Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 08, 22:19)
Pas mus darbai juda letai, nes dirba dviese, tai man tegu saliona su virtuve ir viena vonia su vandeniu tegu irengia rugpjuciui, tai as busiu labai patenkinta bigsmile.gif . Gyvensim kuri laika statybose, kaip sakant smile.gif , nes dabar nera nei gipso, nei elektros isvedziotos pilnai, nei vatos sienose, nei kapsules, nei ortakiu, nei boilerio, na daug dar darbo. O kur slifavimai, plyteles, dazymai, laminatas........... Uch, smagumelis  doh.gif
Idek kokiu fotkiu i albuma is savaitgalio ax.gif
Pavydekim jai kartu  biggrin.gif

Jus man nepavydekite, nes man gali neiseiti plaukti, nes neturiu kur maziaus palikti, tai matyt mano MB siuo malonumu pasidziaugs, na bet dar ziuresim rolleyes.gif
Jo reikes imesti kelias fotkes is savaitgalio, kaip salia Sipaviciaus dainavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 06 08, 21:21)
Jus man nepavydekite, nes man gali neiseiti plaukti, nes neturiu kur maziaus palikti, tai matyt mano MB siuo malonumu pasidziaugs, na bet dar ziuresim  rolleyes.gif
Jo reikes imesti kelias fotkes is savaitgalio, kaip salia Sipaviciaus dainavau  lotuliukas.gif

As labiau pavydziu del praejusio savatgalio biggrin.gif
Tai lauksim fotkiu ax.gif
Atsakyti
Merginos gal kas turit fasadininkų kokių telefoniukų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 06 08, 22:31)
Merginos gal kas turit fasadininkų kokių telefoniukų?  smile.gif

O konkreciau... tinkas.... klinkeris....?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 09, 00:11)
O konkreciau... tinkas.... klinkeris....?

šiltinimas polistirolu+armavimas+tinkavimas dekoratyviu tinku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 06 08, 23:14)
šiltinimas polistirolu+armavimas+tinkavimas dekoratyviu tinku  smile.gif

Kiek pamenu Simbarela saviskius gyre g.gif . O dabar tuo labai domisi Dier biggrin.gif

Ziuriu seimininkes doh.gif , atrodo, tuoj paimsiu ir viska perziuresiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 09, 00:22)
Kiek pamenu Simbarela saviskius gyre g.gif . O dabar tuo labai domisi Dier biggrin.gif

Dier saviškių davė numeriuką, bet brangokai prašo ir turi daug darbo doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Orai apsiniaukę, tai ir aš ištaikiau progą įlisti į SM, kol šeimyna dar miega. Trumpai apie mus: grįžau iš savo kelionių nerealiai pailsėjus, prasiblaškius. Su idėjom fix, kaip vėl varysiu Belgijon per išpardavimus biggrin.gif , bo parduotuvėse patiko labiausiai lotuliukas.gif (kas man absoliučiai nebūdinga). Kelis kadrus iš mūsų su Elze kelionės, kam įdomu, galite rasti čia.

Dabar jau antra savaitė, kaip pratinuosi suganyti savo ketveriukę. Sekasi sunkiai, mažuosius norėtųsi virve prisirišti, nes kaskart bet kur išsiruošus vieną kurį pametu... Na, bet į ateitį vistiek žvelgiu optimistiškai: apsiprasime, susitvarkysime. biggrin.gif Viena akivaizdu - pernai vasara daaaaaaaug lengvesnė buvo.

Na, ir kad nebūtų visiškas offtopikas, tai prasinešu, kad oficialiai pabaigėme gyvenamos namo dalies apdailą. Beliko tik garažas ir išorės apdaila. Neskaitant baldų, šviestuvų. Nors vaikai skubos tvarka išsikraustė į savo kambarius ir be jų - lovas iš čiužinių susikonstravo, spintas iš dėžių lotuliukas.gif . Ta proga įmečiau keletą vaikų kambarių nuotraukų mūsų albumukan. Ir dar vieną nestatybinę nuotrauką iš laisvalaikio pramogų ax.gif ...
Atsakyti
Baltike vyresnelio fototapetas super... VAizdas, kaip kad vaikai nufotkinti juru muziejuje ar delfinariume thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 06 09, 00:25)
Dier saviškių davė numeriuką, bet brangokai prašo ir turi daug darbo  doh.gif

Simbarelos dar brangiau smile.gif as jiems skambinau, tai jie dirba su savo medziagom, t.y. ima uz kv apie 90 lt, tai man labai brangiai gavosi... su maniskiais ant 5000 lt pigaiu..
Papildyta:
Baltike, labai grazus vaiku kambariukai wub.gif ir seimyna nuostabi wub.gif as su vienu nesussitvarkau, o kaip tu speji ? blush2.gif o vaiku kambariuose kamstine grindu danga? kazi ar ji tinka sildomom grindim? labai graziai atrodo.... turbut ir kojoms daug maloniau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dier: 09 birželio 2010 - 07:49
Baltike, super atostogos thumbup.gif
Atsakyti

Sveikutes,

Seniai nerasiau, buvo darbai uzpuole, jau atrode, kad nieko nebespesiu, bet kazkaip pamazu stumiuosi i prieki...
Name nieko naujo - tik kad aplinka apsitvarkem siek tiek, prisodinom medziu, krumu, geliu, isirengem alpinariuma is dideliu akmenu. Kita savaite klijuos plyteles ant iejimo laiptu. Labai svajoju apie tvora, bet kol kas neradom tvorininku, nors jau esam dazus ir lentas nusiziureje. Gal kas zino patikimus tvorininkus?
Beje, galiu pagirt savo zolininkus, na tuos, kurie veja mums dare. Isivaizduojat - sutvarke mums tas vietas, kul vanduo kaupesi ir zole neisdygo ir ne cento nepaeme, priminsiu, kad tvarko jau antra karta. Galiu visom rekomenduot dabar smile.gif
Antradieni ryte isskrendu i kelione - i Norvegijos siaure. Skrendu viena, vaikai lieka namie, tai sirdi skauda labai, ypac del mazosios...Tikiuos, kad kazkaip MB su mociuciu ir aukliu pagalba susitvarkys, o ir as ilgai nebusiu - tik 5 dieneles snieguotom kalnu virsunem pasidziaugsiu smile.gif

RK, o jus kraustysites rugpjucio 1 d.?

Baltike, grazios nuotraukikes 4u.gif

QUOTE(Taikute @ 2010 06 08, 17:56)
Savaitgali buvome prie Mazeikiu Pusyno namai toks restoraneles su viesbutuku ten sventem jubilieju, ot fainiai atsipalaidavom  drinks_cheers.gif

O tu gal pati is Mazeikiu bigsmile.gif ?
Atsakyti