QUOTE(Juxt @ 2014 12 02, 14:33)
turiu dvejus tresus, trečių laukiu parkeliaujant nžn kaip gali būti madingi arba nemadingi plaukai?..
Aš savo tresus vienus turiu, kuriuos seguosi pridėti apimčiai, kitus daugiau gramų bei šiek tiek ilgesnius, kada noriu ilgesnių plaukučių. tresus beveik visada seguosi, kai būnu palaidais plaukais.
p.s. kol rašiau šią žinutę, paštininkė pristatė kelis siuntinukus, viename iš jų buvo naujieji plaukučiai
Aš savo tresus vienus turiu, kuriuos seguosi pridėti apimčiai, kitus daugiau gramų bei šiek tiek ilgesnius, kada noriu ilgesnių plaukučių. tresus beveik visada seguosi, kai būnu palaidais plaukais.
p.s. kol rašiau šią žinutę, paštininkė pristatė kelis siuntinukus, viename iš jų buvo naujieji plaukučiai
Kokius turite ir kokius gavote?
Tas tiesa: kaip gali būti nemadingi plaukai?
Daug kas įsivaizduoja, kad visos besipuikuojančios gražiais plaukais, juos gavo iš Dievulio Aš kažkada taip pačiai galvojau, kol nesusidūriau su tresais Žiauriai daug juos nešiojančių. O jeigu ne tresus, tai bent jau tokius pačius, tik priaugintus Pradedant pasaulinėmis scenos primadonomis, visomis mūsų lietuviškomis žvaigždutėmis ir baigiant tikrai eilinėmis lietuviškomis moterytėmis
O nemadingi tai - šinjonai. Bet čia juk skirtingi dalykai: kaip diena ir naktis
Papildyta:
QUOTE(Davina @ 2014 04 25, 14:43)
jau gavau, segtukai pakankamai maziukai, bet laiko tvirtai, uzsisakinejau 120gramu, bet ant mano galvos puse susisegt tesugebejau kolkas neploviau ir artimu metu nezadu, bet kai isplausiu butinai parasysiu atsiliepima kaip jie atrodo po plovimo drauge pirko 160gr blond spalva, bet jai neatitinka, dazyt nenori uzsisakines kitus, gal yra supermamose tema kur juos parduot galima butu? niekur nerandu tokios...
Kaip Jūsų tresiukai po plovimo? Ar nenusivylėte? Žiūrinėju naujus atsisiųsti, tai labai rūpi iš kur, tiesiogiai ar per kažką užsisakinėjote ir kiek gavosi sumelė?