Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

sveikos dar karta smile.gif ot diskusija uzvire smile.gif tai gal kurios naturalus plaukuciai atrodo puikiai po plovimu tai galetu padaryti reklama ir pasakyti kokias priemones naudoja smile.gif
vakar nauja buda isbandziau....po kaukes palikau naturaliai isdziut...nes galvoju gal pritepu aliejuku ar lengvinanciu issukavima biggrin.gif bet....rezultatas kaip visada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2010 05 24, 15:23)
O tai visom be isimties tie plaukai po plovimo nebe tokie? Tai is kur gaut tokius, kurie isplovus nesiveltu:))

Na, man pardavėja prikalbėjo, kad mažai priežiūros, bla bla, bet rezultate- kūdlos ir pešimas doh.gif

QUOTE(ofiso mergaite @ 2010 05 24, 16:01)
sveikos dar karta smile.gif ot diskusija uzvire smile.gif tai gal kurios naturalus plaukuciai atrodo puikiai po plovimu tai galetu padaryti reklama ir pasakyti kokias priemones naudoja smile.gif
vakar nauja buda isbandziau....po kaukes palikau naturaliai isdziut...nes galvoju gal pritepu aliejuku ar lengvinanciu issukavima biggrin.gif bet....rezultatas kaip visada biggrin.gif

Aš savo tikruosius retai su fenu džiovinu, tai ir prisegtų nedžiovindavau. Užtat kaip šukuot "malonu" būdavo.. biggrin.gif

Na, ir mano buvę plaukai, pasirodau:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra A.: 24 gegužės 2010 - 17:59
plaukai veliasi,nes ju kokybe yra prasta,nezinau kiek 1000 kartu tai kartojau.Nesvarbu kad plaukai yra naturalus,bet ju yra bent kelios rusys,nuo plauku rusies priklauso kiek ilgai ir svarbiausiai kaip gerai juos nesiosite.Netikekite kad prisegamiems/priauginamiems plaukams yra reikalingi spec.sepeciai,kuriuos taip megsta BH siulyti,tai yra visiskas briedas,nuo to koki sepeti naudosite plaukai netaps silkiniai,o sepeciu ir suku reikia tureti ne viena ir ne du,su vienu dzivinate,su kitu formuojate,su treciu issukuojate,ir t.t.Svarbu yra naudoti tinkamas priemones ir tinkamai priziureti.
Indra A.-esi labai grazi panele,bet plaukai tai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuxox: 24 gegužės 2010 - 20:45
sveikos 4u.gif
as jau koks menesis laikau spintoje savo plaukucius blush2.gif lotuliukas.gif (prisegamus tresiukus)ryt einu pasidazyti ir pasikarpyti savuosius,na ir aisku prasysiu kirpejos kad prisegtu tresiukus bigsmile.gif pasirodysiu jeigu graziai atrodysiu mirksiukas.gif ax.gif
senoje temoje buvau ydejus nuorodele is kur sakiausi... 4u.gif
o tai ydomu maniskiai irgi taip velsis g.gif kaip daznai plaunat prisegamus tresiukus g.gif blush2.gif
Atsakyti
Na as irgi manau kad su kokybe cia viskas susije, bet va dabar labai sudomino tos silikonines priemones, zadu ismeginti artimiausiu metu. internete skaiciau geru atsiliepimu, kad atseit niekas taip gerai netinka prisegamu plauku prieziurai.. ziuresim.

o seip as asmeniskai tai nepirkciau kad ir geriausios kokybes tu plauku uz 600lt ar daugiau, nes pasibandzius tai tokie ispudziai: nesudetinga issisegt, faina pasipuost, bet panesiojus kuri laika man asmeniskai pradejo jie atsibosti blush2.gif nezinau net del ko.. bet ne savi plaukai yra ne savi smile.gif nors ir ne tokie ilgi, bet gyvi smile.gif ir labai dziaugiuosi kad isbandziau prisegamus o ne puoliau prisiauginti..

