Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(sania @ 2010 06 10, 16:55)
Ikeliau keleta nuotrauku is lauko puses smile.gif

gražus jūsų namukas... wub.gif thumbup.gif interjeras man patinka.. ypač patinka miegamojo siena su šviestuvais... wub.gif biggrin.gif O lubose dar darėt kokį apšvietimą, ar tik tų sieninių lempų pakako?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 06 10, 23:04)
gražus jūsų namukas...  wub.gif thumbup.gif  interjeras man patinka.. ypač patinka miegamojo siena su šviestuvais...  wub.gif  biggrin.gif O lubose dar darėt kokį apšvietimą, ar tik tų sieninių lempų pakako?

4u.gif
Oi nea nepakanka sieninio apsvietimo. Yra dar padarytas lubose(palei slaita) halogenu apsvietimas. Tai kai nebuvo dar halogenu, tai miegamajam jausdavaus, kaip akla vista. Man kazkaip reik "stipraus' apsvietimo, kai kazka darbuojuosi kambaryje.
Atsakyti
nu va,visa savaite pas mus nera silto vandens- tai vonioj salta- tai labai dziaugiuosi,kad nusprendem deti voniose gyvatukus thumbup.gif
vaziuosim su mazuoju prie juros akmenuku rinkti ax.gif prasideda mums vel akmenu rinkimo sezonas lotuliukas.gif lotuliukas.gif is praeitu metu jau pusmaisi turim prisirinke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 06 11, 09:51)
nu va,visa savaite pas mus nera silto vandens- tai vonioj salta- tai labai dziaugiuosi,kad nusprendem deti voniose gyvatukus  thumbup.gif
vaziuosim su mazuoju prie juros akmenuku rinkti  ax.gif prasideda mums vel akmenu rinkimo sezonas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif is praeitu metu jau pusmaisi turim prisirinke  biggrin.gif

Dėl tų akmenukų rinkimo... Mes Klaipėdoj gyvenam 4 metai. Tai kai važiuodavom atostogų prie jūros irgi visada parsiveždavom akmenukų. O kai kraustėmės į Klaipėdą aišku tie akmenys vėl keliavo su mumis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gal kas žinot kiek šiuo metu kainuoja kvadratinis metras tinkuoti kalkiniu tinku (vidinės sienos) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonne @ 2010 06 11, 10:50)
Sveikos  4u.gif
  gal kas žinot kiek šiuo metu kainuoja kvadratinis metras tinkuoti kalkiniu tinku (vidinės sienos)  g.gif

14 lt/kv 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 06 11, 08:08)
4u.gif
Oi nea nepakanka sieninio apsvietimo. Yra dar padarytas lubose(palei slaita) halogenu apsvietimas. Tai kai nebuvo dar halogenu, tai miegamajam jausdavaus, kaip akla vista. Man kazkaip reik "stipraus' apsvietimo, kai kazka darbuojuosi kambaryje.

o kokius darbus dirbat miegamajame? g.gif hihihi.gif
Man kituose kambariuose irgi norisi ryškesnio apšvietimo, bet miegamajame norėčiau kažko prigesinto... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonne @ 2010 06 11, 10:50)
Sveikos  4u.gif
  gal kas žinot kiek šiuo metu kainuoja kvadratinis metras tinkuoti kalkiniu tinku (vidinės sienos)  g.gif

mes issitinkavom po 11 lt
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 06 11, 11:12)
o kokius darbus dirbat miegamajame?  g.gif  hihihi.gif
Man kituose kambariuose irgi norisi ryškesnio apšvietimo, bet miegamajame norėčiau kažko prigesinto...  rolleyes.gif

tai kiek zinau miegamajame yra dirbamas tik vienas darbas lotuliukas.gif ir tam matyt vienam norisi sviesos, kitam tamsos.. lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nyliuke @ 2010 06 11, 11:15)
mes issitinkavom po 11 lt

gal gali duoti kontaktus.. ir ar patenkinti meistrais ?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 06 11, 10:12)
o kokius darbus dirbat miegamajame?  g.gif  hihihi.gif
Man kituose kambariuose irgi norisi ryškesnio apšvietimo, bet miegamajame norėčiau kažko prigesinto...  rolleyes.gif

Ta pati norejau klaust pas Sania biggrin.gif
Geriausias apsvietimas, kuri gali reguliuot su reguliatorium thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O miegamajam mane tai veza lengvas lengvas raudonas apsvietimas bigsmile.gif wub.gif , tai sakiau kampe dar torsera statysiu su raudona lempute ax.gif . Tai miegamajam bus 2 lempos prie lovos, 1 ant lubu kabes ir kampe torseras.
Papildyta:

O jus cia apie tinkavima viduj ant blokeliu blush2.gif ? O kai susuktas gipskartonis, tai ta pati kaina? Kazkaip ne iki galo sita dali suprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 11, 11:18)
Ta pati norejau klaust pas Sania biggrin.gif
Geriausias apsvietimas, kuri gali reguliuot su reguliatorium thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O miegamajam mane tai veza lengvas lengvas raudonas apsvietimas bigsmile.gif  wub.gif , tai sakiau kampe dar torsera statysiu su raudona lempute ax.gif . Tai miegamajam bus 2 lempos prie lovos, 1 ant lubu kabes ir kampe torseras.

na jei drabuzine yra atskirai tai pilnai uztenka ir prieblandos, bet jei ne tai labai truksta sviesos kai reik ka surast, perziuret doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 11, 11:21)
O jus cia apie tinkavima viduj ant blokeliu blush2.gif ? O kai susuktas gipskartonis, tai ta pati kaina? Kazkaip ne iki galo sita dali suprantu g.gif

o ką čia jūs ruošiatės ant gipso tinkuoti? g.gif
Atsakyti