ebay perki biggrin.gif o is kinijos nepirkai. as tai lietuvoj sedziu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 28, 14:22)
man rodos, mes viena kita ne taip supratom biggrin.gif as galvojau, kad tu tik is UK ebay perki biggrin.gif o is kinijos nepirkai. as tai lietuvoj sedziu wink.gif

Taip ir yra blush2.gif bet as tik is Uk ir perku blush2.gif atsiuntimas greitas ax.gif

Na, svarbu issiaiskinom, tik kiek Off- topic blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Saddiqah @ 2010 05 28, 14:46)
Aš anksčiau prisibijodavau pirkt iš toli, bet paskui pagalvojau, juk jei kas negerai visada galima kreiptis į paypal ir grąžins pinigus, tai dabar jau perku ir per daug galvelės nesuku. biggrin.gif O perku iš visur Kinijos, Hong Kongo, dabar Singapūras pasitaikė, per porą savaičių gaunu, tai gana greitai sakyčiau. wink.gif

aš tik brangesnių prekių nedrįstu-dėl galimo muito.. gausis paskui brangiau nei LT... nors 50 mm objektyvą pirkau iš Honkongo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2010 05 28, 10:34)
Idedu savo pirmuosius macro bandymus

man asmeniskai per daug akivaizdziai ta piene pavaizduota smile.gif tiesiog tekst ir piene smile.gif neuzpyk tik wink.gif ir labai plokscia, nesijaucia gylio. gal geriau pabandyt kitaip

pvz, cia ka sugebejau ant greituju rast smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

nesakau, kad taip pat, bet tiesiog gal kils kokiu minciu paciai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 05 28, 14:57)
aš tik brangesnių prekių nedrįstu-dėl galimo muito.. gausis paskui brangiau nei LT... nors 50 mm objektyvą pirkau iš Honkongo 4u.gif

Na, nėra tie pardavėjai kvaili, prirašo, kad čia dovana ar panašiai, gi niekas iš jų nepirktų, jei muitą reikėtų mokėt ir kaina dviguba gautųsi. smile.gif Tas pats ir su JAV yra...
Atsakyti
QUOTE(Saddiqah @ 2010 05 28, 17:44)
Na, nėra tie pardavėjai kvaili, prirašo, kad čia dovana ar panašiai, gi niekas iš jų nepirktų, jei muitą reikėtų mokėt ir kaina dviguba gautųsi. smile.gif Tas pats ir su JAV yra...

taip, bet muitine kartais, o gan ir daznai, patikrina kas viduj. o jie irgi ne durni smile.gif mato kas kiek verta.. nu bet muitas ne toks ir didelis, jei ta preke ne milijonus kainuoja smile.gif
Atsakyti