Turiu, bet labai retai uzsisegu, tiesiog tingiu ir per vestuves nesidejau
QUOTE(Twista @ 2012 01 14, 17:10)
Šiandien gavau savuosius plaukučius Pirkau www.luxyhair.com. Siunčiausi per tarpininkę, norėdama išvengti mokesčių, tai gavosi ~400 Lt. Nors ir neturiu su kuo palyginti, nes pirkau tresus išvis pirmą kartą, bet tikrai man jie super - šilkiniai, plaukų daug Įdėsiu gal nuotraukėlę kurią dieną, kaip atrodo įsisegus
įdėk ,labai įdomu
Aš tai laukiu plaukų iš Italijos ,mačiau iš ten pirktus tamsius tresus ,tai nuostabūs plaukučiai ,matysiu kaip bus su šviesiais
QUOTE(Twista @ 2012 01 14, 18:10)
Šiandien gavau savuosius plaukučius Pirkau www.luxyhair.com. Siunčiausi per tarpininkę, norėdama išvengti mokesčių, tai gavosi ~400 Lt. Nors ir neturiu su kuo palyginti, nes pirkau tresus išvis pirmą kartą, bet tikrai man jie super - šilkiniai, plaukų daug Įdėsiu gal nuotraukėlę kurią dieną, kaip atrodo įsisegus
Kokią spalvą ėmei? Ar atitiko spalva nurodyta tinklapyje?
Įdomu pamatyti kaip atrodo, būtinai įdėk
[quote=Neringaindr,2012 01 16, 17:57]
sveikos merginos! As sugalvojau, kad noriu grazios "arklio uodegos", gal matete kur pirkti?
as pirkau neseniai "arklio"uodega" bet ji man ant galvos nesilaike niekaip,na su kokiu papildomu 10 sagiuku seip taip prisukau as ja prie savo uodegeles o svoris jomajo tempia zemyn su savais plaukais,zodziu as smulkaus sudejimo ir mano galva nedidele,tai ta uodega atrode kaip tikro arklio man zemiau uzpakalio ilgumo,tai as ja paemiau ir isardziau,gavosi daug juostu prisiuvau sagiukus ir pasidariau tresus,jau menesi nesioju,tikrai liuks,vienus kasdieninis turiu,kitus "iseiginius".pirkau bazeje
sveikos merginos! As sugalvojau, kad noriu grazios "arklio uodegos", gal matete kur pirkti?
as pirkau neseniai "arklio"uodega" bet ji man ant galvos nesilaike niekaip,na su kokiu papildomu 10 sagiuku seip taip prisukau as ja prie savo uodegeles o svoris jomajo tempia zemyn su savais plaukais,zodziu as smulkaus sudejimo ir mano galva nedidele,tai ta uodega atrode kaip tikro arklio man zemiau uzpakalio ilgumo,tai as ja paemiau ir isardziau,gavosi daug juostu prisiuvau sagiukus ir pasidariau tresus,jau menesi nesioju,tikrai liuks,vienus kasdieninis turiu,kitus "iseiginius".pirkau bazeje
QUOTE(Bon_Bon. @ 2012 01 15, 20:24)
Kokią spalvą ėmei? Ar atitiko spalva nurodyta tinklapyje?
Ėmiau Dark brown #2 Atitinka parodytą. Čiupau 160 gr, o ne 120 - maniau, geriau daugiau, nei per mažai. Bet būtų užtekę ir tų 120 gr, nes mano plaukai dabar išslinkę, jų nėra daug, tai jei susisegu visas sruogas - neuždengia manieji jų normaliai, tad nesegu visų... O ir vietos ant galvos visiems segtukams per mažai Ilgis 50 cm, esu 178 cm ir man jie per ilgi atrodo planuoju prašyti kirpėjos, kad pakirptų kelis cm Kaip manot?
Ir žinoma, dar reikia išmokti normaliai susisegti, nes dabar galiu tik sugarbanotais galais eiti į viešumą arba susirišus į 'arklio uodegą'
grazu bet ir jusu pacios kaip suprantu plaukai ilgi iki liemens..?
Pakirpti galiukus reiktu, manau
QUOTE(Intrinsa @ 2012 01 17, 22:05)
grazu bet ir jusu pacios kaip suprantu plaukai ilgi iki liemens..?
Nea, mano pačios plaukai ~15-20 cm žemiau pečių, t.y. virš krūtinės
na tuomet tikrai super, nes ypac retai pasitaiko, jog nesimatytu perejimo tarp naturaliu ir prisegtu plauku. Cia patiesinti tiesintuvu?
QUOTE(Intrinsa @ 2012 01 18, 00:12)
na tuomet tikrai super, nes ypac retai pasitaiko, jog nesimatytu perejimo tarp naturaliu ir prisegtu plauku. Cia patiesinti tiesintuvu?
Šiaip realiai gal kažkiek ir matosi, bet tikrai neryškiai Aha, tiesinti.
Ale įsivaizduojat, kokie žmonės "pastabūs"? Kadangi pastaruoju metu vis vaikščiojau susirišus kuoduką - vakar išėjau su prisegtais plaukais ir susirišus 'arklio uodegą', tai kai kurie išvis neatkreipė dėmesio, kad plaukai gal puse metro ilgesni, o kiti tik nusistebėjo: "O, ištiesinti tavo plaukai kokie ilgi! " (nes šiaip esu garbanė).
Twista, tikrai labai kokybiškai ir natūraliai šie tresai atrodo O jų ir yra tokia "v" forma ar ten šonuose Tavo pačios plaukai? Ir, ar Tavo plaukai dažyti?