Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 24, 23:24)
Aciu uz atsakyma  4u.gif 

As viliojuosi luxyhair, butu pirmieji mano tresai, tik man didziausias klausimas, ar jie tikrai visiskai nekenkia? Kaip suprantu ten tie segtukai silikoniai, ar kokie? Nes labai puoseleju naturalius savo plaukucius ir noriu atsiauginti, o jie nera is paciu stipriausiu  4u.gif

Aš irgi labiau LuxyHair rekomenduočiau 4u.gif Na, aš bent jau manau, kad nelabai yra ten kaip kenkti g.gif Segtukai abejų firmų yra su silikonine juostele (tam, kad neišslystų iš plaukų).

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2012 10 24, 22:40)
Aš irgi labiau LuxyHair rekomenduočiau 4u.gif Na, aš bent jau manau, kad nelabai yra ten kaip kenkti g.gif Segtukai abejų firmų yra su silikonine juostele (tam, kad neišslystų iš plaukų).

user posted image

Tokie segtukai luxy hair?
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 24, 22:24)
Aciu uz atsakyma  4u.gif 

As viliojuosi luxyhair, butu pirmieji mano tresai, tik man didziausias klausimas, ar jie tikrai visiskai nekenkia? Kaip suprantu ten tie segtukai silikoniai, ar kokie? Nes labai puoseleju naturalius savo plaukucius ir noriu atsiauginti, o jie nera is paciu stipriausiu  4u.gif

Nepatarčiau Luxy schmoll.gif

mačiau daug atsiliepimų Youtube, tai merginos nelabai patenkintos schmoll.gif
Skundžiasi dėl siaubingo tresų plaukų slinkimo ir šiaip kokybės, vienos atsiliepime net buvo minima, kad tiesiant plaukus "prilipo" plaukučiai ant tiesintuvo ir skleidė neaiškų kvapą, kuris buvo panašus į sintetiką.
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 24, 23:48)
Tokie segtukai luxy hair?

Dabar negaliu palyginti ar identiški, bet tikrai labai panašūs biggrin.gif
Va, Luxy Hair segtukai:
user posted image

QUOTE(Agnius05 @ 2012 10 25, 07:00)
Nepatarčiau Luxy  schmoll.gif

mačiau daug atsiliepimų Youtube, tai merginos nelabai patenkintos  schmoll.gif
Skundžiasi dėl siaubingo tresų plaukų slinkimo ir šiaip kokybės, vienos atsiliepime net buvo minima, kad tiesiant plaukus "prilipo" plaukučiai ant tiesintuvo ir skleidė neaiškų kvapą, kuris buvo panašus į sintetiką.

Na va, o man nė vienas iš šių dalykų nepasiteisino mirksiukas.gif Jokio nenormalaus slinkimo nebuvo ir plaukai tikrai nesilydė... Taip kad, gal čia kaip kam papuola biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 25 spalio 2012 - 08:23
QUOTE(Twista @ 2012 10 25, 08:19)
Va, Luxy Hair segtukai:
user posted image

Na taip, bet daugmaz tas pats, as galvojau, kad tie segtukai yra kazkokie kitokie.. Na tada prisegami plaukai man atkrenta, nes savu gaila, o kirpeja nepataria netgi su plauku guma neverzti, nes plaukai trupa ties surisimo vieta. O apie prisegamu plauku segtukus esu skaiciusi, kad merginoms jie paukus irgi pjauna tose vietose kur susegama. As tik galvojau, kad gal cia tie segtukai kazkokie kitokie, bet pasirodo jie visur daugmaz vienodi... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anaksunamun: 25 spalio 2012 - 09:42
QUOTE(Twista @ 2012 10 25, 08:19)
Va, Luxy Hair segtukai:
user posted image
Na va, o man nė vienas iš šių dalykų nepasiteisino mirksiukas.gif Jokio nenormalaus slinkimo nebuvo ir plaukai tikrai nesilydė... Taip kad, gal čia kaip kam papuola biggrin.gif

Tai tikriausiai biggrin.gif aš pati žiūrinėju Headkandy arba Foxylocks, dar girdėjau, kad laaabai geri yra HelloGorgeous, bet ten tai kainelės blink.gif nuo 200 dol.prasideda blink.gif

Beje, ar galima paklausti, kada pirkote savo Luxy ir kiek laiko naudojote/naudojate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnius05 @ 2012 10 25, 14:05)
Beje, ar galima paklausti, kada pirkote savo Luxy ir kiek laiko naudojote/naudojate?  4u.gif

