Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

sveikos, mane domina prisegami naturalus plaukai.gal patartumete kur butu galima isigyti kaune?nes per skelbimus pirkti nenoriu, o per internetines parduotuves atrodo nepatikima, nes sunku nuspresti ten naturalus ar nea g.gif kokia kaina butu 60 cm ilgio? g.gif
Atsakyti
sveikos paneles, as siuo metu irgi noriu pirkti neturalius tresus, bet jau GEROS KOKYBES, nes esu pirkus is kinijos, tai doh.gif po to is perpardavejos kaune(lyg tai baltic hair pardavinejo, bet TOKIU kaune akropoly nemaciau) tai kokybe tikrai gera buvo, kol nesumasciau prisiauginti ju sruogomis.tada ejo i trasa sintetiniai. apie juos galiu paskyti kad jie vienam kartui, o ir blizgesys isduoda kad sintetiniai, nors daryk ka nori.gyvai darb baika, bet ant nuotrauku kaip matosi.. doh.gif kaip bebutu noriu vel naturaliu plauku tresu.siu metu esu ne lt, todel tenka ieskotis nauju firmu.kol kas kaip kelios forumietes susidomeau foxy locks exensions, nes ir man ten NEREALUS plaukai.o ilgis ten visu plauku vienodas, 20 ar 22 incai(54 ar 59cm), galiukai pakirpti, ne siaurejantys, plius galima siusti savo lauku sruoga kad tau parinktu tinkamiausia, yra tinklalapyje ta forma kiap uzpildyti tongue.gif . be to po 120g, 160g(deluxe) visada yra, tik nera 260g plauku.kalbant apie oro uostus, teko nnnn artu susidurti, tai visada pypses, ir skenuos visu akivaizdoje, bet neprasys nusiimti, nebijokite biggrin.gif bet visviena nemalonu ISSKYRUS pirmiem zmonem einantiem visada nepypsi(ar pirmiem 10 zmoniu ar kaip) bet jau daug kartu pastebejau. pvz buvo skeidau is uk siu timpom ir megztinuku, jokiu plauku, batu su metalu, dirzu ir t.t. kad isvengciau skenavimo.pirmakart eidamai nk necysejo, ir kaip tycia reikejo grizti pirkti atgal maiseli kosmetikai, kai antrakart ejau LYGIAI TAIP PAT man cypsejo.suprask kaip nori.skrendant i turkija patarimas nesideti plauku bent jau kol nenusileisit, nes SUSTIPRNTAI cypsi, kad ojoj...kol isaiskinau kad plaukai..net ciupinejo segtukus.. blink.gif kad isitikintu.tai vat laukiu jusu pasisakymu kas jau turit plaukus is foxy locks, bukit geros, parasykit i a.z. apie plauku kokybe, kaip po plovimo jie, tiesinant, sukant garbanas..?
Atsakyti
Gavau savo FoxyLocks bigsmile.gif Nauji jie, aišku, įspūdingi - šilkiniai ir t.t. Žiūrėsim, kaip bus toliau ax.gif Prieš tai nešiojau LuxyHair, tai žiauriai erzino, kad labai greit veliasi. Naiviai tikiuosi, jog su šiais bus geresnė situacija g.gif Tik ką iškart pastebėjau, kad FoxyLocks segtukai, labiau atsikišę. T.y. pvz. įsisegus LuxyHair braukiant delnu per galvą segtukai nelabai jaučiasi, o FoxyLocks ganėtinai ryškiai g.gif Ir galvojau, kad spalvos atitiks abiejų firmų. Ėmiau abiejų 'dark brown', bet FoxyLocks tamsesnė smile.gif Įdėsiu gal vėliau foto, kaip įsisegus atrodo.
Atsakyti
Twista, turesi visa kolekcija prisegamu plauku wink.gif as irgi uzsisakiau plaukus, bet manieji atkeliaus turbut menesio gale. Laukiu nesulaukiu, tik kazin kaip seksis man juos susisegti smile.gif ar nebus pinigai i bala ismesti smile.gif Tiesa as emiau Luxy Hair smile.gif
Laukiam fotoreportazo smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
sveiki,žinau,kad labiausiai nervina naujokių klausimai, bet tikrai labai reikalinga pagalba:) mano plaukai šiuo metu iki liemenuko, rugsėjį bus vestuvės (ne mano), tai svajoju apie tokią šukuoseną, kur plaukai ant šono suiimti viršuje, ne visi, ir noriu,kad plaukai iš galo, būtų ilgesni, nei mano natūralieji. svarsčiau pirkti šinjoną ar prisegamus? kadangi tikrai žinau,kad šiuos plaukus panaudosiu tik šiai vienai šukuosenai,labai investuoti nesinori, na kokius tris šimtus, bet gal galėtumėt patarti ar lietuvoje įmanoma nusipirkti ar būtinai reikia sakytis internetu? ir galėtumįt patarti gal iš kur? labai dėkui
Atsakyti
pirkau bazese naturalius, kainavo apie 400.. zinoma brangi investicija, tuo labiau, kad panaudojau vos pora kartu - pati nemoku isisdeti ir vis atrodo, kad tie segtukai lenda lauk.. o naturalius pirkau todel, kad norejau banguotu - kiek zinau sintetiniu nepabanguosi.. o ar šinjonas ar prisegami geriau, gal pasitarkite su kirpėja..
Atsakyti
Double swallow, manau, kad tai labiausiai priklauso nuo sukuosenos, kuria darysites smile.gif jei kazkaip risite plaukus, tresu nelabai patariu pirkti
Atsakyti
QUOTE(mazmakinas @ 2012 07 12, 21:12)
Double swallow, manau, kad tai labiausiai priklauso nuo sukuosenos, kuria darysites  smile.gif jei kazkaip risite plaukus, tresu nelabai patariu pirkti

