QUOTE(Saddiqah @ 2010 05 26, 21:08)
Rodau savo alyvas, na, bet reikia pripažint nesigavo taip, kaip norėjau...
butu labai faina, bet man truksta lygaus ir grynai balto fono... tada alyvuoges atskleistu ta tikra, grazia spalva...
QUOTE(pupshe @ 2010 05 26, 21:45)
Tiesą sakant nelabai supratau kaip rekomenduoji tiesinti
Ir tą daryti reikėtų su PS ar perfotografuoti? Aš nenaudoju kolkas PS, bet turbūt teks pradėt mokintis. Na teisingas golden triangle būtų, jei laipteliai eitų įstrižai į kairinį kampą, ar nebūtinai į kampą? O diafragma čia 11.
Turiu dar tokią, man atrodo, kad čia yra tas golden triangle, bet gal irgi kiek netikslus.[img]
Cia jau ne vienas trikampis, bet daugiau ju... Siaip pats kadras jau nera toks ispudingas, nes jame per daug detaliu... poriekyje laiptai, po to tas medis ir gale dar zmones matosi... ir dar sie visi objektai vienoje kardo puseje, tai toks disbalansas gaunasi... patys kalniukai ir ju sukurti trikampiai labai fainai atrodo.... Bet tai ka isvardinau uzgozia tuos trikampius....
QUOTE(ohara @ 2010 05 26, 21:58)
Keliu ir aš kelias viena laiptukai kitos dvi tai šiaip..kvietkeliai..
Tavo darbus as jau aptariau...
QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 26, 22:12)
Štai mano diafragmos
ar teisingai supratau ką reikėjo padaryti?
Gerai....
QUOTE(Egipta @ 2010 05 26, 23:34)
Atlikau pirma ND:
Ka manot?
Gerai...
QUOTE(airv @ 2010 05 27, 00:29)
Pirmas kompoziciskai geriausiai ziurisi, taciau pilkokas ir tamsokas, noretusi sviesaus sviesaus ir svelnaus vaizdo... Nutu idomu ir neversta i jb pamatyti...
QUOTE(Noelle @ 2010 05 27, 08:51)
Aš šiandien turiu šitą dvimetukę fotografuoti.
Oras lauke tai liūdesys, o parke sutarėm su drauge susitikti. Ir nuotaikos tokios visai netinkamos fotoaparatą į rankas imti
Na jau toki modeliuka fotografuoti turetu buti vienas malonumas... pasileisk kokios megiamos muzikos atsigerk kavos ir gal pralinksmesi ir uzeis noras kamera i rankas paimti....
O as pasizvalgymui metu pora nuorodeliu
Cia
Nikkor naujas fisheye'us... Pamaciau tai juokiausi kokio blin dydzio...
O
cia kaip pasigaminti pigu fisheye'u...