Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

sveikos, turiu ir as prisegamus plaukus. pirkau juos baltic hair pries metus. pirkausi tiesius, bet daznai juos susisuku. man jie po metu atrodo gan neblogai=] ikelciau foto bet nemok blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jungiuos ir as prie Jūsų 4u.gif

Taip pat turiu prisegamus plaukucius ir neisivaizduoju be ju ne dienos.
Del patogumo ir segiuku matymosi, kaip viena klause, tai pritariu, kad jei plaukai labai ploni, jie pakankamai gerai matosi, bet jeigu veslesni plaukai segtuku visiskai nesimato. Tas pats yra ir su surisamais plaukais, tik galiu pasakyti, kad jei ploni plaukai, tai niekaip neina paslepti tu sagiuku taip, kad susirisus i uodega ju nesimatytu, o ant veslesniu tai thumbup.gif
del segiuku tai nezinau, kaip Jums, bet pati is Baltic hair seniai nebeperku, kadangi ten segtukai yra pakankamai dideli, o ir laiko jie silpniau. Pati uzsisakineju tiesiai is vienos šalies fabriko, tai sumoku keliais litais brangiau bet gaunu tokius maziukus segtukus, kurie ne taip tempia plauka ir laikosi kur kas stipriau g.gif
Atsakyti
user posted image

va mano plaukuciai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joliciukass: 05 sausio 2011 - 17:31
sveikos,gyvenu uk tad girdejau nemazai geru atsiliepimu apie tresus is foxylookextencions ,per youtube galite paziureti video kaip jie atrodo ,ta mergina pati juos naudoja labai grazus plaukai pas ja. ir ten bus tikslus linkas i ju psl.
joliciukas-laaabai grazu ,super 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif noreciau Jusu pagalbos, nusprendziau ir as isigyti prisegamus tresus, kainos labiausiai prieinamos is ebay , tai noreciau jusu paklaust, gal zinot is kurio pardavejo ten pirkt, kad tikrai plaukucius gauciau ir viskas butu su jais gerai? ax.gif reiktu juodos spalvos, zmogaus ir apie 60 cm. Labai buciau dekinga uz pagalba blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

ir as jungiuosi i jusu bureli 4u.gif
skaitineju vis ir matau daugybe nusivylusiu tresu kokybe, bet kaip ir vistiek labai noreciau tokius isigyti. Ziurinejau video, kaip ir Jurate26 foxy look extencions smile.gif tos merginos plaukuciai (tresai) nuostabus bigsmile.gif tik aisku, idomu ar ji juos vienus teturi, kur visuose video juos demonstruoja ax.gif nuejau i ju ta puslapiuka, tai 56 svarai uz 120 gramu tresu (pilna galva). Idomu ar tiek uztenka? Be to, ten nieko neraso apie ilgius, o dar geriau, kad dabar visi tresai "Out of Stock" doh.gif
Pavyzdziui, jei as dazau savo plaukus Loreal dazu -Darkest brown- spalva, tai ir tresus tokius reiktu ziureti? Idomu, ar nesiskirtu spalva nuo manuju plauku... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(joliciukass @ 2011 01 04, 23:37)
sveikos, turiu ir as prisegamus plaukus. pirkau juos baltic hair pries metus. pirkausi tiesius, bet daznai juos susisuku. man jie po metu atrodo gan neblogai=] ikelciau foto bet nemok blush2.gif

mano po metu kur kas blogiau atrode, nors ir priziurejau su ju priemonems priaugintiems plaukams.
Kazkaip labai blizga pas jus. jie cia naturalaus plauko?
Atsakyti
Laba 4u.gif , gal kas tiksliau galetu parasyti kur bazeje tresus parduoda? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joliciukass @ 2011 01 05, 18:30)
user posted image

va mano plaukuciai

kaip grazuuuu.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eivy @ 2011 03 09, 19:52)
Laba  4u.gif  , gal kas tiksliau galetu parasyti kur bazeje tresus parduoda? mirksiukas.gif

Raudonam pasaze
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 03 12, 13:56)
Raudonam pasaze

bet ten ir kainos..... schmoll.gif
Atsakyti
Laba,gal kas zinote,kur Vilniuje galetu perdaryti ilga prisiuvamu tresu juosta i prisegamus su saguciais tresus?per az,aciu 4u.gif
Atsakyti