o kodėl? nes tresų prisegimas matos? norėjau pusė kad plaukų sukeltų,o iš apačios eitų ilgi,gal savaitgalį nusifotkinsiu savo plaukus ir įmesiu - noriu patarimų,nes apsisprendžiau visgi pirktinat. tresus - panaudosiu manau ne vieną kartą - neatsigaunu niekaip po kirpėjos,turėjau savo plaukus iki nugaros pabaigos, bet kirpėja,kuri,beje,nesikeitė šešti metai,per kelis kartus ne prašyta juos man nukirpo iki pečių verysad.gif taigi nors mano nat,nėra tragiški - stori,kiti sako net ilgoki,bet aš pati pasiilgstu savo ilgio unsure.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif siryt gavau savo plaukus wink.gif) spalva atitaikiau gerai.. belieka ismokt susisegti wink.gif)) kokybe superine bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2012 07 05, 11:55)
Gavau savo FoxyLocks bigsmile.gif Nauji jie, aišku, įspūdingi - šilkiniai ir t.t. Žiūrėsim, kaip bus toliau ax.gif Prieš tai nešiojau LuxyHair, tai žiauriai erzino, kad labai greit veliasi. Naiviai tikiuosi, jog su šiais bus geresnė situacija g.gif Tik ką iškart pastebėjau, kad FoxyLocks segtukai, labiau atsikišę. T.y. pvz. įsisegus LuxyHair braukiant delnu per galvą segtukai nelabai jaučiasi, o FoxyLocks ganėtinai ryškiai g.gif Ir galvojau, kad  spalvos atitiks abiejų firmų. Ėmiau abiejų 'dark brown', bet FoxyLocks tamsesnė smile.gif Įdėsiu gal vėliau foto, kaip įsisegus atrodo.

Sveika, kaip nesiojasi Foxy locks? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 24, 23:01)
Sveika, kaip nesiojasi Foxy locks? 4u.gif

Laba 4u.gif Nešioju sėkmingai toliau biggrin.gif Iš pradžių nesivėlė visai, po kelių plovimų situacija suprastėjo, bet manau, kad su visais tresais taip būna g.gif Tik kas FoxyLocks man nepatiko, kad galai suplonėja (kai tuo tarpu LuxyHair per visą ilgį stori buvo), bet pakirpau juos ir dabar gerai smile.gif Šiaip visumoj patinka man jie, didelių priekaištų neturiu 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma 4u.gif

As viliojuosi luxyhair, butu pirmieji mano tresai, tik man didziausias klausimas, ar jie tikrai visiskai nekenkia? Kaip suprantu ten tie segtukai silikoniai, ar kokie? Nes labai puoseleju naturalius savo plaukucius ir noriu atsiauginti, o jie nera is paciu stipriausiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anaksunamun: 24 spalio 2012 - 22:25