Vakar laiptais laksciau, nu neblogai , tik 3 pakopos lyg maziau i gyli .
Vakar pertvarines sienas MB dare is profiliu, o as buvau ten, nes 5cm. nukrypimas man butu blogai ir jau reiktu viska taisyt , tai darbininkelis musu stebejosi, kad viskas tokiu tikslumu apskaiciuota
Oh, kaip man akyse stovi namo vidaus gatavas vaizdas, bet reik sulaukt to vaizdo realybej
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 08, 10:30)
Oh, kaip man akyse stovi namo vidaus gatavas vaizdas, bet reik sulaukt to vaizdo realybej
sulauksi, sulauksi, nedaug liko.. Įsivaizduoju , kaip nekantru...
QUOTE(rytorasa @ 2010 06 08, 09:32)
sulauksi, sulauksi, nedaug liko.. Įsivaizduoju , kaip nekantru...
Ir daug ir nedaug, kaip paziurejus , bet nepergyvenu, o laukiu kraustymosi, nors ir pusiau i statybas
Vel ner tavo avataro
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 08, 10:43)
Vel ner tavo avataro
rimtai? Aš tai matau...
QUOTE(rytorasa @ 2010 06 08, 09:44)
rimtai? Aš tai matau...
Vel yra
Nu ir vasaros orai ..........
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 08, 12:36)
Orai kaip rudeni, vejas ziaurus, salta... bet ketvirtadieni bus vel karsta
Sveikos, norėjau paklaust dėl kaminų. Užsisakėm Schidel firmos Izoker ir Rondo plius kaminus. Ar prie kaminų reikia dėti sklendęs (parduotuvei jas vadina užkaišai)? Ar kas dėjot, tai kokiu išmatavinu reikia, nes yra ju visokiu, ar reikia žiūrėti pagal kamino išmatavimus ar pagal dumtraukio diametrą?
Gal kas galit rekomenduot koki gera meistreli balkono metaliniams tureklams padaryti (ne kalviskus).
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 08, 11:30)
Vakar laiptais laksciau, nu neblogai , tik 3 pakopos lyg maziau i gyli .
Vakar pertvarines sienas MB dare is profiliu, o as buvau ten, nes 5cm. nukrypimas man butu blogai ir jau reiktu viska taisyt , tai darbininkelis musu stebejosi, kad viskas tokiu tikslumu apskaiciuota
Oi kaip tau smagu jau laiptus turi, nebereik kopeciomis laipioti pas mus ryt pradeda laiptus veztis, o sestadieni jau prades montuoti, tai irgi laukiu nesulaukiu o ketvirtadieni jau virtuvini pagaliau prades montuoti tai irgi laukiu nesulaukiu bendro vaizdo. Savaitgali jau pradesim daiktelius veziotis, miegamasis pabaigtas, vyras pabaige laminata deti, siandien isploviau ir apsidziaugiau, kad nors vienas kambarys iki galo jau baigtas O jus as spesite iki liepos 1 isirengti pirma auksta??? nes mes irgi tik tik turetumem itilpti
Savaitgali buvome prie Mazeikiu Pusyno namai toks restoraneles su viesbutuku ten sventem jubilieju, ot fainiai atsipalaidavom O kita savaitgali su baidarem reik plaukti, nes vyro naujoji darboviete organizuoja baliuka, tai nezinau kaip cia dabar bus darbu n....... ir to baliuko nevalia praleisti, nezinau kaip cia suksimes
QUOTE(Taikute @ 2010 06 08, 16:56)
Savaitgali buvome prie Mazeikiu Pusyno namai toks restoraneles su viesbutuku ten sventem jubilieju, ot fainiai atsipalaidavom O kita savaitgali su baidarem reik plaukti, nes vyro naujoji darboviete organizuoja baliuka, tai nezinau kaip cia dabar bus darbu n....... ir to baliuko nevalia praleisti, nezinau kaip cia suksimes
kaip gerai kai gali atsipalaiduoti , o dar su baidarem baltai pavydziu jums
QUOTE(Taikute @ 2010 06 08, 16:56)
O jus as spesite iki liepos 1 isirengti pirma auksta??? nes mes irgi tik tik turetumem itilpti
Pas mus darbai juda letai, nes dirba dviese, tai man tegu saliona su virtuve ir viena vonia su vandeniu tegu irengia rugpjuciui, tai as busiu labai patenkinta . Gyvensim kuri laika statybose, kaip sakant , nes dabar nera nei gipso, nei elektros isvedziotos pilnai, nei vatos sienose, nei kapsules, nei ortakiu, nei boilerio, na daug dar darbo. O kur slifavimai, plyteles, dazymai, laminatas........... Uch, smagumelis
Idek kokiu fotkiu i albuma is savaitgalio
QUOTE(simbarela @ 2010 06 08, 17:29)
kaip gerai kai gali atsipalaiduoti , o dar su baidarem baltai pavydziu jums
Pavydekim jai kartu
Ir as susiradau 6 sezona namu seimininkiu, bet nieko nereik nukraudinet, jungi ir ziuri (tik angliskai):
http://videoclark.co...sewives-s06e01/