QUOTE(Dzesika @ 2010 06 14, 14:58)
Sveikutes,
Nebeturiu laiko kada beuzeiti,nebent prabegom paskaitau ka priraset
Darbojuos namuke(klijuoju tapetus,dazau,ai dar lysviu prisidariau ir visokiu gerybiu auginu)jai buna kam dukryte priziureti,kaip neprofesionalei tai manau visai neblogai sekasi tuos darbukus atlikti ,o ir pinigelio sutaupau
tai va teip ir judam po truputeli,labai norisi kuo greiciau isikelti ir ten begyvenant tvarkytis antra auksta,bet vis tas galvos skausmas del vandens
sulinio vanduo negereja(pastoviai issiurbinejam),o jis vistiek toks brudnas,tai ieskom kas daro adatas,principas panasus kaip darant grezini,tik kad darant adata vanduo ieskomas iki 20m ,Šilutiskiai juos daro,tik kad niekaip neina ju prikalbinti,kad atvaziuotu,nes jie sako tipo mums neapsimoka cia trenktis ir pas mus sako darbo uztenka
tai gal kas zinote,gal kur netoliese yra kas daro adatas?
Mes irgi taupymo sumetimais, patys klijuosim, dazysim. As kai jau esu kadaise ir visa buta ir visa nama Amerikoj issidazius, tai baisu nebus
Tai gal kokiu foto butu kada is statybu vietos
?
Del adatos niekuo negaliu padet...
QUOTE(indruciukas @ 2010 06 14, 20:22)
merges, kaip jums tokios plytkos?
man grazu, tik kazin kaip bus,kad viskas bus balta
pas mus jau prasidejo vidaus darbai... ir dziaugiuosi,ir baugu darosi- manes vis klausia,kaip cia bus,kas cia bus, o as nieko padoriai nezinau
.... vis galvojau daug laiko yra
Kai rasai "merges", man kazkaip
(nesupyk
)
Tai jei tau patinka, tai ir dek.
O kaip bus kai balta? BUS BALTA
. O jei rimtai idesi kokiu detaliu spalvingesniu, kilimelius, raksluoscius, uozuolaidas-roletus, zvakes, remelius su foto ar paveiksla ir t.t.
. O kriaukles spintele ir veidrodziai irgi balti??
O ko ten taves tiksliau viduj klausineja?????