Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

QUOTE(***Saulyte*** @ 2010 08 24, 15:32)
Gal kuri esat nusipirkusi prisegamus plaukus internetu is plaukai.net?jei taip gal galetumet pasidalinti ispudziais?

Aha mane ir tas domina,pvz is ebay ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupse @ 2010 05 29, 03:18)
Na as galiu savo pasirodyt isplautus 2 kartus plaukus, cia as pati juos sugarbanojau. seip ant sugarbanotu plauku ne taip matosi kad issauseje, bet galiukai tikrai man nepatinka dabar, reikes jauciu irgi ta fluida isbandyti, gal kazkiek atsitaisys smile.gif

http://img204.images...66/71146236.jpg
http://img229.images...29/25288153.jpg

Labai grazus plaukuciai thumbup.gif
mano tokios pacios spalvos, tai norejau paklausk koki numeriuka pirkai? ir kiek cia cm? rolleyes.gif
Papildyta:
gal kuri esat pirkus plaukucius is cia:

http://www.plaukai.net/

arba

http://humanhair.jimdo.com/
Atsakyti
QUOTE(portobella @ 2010 08 31, 06:59)
Aha mane ir tas domina,pvz is ebay ? g.gif

ebay yra viena parduotuve, is kurios galima tikrai neblogus plaukus nusipirkti, tai clip in hair shop ar kazkas pan, kaina man rodos prasideda nuo 60 svaru berods, plaukai tikrai nesivelia ir yra naturalus, tik as asmeniskai pirkau du rinkinius siuvau viena ant kito del turio, nes vieno buvo per mazai
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
O as norejau paklausti, ar jie patogus? Ar galima susiristi, ar nesimato tu segtuku? Ar isvis apsimoka pirkti, ar geriau laukti kol savi ataugs?
Atsakyti
QUOTE(Lauroraaa @ 2010 10 02, 20:59)
O as norejau paklausti, ar jie patogus? Ar galima susiristi, ar nesimato tu segtuku? Ar isvis apsimoka pirkti, ar geriau laukti kol savi ataugs?

prisegamus plaukus turiu jau kokie 4 metai. pirmus metus naudojau gan daznai, net ir paprasta diena daznai isisegdavau. plauti jie jau daug kartu, bet atrodo tikrai neblogiau nei mano pacios(aisku, mano pacios nuo nuolatinio sviesinimo nera toookie jau labai nuostabus smile.gif )
patogumas...nera jie patogus jau labai. reikia moketi gerai isisegti, kad ju nejaustum. o ypac kai vairuoji automobili ir kur nors pasitempia jie prie sedynes, tai kartais ir vel koki sagtuka reikia persisegti.
del matymosi....mano pacios plaukai yra ploni, tai reikia pasistengti juos susisegti, kad nesimatytu kai kurie segtukai. manau toms, kurios turi veslius plaukus, tos problemos neturetu buti.
susiristi juos galima.tik jei nori usikelti aukstai uodega surisimui, vat tada vel reikia truputeli pavargti. na, bet paskui ranka igunda, tai nera taip sudetinga.
blogai tas, kad jei daznai segsies plaukus, tai segtukai pesa ir tikrus plaukus ir odai truputeli kliuna, tai man nemazai ir issipesdavo.
rezultatas tas dabar, kad jau guli kokius 1,5 metu nenaudojami. usidedu tik per kazkokias jau didelias sventes: vestuves, jubiliejus...
nezinau kiek jie dabar kainuoja, bet jei kainuoja kaip tada pirkau, berods uz nepilnai 500 lt, tai dabar nebepirkciau. visgi yra vargo su jais...
Atsakyti
Sveikos ax.gif

Noriu prisijungti prie jusu 4u.gif

Turiu banguotus plaukus. Ziurineju ebay nusipirkti prisegamus. Tik dabar galvoju g.gif kiekvieni plaukai banguojasi skirtingai. Tai jei nusipirksiu ne tokio bangavimosi, paskui labai matysis, kur prisegti nemano plaukai blush2.gif patarkite ka daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Rasau tokiu klausimu, gal kuri zinos. As buvau kelis kartus prisiauginus plaukus ir turiu likusiu nauju nepanaudotu sruogeliu, taip pat turiu panaudotu sruogeliu (jos jau be kapsuliu). Gal kuri zino kaip is ju as galiu pasidaryti prisegamus plaukus, zinau, kad riekia kazkaip prisiuti, arba gal kas nors tuom uzsiema? Buciau labai labai dekinga uz info smile.gif
Atsakyti
Is tresu padaryti sruogeles labai lengva,bet is sruogeliu i tresus-labai daug darbo,manaupigiau butu tiesiog naujus tresus nusipirkti ir nebesukti sau galvos,juk ne karve kainuoja wink.gif
Atsakyti
labukas,gal kas turite pigiai parduoti tresus?rasykite i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***Saulyte*** @ 2010 08 24, 16:32)
Gal kuri esat nusipirkusi prisegamus plaukus internetu is plaukai.net?jei taip gal galetumet pasidalinti ispudziais?

Mane irgi domina ax.gif gal LT yra kokia pigesnė internetinė parduotuvė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2010 12 02, 21:29)
Mane irgi domina  ax.gif gal LT yra kokia pigesnė internetinė parduotuvė?  smile.gif

mane irgi domintu ax.gif prisiskaiciau ir taip uzsimaniau!
Atsakyti