Sveikos ir sveiki visi, gavau ir as vakar pagaliau savo isvajotaji zaisliu - nors jusu tema skaitineju jau seniai, todel bandysiu daryt namu darbus ir stropiai mokytis tikuosi pavyks mano pirmasis ND:
QUOTE(banginiukas @ 2010 05 28, 15:25)
Sveikos ir sveiki visi, gavau ir as vakar pagaliau savo isvajotaji zaisliu - nors jusu tema skaitineju jau seniai, todel bandysiu daryt namu darbus ir stropiai mokytis tikuosi pavyks mano pirmasis ND:
laba, gerai
QUOTE(banginiukas @ 2010 05 28, 14:25)
Labai sėkmingai pradėjai. Pirmą kartą matau taip gerai atliką šitą paprastą užduotį. Labai gerai, kad pasirinkai stalą ne tiesiai, o diagonaliniu vaizdu, taip sukurdama erdvės pojūtį.
labai gerai, kad pabandei skirtingus komponavimus: poslinkis į kairę, į dešinę, o ne viskas centre. Labai gerai, kad daiktai šalia sudėti, o ne išmėtyti ar atskirti...Žodžiu sveikinu.
QUOTE(robobebras @ 2010 05 28, 13:12)
Saddigah, paziurek ar veikia pats distancinis - per savo fotiko live view ziurek spausdama distancini, turi matyti infraredo lempute mirksincia (plika akim nepamatysi). Kaip Narajana sake fotika irgi turi paruosti "gaudyti" ta signala, plius kadangi jis veikia infraredu, tai turi buti tiesioginis matomumas tarp fotiko priekio ir distancinio. O gal distancinis netinka tavo fotikui?
Pradėjo veikti jau, paminkiau ilgiau mygtuką ir jau tvarka Bet tai keista, dariau gi visai tą patį, ką ir prieš dvi dienas, na, gal ilgiau paspaudus palaikiau. O su fotiko paruošimu nieko ten mandro nėr, paspaudi self-timerio mygtuką ir pasirenki distancinį.
QUOTE(Narajana @ 2010 05 28, 13:32)
Labai sėkmingai pradėjai. Pirmą kartą matau taip gerai atliką šitą paprastą užduotį. Labai gerai, kad pasirinkai stalą ne tiesiai, o diagonaliniu vaizdu, taip sukurdama erdvės pojūtį.
labai gerai, kad pabandei skirtingus komponavimus: poslinkis į kairę, į dešinę, o ne viskas centre. Labai gerai, kad daiktai šalia sudėti, o ne išmėtyti ar atskirti...Žodžiu sveikinu.
aciu, net israudau cia pati viena sededama noras mokytis dar labiau isaugo
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 28, 12:58)
kaip? nesupratau
na, kad UK gal Londone? reiktu koki bendra londonieciu meeta padaryti nes pora kartu tik po 3 susitikom
O gal as ne taip supratau kazko issiblaskius siandien
QUOTE(Rico @ 2010 05 28, 16:16)
na, kad UK gal Londone? reiktu koki bendra londonieciu meeta padaryti nes pora kartu tik po 3 susitikom
man rodos, mes viena kita ne taip supratom as galvojau, kad tu tik is UK ebay perki o is kinijos nepirkai. as tai lietuvoj sedziu
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 28, 14:22)
man rodos, mes viena kita ne taip supratom as galvojau, kad tu tik is UK ebay perki o is kinijos nepirkai. as tai lietuvoj sedziu
Taip ir yra bet as tik is Uk ir perku atsiuntimas greitas
Na, svarbu issiaiskinom, tik kiek Off- topic
QUOTE(Saddiqah @ 2010 05 28, 14:46)
Aš anksčiau prisibijodavau pirkt iš toli, bet paskui pagalvojau, juk jei kas negerai visada galima kreiptis į paypal ir grąžins pinigus, tai dabar jau perku ir per daug galvelės nesuku. O perku iš visur Kinijos, Hong Kongo, dabar Singapūras pasitaikė, per porą savaičių gaunu, tai gana greitai sakyčiau.
aš tik brangesnių prekių nedrįstu-dėl galimo muito.. gausis paskui brangiau nei LT... nors 50 mm objektyvą pirkau iš Honkongo
QUOTE(Egipta @ 2010 05 28, 10:34)
Idedu savo pirmuosius macro bandymus
man asmeniskai per daug akivaizdziai ta piene pavaizduota tiesiog tekst ir piene neuzpyk tik ir labai plokscia, nesijaucia gylio. gal geriau pabandyt kitaip
pvz, cia ka sugebejau ant greituju rast
nesakau, kad taip pat, bet tiesiog gal kils kokiu minciu paciai
QUOTE(paprasta @ 2010 05 28, 14:57)
aš tik brangesnių prekių nedrįstu-dėl galimo muito.. gausis paskui brangiau nei LT... nors 50 mm objektyvą pirkau iš Honkongo
Na, nėra tie pardavėjai kvaili, prirašo, kad čia dovana ar panašiai, gi niekas iš jų nepirktų, jei muitą reikėtų mokėt ir kaina dviguba gautųsi. Tas pats ir su JAV yra...
QUOTE(Saddiqah @ 2010 05 28, 17:44)
Na, nėra tie pardavėjai kvaili, prirašo, kad čia dovana ar panašiai, gi niekas iš jų nepirktų, jei muitą reikėtų mokėt ir kaina dviguba gautųsi. Tas pats ir su JAV yra...
taip, bet muitine kartais, o gan ir daznai, patikrina kas viduj. o jie irgi ne durni mato kas kiek verta.. nu bet muitas ne toks ir didelis, jei ta preke ne milijonus kainuoja