HelloGeorgeous ir aš žiūrėjau, bet gaila man tiek pinigų biggrin.gif
Pirkau kažkur po naujų metų ir nešiojau iki vasaros, nes nutriušo, pasidarė tokie negražūs smile.gif Bet aš juos naudojau kiekvieną dieną smile.gif
Atsakyti
Twista,matau,kad turi ir Foxy ir Luxy tresus...Gal galėtum trumpai apibendrint + ir - plaukučių?Nes niekaip neišsirenku tarp šių dviejų verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rawwwrrr @ 2012 12 04, 23:58)
Twista,matau,kad turi ir Foxy ir Luxy tresus...Gal galėtum trumpai apibendrint + ir - plaukučių?Nes niekaip neišsirenku tarp šių dviejų verysad.gif  4u.gif

Na, bandau biggrin.gif 4u.gif Pakopijuosiu, ką kažkam rašiau jau asmenine žinute.
Luxy Hair tresus nešiojau 6 mėn. praktiškai kiekvieną dieną. Foxy Locks dabar jau 5 mėn., atrodo vis dar pakenčiamai, tad negaliu pasakyti tiksliai, kiek juos dar nešiosiu, bet manau, kad Naujiems metams jau pirksiu naujus smile.gif
Man bent jau labai didelis pliusas į Luxy Hair pusę - segtukai yra maži, neatsikišę. Braukiant per galvą ranka net nelabai jaučiasi, kad kažkas yra įsegta smile.gif Nors šiaip paėmus tiek vienos, tiek kitos firmos segtukus - jie identiški, bet kažkaip skirtingai prisiūti, todėl taip ir yra. Foxy Locks iš karto tik prilietus galvą eina suprasti, kad tie grožybiniai plaukai yra ne tavo biggrin.gif
Dar vienas pliusas į Luxy Hair pusę yra tas, kad plaukai į galus neišplonėja taip, kaip Foxy Locks. T.y. jie nuo viršaus iki apačios yra praktiškai tokio pat storio.
Taaačiau, Foxy Locks geriau išlaiko garbanas, kai susuku žnyplėmis smile.gif Luxy Hair man kažkaip labai greitai išsileidžia viskas... Irrr, kiek pamenu, tai Luxy Hair penktą nešiojimo mėnesį atrodė baisiau, nei dabar Foxy Locks smile.gif Bet čia gan individualus dalykas, nes gali būti tiesiog taip, kad Luxy Hair greičiau susidėvėjo dėl dažno plovimo (buvo pavasaris/vasara, galva pašildavo, tai greičiau plaukai riebaluodavosi --> reikėjo dažniau plauti).
Dar labai daug mačiau video Youtube, kur merginos skundėsi beprotišku plaukų slinkimu (tiek vienos, tiek kitos firmos). Tačiau, nieko beprotiško aš nemačiau ir nematau biggrin.gif Tikrai, iškrentančių plaukų kiekiai nėra nė kiek gąsdinantys smile.gif
Ir dar nemažai kas skundėsi, kad plaukai veliasi... Taip, deja, jie veliasi unsure.gif Tiek Luxy, tiek Foxy po kažkiek plovimų pradeda veltis (nors nauji būna kaip šilkiniai). Tad kuo dažniau plauni, kuo dažniau plaukus "degini" - tuo labiau jie veliasi. Bet aš kažkaip pripratau juos dažnai šukuoti ir visai nieko biggrin.gif
Tai tiek iš mano pusės karsta.gif Žinoma, čia mano asmeninė patirtis, gal kitoms viskas visiškai kitaip 4u.gif Bet tikiuosi, kad padės apsispręsti mano romanas biggrin.gif Pati sekantį kartą planuoju pirkti vėl Luxy. Vien dėl to, kad man labai svarbu yra kuo mažiau atsikišę segtukai (pvz. kai susirišu plaukus į "arklio uodegą" - nėra kalniukų ant galvos laugh.gif).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 04 gruodžio 2012 - 23:17
Buvau vakar plauku paziureti Akropolio parduotuvej, uzkrito pavadinimas... Aj Hair Baltic.Bet ka zinau, akcija dabar, kaina dar galvoju nu is to noro isigyciau, bet ten nusipirkus dar nera toks tikslus mano atspalvis plauku, reikia ten dar plius uz papildoma kaina kad prisiutu man plaukuose juostele uz kurios vel uz ppaildoma akina segtukus kurie prisisegtu ten kazkaip mandrai uz mano plauku...Na veju vejai!uz kiekviena niekiuka moket moket moket! tai palaukim...negi nera iskart sumoki pinigus ir gali nesioti?
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 12 14, 10:08)

Šiaip apie Hair Baltic labai prastų atsiliepimų girdėjau ir skaičiau smile.gif O kokia jų kaina su akcija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 14 gruodžio 2012 - 10:23
QUOTE(Twista @ 2012 12 14, 10:04)
Šiaip apie Hair Baltic labai prastų atsiliepimų girdėjau ir skaičiau smile.gif O kokia jų kaina su akcija?

siaip 370, su akcija 296lt.tai kur man tada pirkti?nenoriu siustis,norisi nueiti nusipirkti iskart paziurejus savom akim... g.gif doh.gif
Atsakyti