Sveikos turiu priaugintus plaukus..bet noriu padaryti pertrauka ir pabandyti tresus...Ar yra cia tokiu, kurios segiotusi daznai? nes baisu prisiskaicius, kad tose vietose kur segama gali plaukuciai nutrumpeti arba tos vietos isplikti?
QUOTE(ofiso mergaite @ 2014 01 14, 15:34)
Sveikos turiu priaugintus plaukus..bet noriu padaryti pertrauka ir pabandyti tresus...Ar yra cia tokiu, kurios segiotusi daznai? nes baisu prisiskaicius, kad tose vietose kur segama gali plaukuciai nutrumpeti arba tos vietos isplikti?
Aš nešioju praktiškai kasdien jau 2 metus. Ir nors mano plaukai silpni - jokio konkrečiai tresų poveikio jiems nematau
QUOTE(Twista @ 2014 01 14, 17:51)
Aš nešioju praktiškai kasdien jau 2 metus. Ir nors mano plaukai silpni - jokio konkrečiai tresų poveikio jiems nematau
gal galetumet rekomenduot kurie tresai geri?
QUOTE(Jazira @ 2014 01 17, 11:33)
gal galetumet rekomenduot kurie tresai geri?
Na, aš esu bandžiusi tik LuxyHair ir FoxyLocks. Man labiau patinka FoxyLocks, o jie ir pigesni Kažkaip ilgiau gražūs atrodo ir geriau garbanas išlaiko Išnešioju kasdien maždaug 6 mėn, po to jau reikia naujų, nes veltis pradeda ir šiaip tokie neišvaizdūs patampa
QUOTE(Twista @ 2014 01 17, 23:35)
Na, aš esu bandžiusi tik LuxyHair ir FoxyLocks. Man labiau patinka FoxyLocks, o jie ir pigesni Kažkaip ilgiau gražūs atrodo ir geriau garbanas išlaiko Išnešioju kasdien maždaug 6 mėn, po to jau reikia naujų, nes veltis pradeda ir šiaip tokie neišvaizdūs patampa
taip trumpai laiko?
kaip prižiūrit tresiukus? kaip plaunat ir kaip dažnai?
nelabai žinau kas tas luxyhair ar foxylocks - bet ar čia natūralūs remy hair 100% human hair ir iš kokio regiono?
QUOTE(Juxt @ 2014 01 17, 22:54)
taip trumpai laiko?
nelabai žinau kas tas luxyhair ar foxylocks - bet ar čia natūralūs remy hair 100% human hair ir iš kokio regiono?
Jo, man trumpai, nors atrodo, nekankinu aš jų, bet...
Plaunu kas 3-4 savaites. Šampūnu, o po to ištepu plaukų kauke ir palaikau valandą. Čia remy human hair
Sakykite o yra supermamose tema, kur plaukucius nares pardavineja?ieskau, bet nerandu.
QUOTE(Juxt @ 2013 12 08, 23:41)
Pasidalinkite kur įsigijote
Niekada negalvojau, kad norėsiu tokių plaukų pačios ilgio pakanka, bet pamėginau pas draugę ir maloniai nustebino kaip natūraliai man atrodo, kokią apimtį suteikia. Tikrai panorau įsigyti ir turėti progoms pasipuošti, nes šiaip ar taip veliu, purinu plaukus, tai kaip ir darbo mažiau, ir vaizdas geresnis Žiūrinėjau pas kiniečius, jau tūkstančio tikrai neinvestuosiu bet norėtųsi rekomendacijų, kur perkate Tokio tipo, su segtukais, kelių dalių ieškau
QUOTE(Ereba @ 2014 02 16, 12:54)
Pasidalinkite kur įsigijote
Niekada negalvojau, kad norėsiu tokių plaukų pačios ilgio pakanka, bet pamėginau pas draugę ir maloniai nustebino kaip natūraliai man atrodo, kokią apimtį suteikia. Tikrai panorau įsigyti ir turėti progoms pasipuošti, nes šiaip ar taip veliu, purinu plaukus, tai kaip ir darbo mažiau, ir vaizdas geresnis Žiūrinėjau pas kiniečius, jau tūkstančio tikrai neinvestuosiu bet norėtųsi rekomendacijų, kur perkate Tokio tipo, su segtukais, kelių dalių ieškau
Pas kiniečius atsargiai, pirkau aš, o kadangi tai buvo mano pirmi plaukučiai - nesupratau, kad mane apgavo ir atsiuntė sintetiką aišku, pirkau už 24 svarus, apie 100 lt, teigė ir gyrė, kad remy human hair, na ką gi, skupus moka du kartus Apgavo ir su ilgiu, sakiausi 24 inch, atsiuntė 20 dabar dairausi į labiau patikimas firmas, nes iš tikrųjų pirkti pas kiniečius rizikinga - galima pataikyti arba ir ne...
Patirties su tikrais plaukais galima sakyt neturiu, bet galvojau apie FoxyLocks, Dirty Looks (buv. HeadKandy), SKR LuxyHair irgi kaip pataikysi... Bet jų nepirkčiau dėl kitų priežasčių.
Sekmės beieškant
o jus man paaiskinkit, plini plaukai prie ju tais segtukais prisegi dirbtiniu, tai vejui paputus tu segtuku nesimato, neislenda jie?
QUOTE(GITALE @ 2014 03 19, 21:09)
o jus man paaiskinkit, plini plaukai prie ju tais segtukais prisegi dirbtiniu, tai vejui paputus tu segtuku nesimato, neislenda jie?
Jeigu pilna galva segtuku ir vejas didelis, tai, aisku, kad matysis gi jie nera nematomi
Papildyta:
Gal teko matyt ar isigyt foxy locks sunkissed brown spalva?
internete labai jau skirtingos spalvos...
o cia dar kitokia kaip issirinkt?
http://www.youtube.c...h?v=vHSGGWfnn9s