Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

QUOTE(Twista @ 2015 07 27, 23:28)
Nepirkau vis tik smile.gif

Labai noriu FL išbandyti, bet kažkaip šiai dienai labai pinigų galiu blush2.gif Nes ir savo senuosius retai beužsisegu (jau ir nutriušę, ir dėl to, kad laiko sau visai nebėra)
Atsakyti
QUOTE(Loriuka @ 2015 07 27, 23:34)
Labai noriu FL išbandyti, bet kažkaip šiai dienai labai pinigų galiu  blush2.gif Nes ir savo senuosius retai beužsisegu (jau ir nutriušę, ir dėl to, kad laiko sau visai nebėra)

Va va, aš ir vis pinigėlių gailėjau, o ir niekas neatsirado, kas norėtų prisijungti, tai kažkaip ir likau neužsisakius... Bet dabar jau viskas, kritinė situacija, plaukai baisūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2015 07 28, 00:04)
Va va, aš ir vis pinigėlių gailėjau, o ir niekas neatsirado, kas norėtų prisijungti, tai kažkaip ir likau neužsisakius... Bet dabar jau viskas, kritinė situacija, plaukai baisūs biggrin.gif

O iš Eliteros (www.sopurehair.lt) arba iš www.remyplaukai.lt nebandėte? Ten kaip ir pigiau gaunasi. Tik dėl kokybės, tai pasilieka neaiškus klausimas g.gif Nors reklamuoja juos ir mūsų lietuviškos POP žvaigždės smile.gif
Aišku, kokybės tas neatskleistų, bet norėčiau pamatyti kaip jie realiai atrodo, tik niekaip neprisiruošiu iki jų nuvažiuoti gyvai pažiūrėti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loriuka @ 2015 07 28, 00:13)
O iš Eliteros (www.sopurehair.lt) arba iš www.remyplaukai.lt nebandėte? Ten kaip ir pigiau gaunasi. Tik dėl kokybės, tai pasilieka neaiškus klausimas g.gif Nors reklamuoja juos ir mūsų lietuviškos POP žvaigždės smile.gif
Aišku, kokybės tas neatskleistų, bet norėčiau pamatyti kaip jie realiai atrodo, tik niekaip neprisiruošiu iki jų nuvažiuoti gyvai pažiūrėti... doh.gif

Nebandžiau šių, nes pirmieji, matau, kad tik iki 125 gr lyg ir (aš perku FL 165), o antrieji gaunasi žymiai brangiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2015 07 28, 00:20)
Nebandžiau šių, nes pirmieji, matau, kad tik iki 125 gr lyg ir (aš perku FL 165), o antrieji gaunasi žymiai brangiau smile.gif

Aga, kažkaip nepažiūrėjau, kad tik 125 g. Tuomet tikrai brangiau abiejuose gaunasi negu FL unsure.gif Tik FL man nepatinka, kad ilgio rinktis negalima. Ten tik 50 cm, ane? Nes dabartiniai mano 65 cm ir 165 gr, tai nei trumpesnių, nei "liesesnių" nenorėčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Loriuka @ 2015 07 28, 08:56)
Aga, kažkaip nepažiūrėjau, kad tik 125 g. Tuomet tikrai brangiau abiejuose gaunasi negu FL unsure.gif  Tik FL man nepatinka, kad ilgio rinktis negalima. Ten tik 50 cm, ane? Nes dabartiniai mano 65 cm ir 165 gr, tai nei trumpesnių, nei "liesesnių" nenorėčiau schmoll.gif

Jo, šiaip pagrinde 50 cm, tik 280 gr jau eina ~61 cm, bet nelabai įsivaizduoju, kur tokį kiekį plaukų reikėtų sukišti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 28 liepos 2015 - 09:16
QUOTE(Twista @ 2015 07 28, 10:15)
Jo, šiaip pagrinde 50 cm, tik 280 gr jau eina ~61 cm, bet nelabai įsivaizduoju, kur tokį kiekį plaukų reikėtų sukišti biggrin.gif

Na, jeigu 15 cm trumpesni, tai beveik ir to 125 g užtektų g.gif Bet trumpų aš visai nenoriu schmoll.gif Gal palauksiu, kol mažylis paaugs ir nebepešios manęs, tada pirksiu naujus. Nes juk dabar vis vien turiu pagrinde į kasą pinti... blush2.gif Nors aišku, norėti tai jau dabar noriu naujų ax.gif
Atsakyti
Vis dar ieškau norinčios prisijungti prie FoxyLocks užsakymo, kad galėtume pasidalinti siuntimą 4u.gif Nagi, nejau nė vienai nereikia gražių plaukučių? ax.gif
Atsakyti
Merginos reikia jusu patarimo. Noriu prisisegti prisegamus plaukus.segsiu juos tik progom, kaip manote gal man uztektu sintetiniu plaukuciu?ir man aktuaku garbanojimas.ar galima juos garbanoti??? Gal zinote kur galeciau juos nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(Raska24 @ 2016 01 24, 18:52)
Merginos reikia jusu patarimo. Noriu prisisegti prisegamus plaukus.segsiu juos tik progom, kaip manote gal man uztektu sintetiniu plaukuciu?ir man aktuaku garbanojimas.ar galima juos garbanoti??? Gal zinote kur galeciau juos nusipirkti?

Bent jau man, tai sintetiniai iš tolo šviečia - jie labai blizga, tokio blizgesio natūralūs plaukai neturi. Bet jei jums ne problema, kad visi matys, jog esate prisisegusi plaukus - tuomet tiks ir sintetiniai biggrin.gif 4u.gif Sintetinių plaukų garbanoti/tiesinti karštais įrankiais negalima.
Atsakyti
Gal vis tik kuri esate pirkusi iš ELITEROS Kaune (http://www.sopurehair.lt/tresai.html)? Ten rašo, kad pas juos plaukai 100% natūralūs žmogaus. Esu pirkusi sintetinius iš Baltic hair tai man žiauriai nepatiko ir nenešioju visai jų, o dabar noriu natūralių ir šventinei šukuosenai (būtų smagu, kad paskui juos galėčiau ir toliau naudot, ne vienam kartui). Ką manot? O gal turit kitų rekomenduojamų? Bet aš norėčiau, kad Lietuvoj būtų parduotuvė, kad galėčiau pačiupinėt ir gerai spalvą atiderint...
Atsakyti
Sveikos merginos! Gundausi isigyti prisegamus plauku tresus. Vasara buvau prisiauginusi, bet pataikiau ant prastos kokybes ir jauciausi labai nekomfortiskai. Noreciau jusu paklausti, kaip daznai nesiojate prisegamus plaukus? Beto matau, kad kalbate apie nemazus kiekius, 125-160g. nes pas mane priauginta buvo 70g ir tai atrode nemazai . Vilioja Eliteros parduotuve. Pazystamos nesiojancios merginos ir meistres giria labai, bet tiesa, plaukus skirtus priauginimui. o kaip yra su tresais nezinia..
Atsakyti