Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

QUOTE(Seila @ 2012 12 14, 11:30)
siaip 370, su akcija 296lt.tai kur man tada pirkti?nenoriu siustis,norisi nueiti nusipirkti iskart paziurejus savom akim... g.gif  doh.gif

As turiu jusu minetus plaukus is baltic hair, jau dabar antri metai. Nenesioju as ju kiekviena diena ir stengiuosi maziau sukt, tiesint ir plaut, na plaunu gal 1 karta i menesi, kartais dar reciau, o uzsidedu i savaite karta gal koki. Man asmeniskai jie geri, neslinko, nenutriuso, segtukai baltic hair irgi patenkinami. Jei tai jusu pirmieji plrisegami plaukai tada gal geriau pirkti is baltic hair, atsitaikysit spalva, pamokys uzsidet ir pan.
Tik patarimas, plauti tuos plaukus su priemonem turinciom daug silikono arba lb suglotninanciom, kaip pvz syoss balzamai, pigios kaukes is eurokos, kur po 1l parsiduoda. Tada plaukai slidus buna ir ne taip veliasi.
Atsakyti
Ar yra kuri bandziusi dazyti savo tresus ? Kalbu apie naturalaus plauko tresus, kiek zinau mini kad galima dazyti,garbanoti ir t.t. Gal kuri isbandet praktiskai ? mirksiukas.gif
Kaip ju bukle po dazymo liko ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreminee: 17 gruodžio 2012 - 14:14
QUOTE(kreminee @ 2012 12 17, 15:14)
Ar yra kuri bandziusi dazyti savo tresus ? Kalbu apie naturalaus plauko tresus, kiek zinau mini kad galima dazyti,garbanoti ir t.t. Gal kuri isbandet praktiskai ?  mirksiukas.gif
Kaip ju bukle po dazymo liko ?

Mano drauge kirpeja daznai dazo tresus.Ir nieko, svarbu kauke uzdet po to. Bet aisku jei jau sviesint, stipriais, nekokybiskais dazais dazyt, ar pats tresas nekokybiskas, tai susigadins vistiek kazkiek, nereik tiketis, kad tarnaus l. ilgai, ypac dazant mirksiukas.gif Svelniausi - beamoniakiniai, bet jie tik tamsina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 12 17, 16:44)
Mano drauge kirpeja daznai dazo tresus.Ir nieko, svarbu kauke uzdet po to. Bet aisku jei jau sviesint, stipriais, nekokybiskais dazais dazyt, ar pats tresas nekokybiskas, tai susigadins vistiek kazkiek, nereik tiketis, kad tarnaus l. ilgai, ypac dazant mirksiukas.gif Svelniausi - beamoniakiniai, bet jie tik tamsina mirksiukas.gif

Na as kaiptik saviskius ''pilksvos lietuvaiciu spalvos'' tresus noreciau patamsint i sokoladine kazkiek labiau, ar i pilkuma labiau kad atspalvis butu smile.gif na reikes meginti turbut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kreminee @ 2012 12 17, 21:55)
Na as kaiptik saviskius ''pilksvos lietuvaiciu spalvos'' tresus noreciau patamsint i sokoladine kazkiek labiau, ar i pilkuma labiau kad atspalvis butu  smile.gif  na reikes meginti turbut smile.gif

As niekur nerandu pirkti tokios spalvos tresu - pilksvos lietuviskos:/ gal pasakysit kur radote? 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, as irgi jau nemazai metu nesioju tresus, kokiu tik nebandziau..perkant is uk, pgl kaina ir kokybe labiausiai patenkinta esu foxy locks plaukais http://foxylocksextensions.com/, visu pirma segtukai labai patiko, supoerinai tvirtai laikosi.atsiunciau uk per 2 dienas, kaina 56 svarai.kas is ju partinka, tai galiukai nenutrese vidsai, bet ten vienas ilgis berods 55cm.dazams pasiduoda lb lengvai, isplovus pakankamai gerai atrodo, ir kas labiausiai latinka, neiskrenta plaukai is treso, kai sukuoji, arba laaabai minimaliai.pirkau gal kokius 4k (plauku priauginimui sruogelem, nes pigiau ir kokybe plauko geresne). apie juos galite pasiziureti youtube, o siaip patys geriausi (bet ju nebandziau), bet youtubej nr 1 yra my pink vanity http://mypinkvanity....-Extensions.htm, kiek domejausi tai jie labai ilgai islaiko lankstuma, apie metus laiko, jei nesioji kasdiena.reiktu uzsisakyt kada smile.gif bet kol as ju sulauksiu... ax.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif
as va jau 2 metai su Baltic Hair tresais vos ne diena is dienos vaikstau. Savaime suprantama, jog jiems arteja paskutiniojo teismo diena smile.gif Ir veliasi ir t.t.....ziurineju dabar naujus. Man nepatiko vienas dalykas - tai, kad BH plaukai tikriausiai indiski (?). As eiline lietuvaite ir savaime suprantama, kad mano plauku struktura kitokia - maniskiai nera tokie kieti ir stori. Atvirksciau - labai ploni ir paslankus smile.gif
Besikuisdama interneto platybese jau issiaiskinau, kas tai ra Remi hair ir dar atkreipiau demesi i tai, kad tie Remi skirstomi pagal plauku tipa: braziliski, indiski, azijos ir va neseniai atradau europen remi hair !!!
Tai man atrodo, vat kad sis paskutinia variantas tikriausiai ir butu musu plauku strukturai artmiausias. Gal kam teko su tuo susidurti?
Papildyta:
OOOO dar graziausia! Russian hair radau huh.gif
Atsakyti
o jums tos sukutes neisslenka is plauku? ar puciant vejui kai plaukai draikos nesimato prisegimo? man kazkaip baisu jei timptels kas uz plauku, kad gali likt ju rankose?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2013 02 03, 19:10)
o jums tos sukutes neisslenka is plauku? ar puciant vejui kai plaukai draikos nesimato prisegimo? man kazkaip baisu jei timptels kas uz plauku, kad gali likt ju rankose?

Na, bent jau kiek aš turėjau tresų - segtukai plaukuose laikosi tiiikrai tvirtai thumbup.gif Jei kas ir sugebėtų ištraukti tresus - tai tik su mano tikrais plaukais kartu biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
Paprastas budas, kad prisegami plaukai laikytusi tvirciau - is pradziu ties segtuko vieta prie saknu truputi pavelti. Isbandyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2013 02 03, 20:10)

Jeigu savi plaukai stori, bet tik trumpi, tai laikosi gerai, bet jeigu skystučiai, plonučiai, tai... doh.gif Iki gimdymo viskas buvo ok, bet kai po gimdymo ir lialios maitinimo mano plaukeliai išplonėjo, nusilpo, tai dabar juose net ir tresai nelabai laikosi. Na, nebent priveliu labai stipriai prie šaknų ax.gif Tačiau tas žiauriai plaukams kenkia schmoll.gif
Tas pats ir su išlindimu. Jeigu ant galvos trys plaukai testyro, tai net ir sušiaušus, tresų gražiai nepaslėps mirksiukas.gif O šiaip, tai juk ant viršaus jų nesegi. Segi apačioj, o viršutinius truputį pašiauši, paveli, kad nesimatytų, jog apačioj susegti segtukai blush2.gif
Papildyta:
Twista, o kur Jūs perkate? Siunčiatės tiesiai iš Luxy Hair ir iš Foxy Locks, ar turite tarpininkę čia LT? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loriuka: 07 vasario 2013 - 15:18