Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

QUOTE(Pupse @ 2010 05 31, 15:27)

et nemoku as ten naudotis smile.gif
reik pradziamokslio biggrin.gif
o veliasi?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ofiso mergaite @ 2010 05 31, 14:50)
et nemoku as ten naudotis smile.gif
reik pradziamokslio biggrin.gif
o veliasi?smile.gif

yra tarpininkiu forume kurios uzsakineja is ten uz papildoma mokesti, tik jauciu kaina tada gaunasi ta pati kaip lietuvos pardese smile.gif taigi kazin ar verta kai ne pati perki smile.gif beje nepatarciau pirkti per skelbimus lietuvoj tu plauku, beveik 100% esu isitikinusi kad perka jos is ebay pacius pigiausius plaukus is kinijos ir parduoda dvigubai brangiau. nekalbu apie plauku kokybe nes mano pacios nors ir is uk siusti gali buti is tos pacios kinijos, bet nor kaina nesikandziojo.

pradzioj nesivele, o isplovus tai galai tokie linke siaustis pasidare. mano pacios plaukuciai labai svelnus, taigi kai prisisegu isplautus tresus nelb malonu kad galai ne tokie svelnus kaip mano plaukai doh.gif

o kaip tau pradzioj nesiojosi jie, nesisiause jau po pirmu plovimu?
Beje ka pastebejau kad sugarbanojus juos jie nebesivelia taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupse @ 2010 05 31, 16:05)
yra tarpininkiu forume kurios uzsakineja is ten uz papildoma mokesti, tik jauciu kaina tada gaunasi ta pati kaip lietuvos pardese smile.gif taigi kazin ar verta kai ne pati perki smile.gif beje nepatarciau pirkti per skelbimus lietuvoj tu plauku, beveik 100% esu isitikinusi kad perka jos is ebay pacius pigiausius plaukus is kinijos ir parduoda dvigubai brangiau. nekalbu apie plauku kokybe nes mano pacios nors ir is uk siusti gali buti is tos pacios kinijos, bet nor kaina nesikandziojo.

pradzioj nesivele, o isplovus tai galai tokie linke siaustis pasidare. mano pacios plaukuciai labai svelnus, taigi kai prisisegu isplautus tresus nelb malonu kad galai ne tokie svelnus kaip mano plaukai doh.gif

o kaip tau pradzioj nesiojosi jie, nesisiause jau po pirmu plovimu?
Beje ka pastebejau kad sugarbanojus juos jie nebesivelia taip smile.gif

pameginsiu pasikapstyt po ebay smile.gif
maniskiai tai tampa ir minksti ir svelnus kol nesusisegu...po plovimo viskAS NUSIPLOVE galiukai pradejo pustis...o patys veltis....sukuokis nesisukaves,,,,tikriausiai nekokia kokybe.....o spalvyte kaip per ten issirenki? smile.gif

bEJE JEI KINIECIU PLAUKAI PRASCIAUSI TAI IS KUR JIE TURETU BUTI TINKAMI MUMS?EUROPIECIU>?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ofiso mergaite: 31 gegužės 2010 - 15:22
as nesakau kad jie prasciausi, gal net ir neblogi smile.gif bet kai ebay pardavineja rinkinius po 20 svaru visai galvai is kinijos, o cia tokiu verslininkiu prisirade kurios lietuvoj tuos pacius plaukus parduoda po 200lt ir daugiau perspeju kad per skelbimus geriau nepirkti, nes antkainiai pas juos nesamoningi smile.gif
Atsakyti
aš tai pirkau baltic hair, mokėjau 300lt ir man rami galva smile.gif
Atsakyti
Na kas pinigu neskaiciuoja gali tuos pacius plaukus ir trigubai brangiau pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 05 31, 23:16)
aš tai pirkau baltic hair, mokėjau 300lt ir man rami galva smile.gif

