QUOTE(Lauroraaa @ 2010 10 02, 20:59)
O as norejau paklausti, ar jie patogus? Ar galima susiristi, ar nesimato tu segtuku? Ar isvis apsimoka pirkti, ar geriau laukti kol savi ataugs?
prisegamus plaukus turiu jau kokie 4 metai. pirmus metus naudojau gan daznai, net ir paprasta diena daznai isisegdavau. plauti jie jau daug kartu, bet atrodo tikrai neblogiau nei mano pacios(aisku, mano pacios nuo nuolatinio sviesinimo nera toookie jau labai nuostabus
)
patogumas...nera jie patogus jau labai. reikia moketi gerai isisegti, kad ju nejaustum. o ypac kai vairuoji automobili ir kur nors pasitempia jie prie sedynes, tai kartais ir vel koki sagtuka reikia persisegti.
del matymosi....mano pacios plaukai yra ploni, tai reikia pasistengti juos susisegti, kad nesimatytu kai kurie segtukai. manau toms, kurios turi veslius plaukus, tos problemos neturetu buti.
susiristi juos galima.tik jei nori usikelti aukstai uodega surisimui, vat tada vel reikia truputeli pavargti. na, bet paskui ranka igunda, tai nera taip sudetinga.
blogai tas, kad jei daznai segsies plaukus, tai segtukai pesa ir tikrus plaukus ir odai truputeli kliuna, tai man nemazai ir issipesdavo.
rezultatas tas dabar, kad jau guli kokius 1,5 metu nenaudojami. usidedu tik per kazkokias jau didelias sventes: vestuves, jubiliejus...
nezinau kiek jie dabar kainuoja, bet jei kainuoja kaip tada pirkau, berods uz nepilnai 500 lt, tai dabar nebepirkciau. visgi yra vargo su jais...