Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Keliu ir aš kelias viena laiptukai kitos dvi tai šiaip..kvietkeliai..nu dėl spalvų tai.. db sakau pas mane juodas periodas... blush2.gif

user posted image

user posted image

(flick.com ji gerai atrodo nes nesimato balto fono kai visas puslapis baltas tai tik tas bambukas šviečia... thumbup.gif blush2.gif )

user posted image

Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 26, 22:52)
sita idomi ir tikrai ziurisi smile.gif tik nedaryciau jos tokios salotines.. ir apacioj takelis kazkiek mano akiai kliuna, jei jau kabinetis sad.gif bet ciai tikrai grazu. toks keliu sluoksniu kadras

Ačiū. Fotografavau ant manual, matomai nelabai tinkamai parinkau parametrus, kaikurios foto permetus į kompą visai nenaturalių spalvų, šitos man taip pat atrodo per ryškios spalvos. Supratau, kad nesu pakankamai įgudusi tokiai funkcijai, pradžiai turbūt reikėtų dažniau rinktis P arba diafragmos prioritetą...
Atsakyti
ohara, laiptai labai gražiai atrodo, nežinau kiek techniškai teisingi, bet akiai patinka
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 05 26, 22:58)
Keliu ir aš kelias viena laiptukai kitos dvi tai šiaip..kvietkeliai..nu dėl spalvų tai.. db sakau pas mane juodas periodas... blush2.gif

Pirma man patinka, tokia paslaptinga, tas tamsumas man tinka, tik pats viršus per tamsus. Man ji kažkiek net netikroviška, čia ji tvarkyta PS ar tikras kadras?
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 26, 22:04)
ohara, laiptai labai gražiai atrodo, nežinau kiek techniškai teisingi, bet akiai patinka

čia jie irgi Kernavėj, lblb bijau aukščio bet juos pamačius lipau iki viršaus kad nufotkint,nes apačioj nauji o pačia pačiam viršui va keli tokie seni palikti,tai ėjau melsdamai kad nenugriūčiau... doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pupshe @ 2010 05 26, 22:08)
čia ji tvarkyta PS ar tikras kadras?

kontrasto uždėta.. ax.gif
Atsakyti
Štai mano diafragmos smile.gif
f4
user posted image
f8
user posted image
f16
user posted image
f29
user posted image

ar teisingai supratau ką reikėjo padaryti?
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 26, 22:12)
ar teisingai supratau ką reikėjo padaryti?

tikrai teisingai... 4u.gif
Atsakyti
kontrasto uždėta.. ax.gif
[/quote]
Nesakau, kad blogai, domiuosi, nes daug gražių foto matau ir nesuprantu kaip tokį rezultatą išgauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupshe @ 2010 05 26, 22:02)
Ačiū. Fotografavau ant manual, matomai nelabai tinkamai parinkau parametrus, kaikurios foto permetus į kompą visai nenaturalių spalvų, šitos man taip pat atrodo per ryškios spalvos. Supratau, kad nesu pakankamai įgudusi tokiai funkcijai, pradžiai turbūt reikėtų dažniau rinktis P arba diafragmos prioritetą...

nu ant manual tai iskart sunku smile.gif ypac namu darbams tai net neverta, manau. 2 nd rinkis diafragmos prioriteta ir bus lengviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 05 26, 22:10)
čia jie irgi Kernavėj, lblb bijau aukščio bet juos pamačius lipau iki viršaus kad nufotkint,nes apačioj nauji o pačia pačiam viršui va keli tokie seni palikti,tai ėjau melsdamai kad nenugriūčiau... doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

kadras vertas nugalėti baimę smile.gif man iš viso seni laiptai, piliakalniai velniškai gražu

jau norėjau eiti zoom'u pažaisti, bet pamačiau kiek valandų doh.gif laikas greitai lekia, einu egzui ruoštis unsure.gif
labai lauksiu komentarų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 26, 22:12)

gerai smile.gif gali daryt toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 05 26, 22:13)
tikrai teisingai... 4u.gif

ačiū, teigiami komentarai motyvuoja mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 26, 22:16)
gerai smile.gif gali daryt toliau smile.gif