Keliu ir aš kelias viena laiptukai kitos dvi tai šiaip..kvietkeliai..nu dėl spalvų tai.. db sakau pas mane juodas periodas...
(flick.com ji gerai atrodo nes nesimato balto fono kai visas puslapis baltas tai tik tas bambukas šviečia... )
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 26, 22:52)
sita idomi ir tikrai ziurisi tik nedaryciau jos tokios salotines.. ir apacioj takelis kazkiek mano akiai kliuna, jei jau kabinetis bet ciai tikrai grazu. toks keliu sluoksniu kadras
Ačiū. Fotografavau ant manual, matomai nelabai tinkamai parinkau parametrus, kaikurios foto permetus į kompą visai nenaturalių spalvų, šitos man taip pat atrodo per ryškios spalvos. Supratau, kad nesu pakankamai įgudusi tokiai funkcijai, pradžiai turbūt reikėtų dažniau rinktis P arba diafragmos prioritetą...
ohara, laiptai labai gražiai atrodo, nežinau kiek techniškai teisingi, bet akiai patinka
QUOTE(ohara @ 2010 05 26, 22:58)
Keliu ir aš kelias viena laiptukai kitos dvi tai šiaip..kvietkeliai..nu dėl spalvų tai.. db sakau pas mane juodas periodas...
Pirma man patinka, tokia paslaptinga, tas tamsumas man tinka, tik pats viršus per tamsus. Man ji kažkiek net netikroviška, čia ji tvarkyta PS ar tikras kadras?
QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 26, 22:04)
ohara, laiptai labai gražiai atrodo, nežinau kiek techniškai teisingi, bet akiai patinka
čia jie irgi Kernavėj, lblb bijau aukščio bet juos pamačius lipau iki viršaus kad nufotkint,nes apačioj nauji o pačia pačiam viršui va keli tokie seni palikti,tai ėjau melsdamai kad nenugriūčiau...
Papildyta:
QUOTE(pupshe @ 2010 05 26, 22:08)
čia ji tvarkyta PS ar tikras kadras?
kontrasto uždėta..
Štai mano diafragmos
f4
f8
f16
f29
ar teisingai supratau ką reikėjo padaryti?
f4
f8
f16
f29
ar teisingai supratau ką reikėjo padaryti?
QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 26, 22:12)
tikrai teisingai...
kontrasto uždėta..
[/quote]
Nesakau, kad blogai, domiuosi, nes daug gražių foto matau ir nesuprantu kaip tokį rezultatą išgauti
[/quote]
Nesakau, kad blogai, domiuosi, nes daug gražių foto matau ir nesuprantu kaip tokį rezultatą išgauti
QUOTE(pupshe @ 2010 05 26, 22:02)
Ačiū. Fotografavau ant manual, matomai nelabai tinkamai parinkau parametrus, kaikurios foto permetus į kompą visai nenaturalių spalvų, šitos man taip pat atrodo per ryškios spalvos. Supratau, kad nesu pakankamai įgudusi tokiai funkcijai, pradžiai turbūt reikėtų dažniau rinktis P arba diafragmos prioritetą...
nu ant manual tai iskart sunku ypac namu darbams tai net neverta, manau. 2 nd rinkis diafragmos prioriteta ir bus lengviau
QUOTE(ohara @ 2010 05 26, 22:10)
čia jie irgi Kernavėj, lblb bijau aukščio bet juos pamačius lipau iki viršaus kad nufotkint,nes apačioj nauji o pačia pačiam viršui va keli tokie seni palikti,tai ėjau melsdamai kad nenugriūčiau...
kadras vertas nugalėti baimę man iš viso seni laiptai, piliakalniai velniškai gražu
jau norėjau eiti zoom'u pažaisti, bet pamačiau kiek valandų laikas greitai lekia, einu egzui ruoštis
labai lauksiu komentarų
QUOTE(tindiriushka @ 2010 05 26, 22:12)
Štai mano diafragmos
gerai gali daryt toliau
QUOTE(ohara @ 2010 05 26, 22:13)
tikrai teisingai...
ačiū, teigiami komentarai motyvuoja
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 26, 22:16)
gerai gali daryt toliau
su nekantrumu lauksiu rydienos