Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

atsimenu tuos laikus, kai prisiauginedavau plaukus ar nesiodavau tresus.. net nupurto pagalvojus... turejus ju ir geresnes kokybes ir prastesnes, bet su visais vienas vargas.. jau nekalbant apie tai, kad naturalus plaukuciai pastoviai turi buti sutvarkyti taip, kad nesimatytu kontrasto tarp naturaliu ir ne.. tai su visokiais tiesintuvais dar ir plaukus baisiai susigadinusi buvau. todel manau geriau investuoti i geresnes priemones, galiuku pakirpima (tiesiog pamilau kirpima karstomis zirklemis) ir nereikes baimintis nei, kad segtukas matysis, sruoga iskris, taipogi jokiu papildomu rupesciu, jei tenka nakvoti ne namuose..
Atsakyti
Vat vat, ta kaip ten su Eliteros tresais? Aš jiems parašiau laišką, kokie ten tie plaukiukai, indiški, braziliški ar dar kokie, bet atsakymo dar negavau. Gal jei giria priauginamus ir prisegami verti dėmesio?
Atsakyti
Eliteroj europietiško plauko prisegami tresai.
Atsakyti
Sveikos! O gal yra kas susidures su AiryHair siulomais tresais???Labai jau patraukli kaina,ir siuntimas nemokomas,bet kontaktinis telefonas ju neveikia,ir i laiska savaite laiko atrasinejo... unsure.gif Gai yra cia drasesniu,kas uzsisake kokiu plaukuciu is ju ir jau turit savo nuomone?
Atsakyti
Labas,Marcia gal nusipirkai is Eliteros tresiukus,as gundausi is ten,bet neapsisprendziu..Bijau del kokybes.
Atsakyti
QUOTE(Flooricija @ 2016 03 22, 15:11)
Labas,Marcia gal nusipirkai is Eliteros tresiukus,as gundausi is ten,bet neapsisprendziu..Bijau del kokybes.

Sveika smile.gif nusipirkau ir labai džiaugiuosi smile.gif be galo švelnūs, gražūs, puikiai atiderino spalvą. Aš net vieną išsišakojusį galiuką radau, tai tikrai natūralūs plaukai biggrin.gif nėra jų be galo daug tam rinkinuke, bet sočiai, natūraliau atrodo.
Atsakyti

Sveikos, nelabai mėgstu reikštis forumuose, bet po ilgų paieškų, įvairių forumų skaitymų, blogerių skaitymo, radau savo tobulus prisegamus plaukus!!!  Buvau girdėjusi puikių atsiliepimų apie FOX hair extensions ir mačiau kaip atrodo po ilgo nešiojimo laiko. Užsisakiau ir nepavyko atitaikyti atspalvio. Nors plaukai tikrai atrodė tobuli!!! Teko parduoti. Ir žinoma kaip visada neliko laiko iki šventės, todel greituoju budu teko ieškoti iš to ką siūlo LT. Nesinorėjo aklai pirkti kas papuola ir radau tobula išeiti, išsinuomavau pas savo kirpeją  prisegamus plaukus šukuosenai tai dienai. Plaukai tobulai išlaikė garbanas ir  nesivėlė tarpusavyje. Todėl pasidomėjus pas kirpėja iš jos išsigyjau sau naują pakuotę! Jie puikiai tarnauja, po plovimo nesivelė!!

Atsakyti

Pamiršusi busis paminėti kur galite šiuos puikios kokybės plaukus įsigyti..

https://www.facebook...miplaukaibyVHB/

Atsakyti