Įkraunama...
Įkraunama...

Prisegami plaukai

Sveikos mamytes!!! 4u.gif Perskaiciau beveik visas jusu forumo temas apie piauginamus ir prisegamus plaukucius. Plaukucius turiu zemiau peciu, bet labai silpnus ir ju mazai, taigi priauginti nenoriu. Nusprendziau pirkti prisegamus. Tik turiu dvi bedas.
1ma. Kaip manote, kaip geriau? Ar pirma nusidazyti plaukus ir tada pirkti tresus? Ar nusipirkti norimos spalvos tresus ir tada,kad kirpejas nudazytu manuosius pagal tresu spalva?
2ta. Planavau pirkti naturaliu plauku tresus is Baltic Hair Klaipedoje. Bet labai jau daug nusiskundimu perskaiciau, kad plaukai blogi,kad veliasi. Intenetu nenoriu pirkti. Ir ka manote apie Hairexpres Siauliuose?
Is anksto aciu visos atsakiusioms.
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2012 01 17, 21:48)
Ėmiau Dark brown #2 smile.gif Atitinka parodytą. Čiupau 160 gr, o ne 120 - maniau, geriau daugiau, nei per mažai. Bet būtų užtekę ir tų 120 gr, nes mano plaukai dabar išslinkę, jų nėra daug, tai jei susisegu visas sruogas - neuždengia manieji jų normaliai, tad nesegu visų... O ir vietos ant galvos visiems segtukams per mažai biggrin.gif  Ilgis 50 cm, esu 178 cm ir man jie per ilgi atrodo – planuoju prašyti kirpėjos, kad pakirptų kelis cm g.gif Kaip manot?
Ir žinoma, dar reikia išmokti normaliai susisegti, nes dabar galiu tik sugarbanotais galais eiti į viešumą arba susirišus į 'arklio uodegą' biggrin.gif
user posted image

Sveika, plaukai labai graziai atrodo smile.gif o ar nenuploneja labai i galiukus? Nes as kai pirkau is tokios panos, uzsakinejo ji, tai labai ploni galai buvo tai dabar ziurinejuos is kur siustis kitur ir kad gr daugiau butu tai jusu labai patiko:) ar dar neturit nusisundimu savaisiais?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monimoni @ 2012 01 29, 22:12)
Sveika, plaukai labai  graziai atrodo smile.gif o ar nenuploneja labai i galiukus? Nes as kai pirkau is tokios panos, uzsakinejo ji, tai labai ploni galai buvo tai dabar ziurinejuos is kur siustis kitur ir kad gr daugiau butu tai jusu labai patiko:) ar dar neturit nusisundimu savaisiais?smile.gif

Ačiū 4u.gif Nea, jie per visą ilgį vienodo storio smile.gif Šiaip skaičiau, kad kai kurioms merginoms jie slenka, bet aš su tokia problema nesusidūriau biggrin.gif Aišku, kažkiek tų plaukų vis tiek iškrenta, bet ne tiek, kad atkreipčiau dėmesį rolleyes.gif Tad kol kas esu tikrai patenkinta, o nešiojau dvi savaites kiekvieną dieną... Tik kas nepatiko, kad sugarbanojus su žnyplėmis - garbanos trumpai laikosi, po poros valandų patampa vėl tiesūs, bet nežinau, ar čia galima laikyti kažkokiu minusu, į kurį reikia atkreipti dėmesį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2012 01 30, 12:31)
Ačiū 4u.gif Nea, jie per visą ilgį vienodo storio smile.gif Šiaip skaičiau, kad kai kurioms merginoms jie slenka, bet aš su tokia problema nesusidūriau biggrin.gif Aišku, kažkiek tų plaukų vis tiek iškrenta, bet ne tiek, kad atkreipčiau dėmesį rolleyes.gif Tad kol kas esu tikrai patenkinta, o nešiojau dvi savaites kiekvieną dieną... Tik kas nepatiko, kad sugarbanojus su žnyplėmis - garbanos trumpai laikosi, po poros valandų patampa vėl tiesūs, bet nežinau, ar čia galima laikyti kažkokiu minusu, į kurį reikia atkreipti dėmesį biggrin.gif

na jo, prisegamus plaukus sugarbanot yra problema, kad ir kokie jie butu biggrin.gif o jum juos uzsake kazkokia mergina ar jus pati?
Atsakyti
QUOTE(monimoni @ 2012 01 30, 20:17)
na jo, prisegamus plaukus sugarbanot yra problema, kad ir kokie jie butu biggrin.gif o jum juos uzsake kazkokia mergina ar jus pati?

Užsisakinėjau per tarpininkę iš JAV. Nors ir siunčia tiesiai į Lietuvą, bet norėjau išvengti muitų, tad pigiau jau gavosi tarpininkei sumokėti procentus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2012 01 30, 20:24)
Užsisakinėjau per tarpininkę iš JAV. Nors ir siunčia tiesiai į Lietuvą, bet norėjau išvengti muitų, tad pigiau jau gavosi tarpininkei sumokėti procentus smile.gif

o is kur radot tarpininke ar pazistama tiesiog?smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(monimoni @ 2012 01 30, 20:26)
o is kur radot tarpininke ar pazistama tiesiog?smile.gif)

ČIA tarpininkių yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2012 01 30, 20:34)
ČIA tarpininkių yra smile.gif

O pas kuri cia konkreciai? Nes ten labai daug ju,nesusigaudau..ar pas belekuri prasyt?beto kiek laiko laukei? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

turiu patirties ir uzsakinėju kokybiskus prisegamus plakų tresus (ne kinieciu plaukai), ateina greitai, per 3 - 5 dienas rolleyes.gif mazas mano antkainis 4u.gif

Rasykit, klauskit i az.
Atsakyti
As taip pat isigijau,labai norejau isbandyti,bet visgi nenesioju palaidu prisisegus,naudoju kasoms,kad ir pvz taip susiristi uodegai ax.gif
Atsakyti
gal galetumete patarti, kur galima isigyti kokybisku plaukuciu? Per interneta siustis nenoriu, bijau, jog neatitaikysiu spalvos.. O Baltic hair plauku kokybe nekokia... g.gif
Atsakyti
Laba, noreciau paklaust is kokio pardavejo is ebay siustis plaukus, kad nelabai brangus butu:) gal galite ka patarti smile.gif
Atsakyti