na bet cia tik mano ispudziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 05 24, 21:42)
plaukai veliasi,nes ju kokybe yra prasta,nezinau kiek 1000 kartu tai kartojau.Nesvarbu kad plaukai yra naturalus,bet ju yra bent kelios rusys,nuo plauku rusies priklauso kiek ilgai ir svarbiausiai kaip gerai juos nesiosite.Netikekite kad prisegamiems/priauginamiems plaukams yra reikalingi spec.sepeciai,kuriuos taip megsta BH siulyti,tai yra visiskas briedas,nuo to koki sepeti naudosite plaukai netaps silkiniai,o sepeciu ir suku reikia tureti ne viena ir ne du,su vienu dzivinate,su kitu formuojate,su treciu issukuojate,ir t.t.Svarbu yra naudoti tinkamas priemones ir tinkamai priziureti.
Indra A.-esi labai grazi panele,bet plaukai tai  schmoll.gif

tai kodel niekur nerandu pasiulymo kur ir pas ka pirkti kad ilgai ir gerai nesiotus....uz kokybe paklociau ir kaina jei tikrai taip butu...bet net per paieskas sumos iki 400 lt....
Atsakyti
Brangus malonumas tie plaukai. O dar priežiūra. Jau virš 4metų guli spintelėj ir man jų nebereikia, savus turiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ofiso mergaite @ 2010 05 24, 16:01)

as po plovimo fluidu sutepiau.10cm nuo krasto netepu,tik toliau.ir ant ranksluoscio per nakti mirksiukas.gif .sukuoju paprastu naturaliu seriu sepeciu.viskas
Atsakyti
kas tas fluidas?
Atsakyti
Ir man įdomu, iš kur jį pirkt? g.gif
Atsakyti
Na, ir as pagaliau turiu prisegamus plaukus thumbup.gif
Tai pirmi ispudziai tokie: grazus, naturalus, svelnus (kol dar neplauti), tikiuosi tokie ir liks. Gal siek tiek per ploni, pirkau 70 gr, tai tikrai noretusi storesniu, nes mano plaukai iki peciu, tai tik prisegus matosi labai didelis kontrastas, reiktu banguot ar kazka kito daryti. Spalva atitaikiau, pirkau internetu, tai buvo baisu, kad suklysiu, nes prikau blondiniska spalva. Taip pat manau reiks pasipraktikuoti segti juos, nes be praktikos tai tikrai juokingai viskas gavosi. Taip pat praitoje temoje skaiciau, kad reikia pusantro komplekto pirkti idealiam kiekiui. Tai nusipirkau daugiau, bet dabar nesu tikra, nes jau viena komplekta sunkiai sutalpinau ant galvos, o kur dar puse g.gif Tai liks ateiciai arba pardavimui rolleyes.gif Tai tiek pirmu ispudziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupse @ 2010 05 25, 10:26)

hm is ties kas cia toks??? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rinne @ 2010 05 25, 14:38)
Na, ir as pagaliau turiu prisegamus plaukus  thumbup.gif 
Tai pirmi ispudziai tokie: grazus, naturalus, svelnus (kol dar neplauti), tikiuosi tokie ir liks. Gal siek tiek per ploni, pirkau 70 gr, tai tikrai noretusi storesniu, nes mano plaukai iki peciu, tai tik prisegus matosi labai didelis kontrastas, reiktu banguot ar kazka kito daryti. Spalva atitaikiau, pirkau internetu, tai buvo baisu, kad suklysiu, nes prikau blondiniska spalva. Taip pat manau reiks pasipraktikuoti segti juos, nes be praktikos tai tikrai juokingai viskas gavosi. Taip pat praitoje temoje skaiciau, kad reikia pusantro komplekto pirkti idealiam kiekiui. Tai nusipirkau daugiau, bet dabar nesu tikra, nes jau viena komplekta sunkiai sutalpinau ant galvos, o kur dar puse  g.gif Tai liks ateiciai arba pardavimui  rolleyes.gif  Tai tiek pirmu ispudziu  biggrin.gif

tiesiog norint kiekio reikia isardyti sagucius ir prisiuvus kelias juostas isardytas kito komplekto (2komplekto ) susiuvus prisiut segtuka smile.gif
Atsakyti