nju ir as pirkau bet kokybe nusivyliau:)
Atsakyti
O aš labai patenkinta sintetiniais plaukučiais is baltic hair smile.gif Turiu nuo anos vasaros ir dar nesusidevėja, nors nešioju kiekvieną dieną smile.gif Tiesiog neperdedu daug labai prieziuros į juos... Plaunu kai pamatau, kad jau galai i šiurkštumą nuejo, o plaunu šampunu, balzamu, kauke uzdedu ir kartais rubū minkįtikliu perplaunu, leidžiu natūraliai išdžiūti ir tada jau tiesinu su tiesintuvu, daugiau pakaitinu ties galais ir viskas vėl kaip nauja smile.gif Draugės net stebisi kaip gali atrodyti sintetiniai plaukai taip gerai smile.gif Taigi nemanau, kad sintetiniai jau tokie prasti už n natūralius smile.gif Tik negalvokit , kad aš prieš natūralius, tiesiog man atrodo natūralus tiek pat veliasi kiek ir sintetiniai smile.gif Dabar artėja vestuvės, tai galvoju gal is ebay jau naujus reikėtu atsisiusti, gal zinot kas siunčia is ebay? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justoza @ 2010 06 01, 09:40)
O aš labai patenkinta sintetiniais plaukučiais is baltic hair smile.gif Turiu nuo anos vasaros ir dar nesusidevėja, nors nešioju kiekvieną dieną smile.gif Tiesiog neperdedu daug labai prieziuros į juos... Plaunu kai pamatau, kad jau galai i šiurkštumą nuejo, o plaunu šampunu, balzamu, kauke uzdedu ir kartais rubū minkįtikliu perplaunu, leidžiu natūraliai išdžiūti ir tada jau tiesinu su tiesintuvu, daugiau pakaitinu ties galais ir viskas vėl kaip nauja smile.gif Draugės net stebisi kaip gali atrodyti sintetiniai plaukai taip gerai smile.gif Taigi nemanau, kad sintetiniai jau tokie prasti už n natūralius smile.gif Tik negalvokit , kad aš prieš natūralius, tiesiog man atrodo natūralus tiek pat veliasi kiek ir sintetiniai smile.gif Dabar artėja vestuvės, tai galvoju gal is ebay jau naujus reikėtu atsisiusti, gal zinot kas siunčia is ebay? smile.gif

as kazkaip irgi galvoju...nes sintetika slidesne gal ne taip velias.....tikriausiai priklauso nuo kokybes,.,,o su kiekvienu atvezimu kiek teko girdet ji vis kitokia...ir as noriu per ebay bet tarpininkams permoket nenoriu smile.gif
Atsakyti
Pasiziurekit sitam skyrely, yra paaiskinimai kaip pacioms sakytis per ebay ir yra tarpininkes kurios tuo uzsiima smile.gif
http://www.supermama...p?showforum=139
Atsakyti
QUOTE(ofiso mergaite @ 2010 05 31, 11:06)
bet naturalus kuckailis irgi ne geriau biggrin.gif

kad is sintetiniu tas kuckailis iskart pasidaro.drauge turi-tai keikias

QUOTE(Indra A. @ 2010 05 31, 13:56)
Aš savuosius atsiauginau ir baisiai patenkinta esu wub.gif

mano auga greitai,bet baisios bedos su slinkimu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
As pati pirkau plaukus tiesiai is kinieciu ir tikrai ne pacius pigiausius, nes emiau savo asmeniniam naudojimui. Keista pas mus nuomone, kad kinieciu tai prasta kokybe. Jie gi turi visko nuo prasciausios iki geriausios kokybes. Sutinku, kad dauguma lietuviu perka pacius pigiausius daiktus is kinieciu ir uzsideje 100-300 proc. antkainius stengiasi saviems prakisti. Bet jau atsiranda ir tokiu, kurie supranta, kad geriau parduoti mazesniu antkainiu, bet daugiau.

As pati esu pirkusi daiktu is Lietuviu, savaime suprantama su ju uzsidetu antkainiu, bet man vis tiek gavosi pigiau nei siustis kur is ebay. Manau, plaukus pagal lietuviskus skelbimus pirkti irgi galima, ne visi gi sukciai besistengiantys iskisti preke ir nugrezti pirkeja smile.gif
Atsakyti