Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

Sveikos. Perskaičiau visą temą, bet.. Gal žinot kur Kaune/Vilniuje būtu galimą rasti ~50cm ilgio, rudus, natūralius, banguotus plaukų tresus? smile.gif
Atsakyti
kaži kokiais dažais dažomi plaukai prisegami plaukai, užsimaniau savo prisegamus juodus pasišviesinti - bandžiau 9% peroksidu - nėkrust spalva nepajudėjo mastau.gif

maniškiai prisegami su clipsais, 100% remy human hair
Atsakyti
As patarciau patiketi toki darba kirpejai (gerai kirpejai, kuri turi patirties tokius plaukus dazydama, vis gi tie plaukai jau yra daug procesu praeje ir nelengva islaikyti ju svelnuma po dazymu). Sviesinti nepatariama, nes smarkiai plauko kokybe pasikeis 4u.gif

i 
Reklama forume draudžiama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 lapkričio 2013 - 16:13
QUOTE(Godutia @ 2013 11 26, 12:31)
As patarciau patiketi toki darba kirpejai (gerai kirpejai, kuri turi patirties tokius plaukus dazydama, vis gi tie plaukai jau yra daug procesu praeje ir nelengva islaikyti ju svelnuma po dazymu). Sviesinti nepatariama, nes smarkiai plauko kokybe pasikeis  4u.gif

šviesinu nes juos turiu jau gal daugiau kaip 2 metus, tai negaila, dbr kitų užsisakius laukiu, tai pamaniau, kam išmest, galvojau pasidažyti alia ombre stilium ir prie progos pasikeisti truputį spalvą plaukuosenoje ax.gif
Papildyta:
ir tuo pačiu savų nereiks gadinti biggrin.gif
Atsakyti
Nu va uz reklama mane nuskaite, nors as sakiau savo asmenine nuomone is patirties is arti ir man is to absoliuciai jokios materialines naudos....

Ombre dazyti tai tikrai gera mintis, as buvau dazius ombre savo juodus naturalius, sviesinau galus svelniai, bet vistiek siausesi (man plaukai turi buti lygus svelnus, pirstai eiti kaip per silka biggrin.gif ). Galejau ir as taip sugalvoti padazyti prisegamus, tik abejociau del rezultato, nes maniskiai ir taip ilgoki, as juos segdavaus del apimties labiau, sukuosenom... dilemos dilemos g.gif
Atsakyti
aš savo tresus irgi dėl apimties naudoju ir daugiausia progoms smile.gif
yra kažkokie spalvos išėmėjai mastau.gif bet kaži ar verta, gal dar bandysiu su stipresniu 12% peroksidu, nepasiseks - tai išmesiu biggrin.gif
Atsakyti
Na, aš savo dažiau pas kirpėją ir su laaabai gerais dažais.. Ir netgi nešviesinau, o tamsinau, bet... Sugadino man taip, kad teks dabar naujus pirkti. Aišku, iki švenčių jau nebespėsiu parsisiųsti, tai teks per jas būti nušiurusiai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Loriuka @ 2013 12 08, 22:06)
Na, aš savo dažiau pas kirpėją ir su laaabai gerais dažais.. Ir netgi nešviesinau, o tamsinau, bet... Sugadino man taip, kad teks dabar naujus pirkti. Aišku, iki švenčių jau nebespėsiu parsisiųsti, tai teks per jas būti nušiurusiai sad.gif

supurskit su nenuplaunamu kondicionierium ir aliejuko patepkit suminkstes plaukai
Atsakyti
aš kolkas dar tik kartą banžiau peroksidu nuiminėt, tai jokių baisų pasekmių smile.gif niekas beveik nepasikeitė, mano tresiukai su labai storais, bet paklusniais plaukais (kaip aš savų tokių norėčiau sad.gif )
o kokie Jūsų plaukai buvo kad sakot sugadino nepataisomai? ar natūralūs jie buvo? koks pavadinimas? kur pirkot? ir kokiais ten supergerais dažais dažė, kad taip nepataisomai sugadino? g.gif
šiaip aš savo prisegamus plaukus plaunu tik su balzamu - šampūno nenaudoju, dar jei matau, kad kaip šitie mano senukai nuo karštų priemonių matau jau šiaušiasi galai, išsausėję, tada ištepu kauke - į maišiuką ir palienku vonioje prie gyvatuko (ne ant jo, o šalia) ir taip laikau nuo 20 min. iki visos nakties smile.gif
beje labai džiaugiuosi savo naujais - ir super pigiai nukautais tresiukais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 08 gruodžio 2013 - 23:44
QUOTE(jii @ 2013 12 08, 22:37)
supurskit su nenuplaunamu kondicionierium ir aliejuko patepkit suminkstes plaukai

Ačiū, bandysiu kažkaip dar gaivint, bet jie ne tik šiurkštūs - jų belenkiek išpešė. Dažai ekologiški, kuriais ir man dažo, tai tikrai jiems nepakenkė, bet tas beprotiškas pešimas ir tiesinimas pripurškus lako!!! Nors ir sakiau, kad nenoriu jog purkštų... sad.gif Gerai tik tiek, kad kai pas mane Deluxe (LushHair), tai dar kažkiek liko ir į kasą dar įmanoma susipinti bus, kai kažkiek pagaivinsiu. Tačiau palaidais tai tikrai nebebus įmanoma vaikščioti, nes jau ir taip po truputį veldavosi... sad.gif
Atsakyti
tai galit ir pati isplaut plaukus kad neiltu lako, su laku labiau velsis ir jie kietesni bus. isplaukit, uzdekit kauke, isplovus ispurskite su nenuskalaujanu kondicionierium ir aliejum. Galit dziovinti su dziovintuvu sukuojant tada bus glotnesni:) ir ant sausu vel aliejaus uztepkit:) tik nepersistenkit kad is naujo plaut nereiktu:)
Atsakyti
sveikos!
ar esate isbande prisegamus kirpcius? jei taip, tai is kur? dekui 4u.gif
Atsakyti