Labai noriu FL išbandyti, bet kažkaip šiai dienai labai pinigų galiu Nes ir savo senuosius retai beužsisegu (jau ir nutriušę, ir dėl to, kad laiko sau visai nebėra)
Labai noriu FL išbandyti, bet kažkaip šiai dienai labai pinigų galiu Nes ir savo senuosius retai beužsisegu (jau ir nutriušę, ir dėl to, kad laiko sau visai nebėra)
Va va, aš ir vis pinigėlių gailėjau, o ir niekas neatsirado, kas norėtų prisijungti, tai kažkaip ir likau neužsisakius... Bet dabar jau viskas, kritinė situacija, plaukai baisūs
Va va, aš ir vis pinigėlių gailėjau, o ir niekas neatsirado, kas norėtų prisijungti, tai kažkaip ir likau neužsisakius... Bet dabar jau viskas, kritinė situacija, plaukai baisūs
O iš Eliteros (www.sopurehair.lt) arba iš www.remyplaukai.lt nebandėte? Ten kaip ir pigiau gaunasi. Tik dėl kokybės, tai pasilieka neaiškus klausimas Nors reklamuoja juos ir mūsų lietuviškos POP žvaigždės
Aišku, kokybės tas neatskleistų, bet norėčiau pamatyti kaip jie realiai atrodo, tik niekaip neprisiruošiu iki jų nuvažiuoti gyvai pažiūrėti...
O iš Eliteros (www.sopurehair.lt) arba iš www.remyplaukai.lt nebandėte? Ten kaip ir pigiau gaunasi. Tik dėl kokybės, tai pasilieka neaiškus klausimas Nors reklamuoja juos ir mūsų lietuviškos POP žvaigždės
Aišku, kokybės tas neatskleistų, bet norėčiau pamatyti kaip jie realiai atrodo, tik niekaip neprisiruošiu iki jų nuvažiuoti gyvai pažiūrėti...
Aga, kažkaip nepažiūrėjau, kad tik 125 g. Tuomet tikrai brangiau abiejuose gaunasi negu FL Tik FL man nepatinka, kad ilgio rinktis negalima. Ten tik 50 cm, ane? Nes dabartiniai mano 65 cm ir 165 gr, tai nei trumpesnių, nei "liesesnių" nenorėčiau
Aga, kažkaip nepažiūrėjau, kad tik 125 g. Tuomet tikrai brangiau abiejuose gaunasi negu FL Tik FL man nepatinka, kad ilgio rinktis negalima. Ten tik 50 cm, ane? Nes dabartiniai mano 65 cm ir 165 gr, tai nei trumpesnių, nei "liesesnių" nenorėčiau
Na, jeigu 15 cm trumpesni, tai beveik ir to 125 g užtektų Bet trumpų aš visai nenoriu Gal palauksiu, kol mažylis paaugs ir nebepešios manęs, tada pirksiu naujus. Nes juk dabar vis vien turiu pagrinde į kasą pinti... Nors aišku, norėti tai jau dabar noriu naujų
Merginos reikia jusu patarimo. Noriu prisisegti prisegamus plaukus.segsiu juos tik progom, kaip manote gal man uztektu sintetiniu plaukuciu?ir man aktuaku garbanojimas.ar galima juos garbanoti??? Gal zinote kur galeciau juos nusipirkti?
Merginos reikia jusu patarimo. Noriu prisisegti prisegamus plaukus.segsiu juos tik progom, kaip manote gal man uztektu sintetiniu plaukuciu?ir man aktuaku garbanojimas.ar galima juos garbanoti??? Gal zinote kur galeciau juos nusipirkti?
Bent jau man, tai sintetiniai iš tolo šviečia - jie labai blizga, tokio blizgesio natūralūs plaukai neturi. Bet jei jums ne problema, kad visi matys, jog esate prisisegusi plaukus - tuomet tiks ir sintetiniai Sintetinių plaukų garbanoti/tiesinti karštais įrankiais negalima.
Gal vis tik kuri esate pirkusi iš ELITEROS Kaune (http://www.sopurehair.lt/tresai.html)? Ten rašo, kad pas juos plaukai 100% natūralūs žmogaus. Esu pirkusi sintetinius iš Baltic hair tai man žiauriai nepatiko ir nenešioju visai jų, o dabar noriu natūralių ir šventinei šukuosenai (būtų smagu, kad paskui juos galėčiau ir toliau naudot, ne vienam kartui). Ką manot? O gal turit kitų rekomenduojamų? Bet aš norėčiau, kad Lietuvoj būtų parduotuvė, kad galėčiau pačiupinėt ir gerai spalvą atiderint...
Sveikos merginos! Gundausi isigyti prisegamus plauku tresus. Vasara buvau prisiauginusi, bet pataikiau ant prastos kokybes ir jauciausi labai nekomfortiskai. Noreciau jusu paklausti, kaip daznai nesiojate prisegamus plaukus? Beto matau, kad kalbate apie nemazus kiekius, 125-160g. nes pas mane priauginta buvo 70g ir tai atrode nemazai . Vilioja Eliteros parduotuve. Pazystamos nesiojancios merginos ir meistres giria labai, bet tiesa, plaukus skirtus priauginimui. o kaip yra su tresais nezinia..