Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

Vakar laiptais laksciau, nu neblogai bigsmile.gif , tik 3 pakopos lyg maziau i gyli g.gif .
Vakar pertvarines sienas MB dare is profiliu, o as buvau ten, nes 5cm. nukrypimas man butu blogai ir jau reiktu viska taisyt biggrin.gif , tai darbininkelis musu stebejosi, kad viskas tokiu tikslumu apskaiciuota biggrin.gif
Oh, kaip man akyse stovi namo vidaus gatavas vaizdas, bet reik sulaukt to vaizdo realybej ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava: 08 birželio 2010 - 09:31
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 08, 10:30)
Oh, kaip man akyse stovi namo vidaus gatavas vaizdas, bet reik sulaukt to vaizdo realybej ax.gif

sulauksi, sulauksi, nedaug liko.. thumbup.gif Įsivaizduoju , kaip nekantru... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 06 08, 09:32)
sulauksi, sulauksi, nedaug liko..  thumbup.gif Įsivaizduoju , kaip nekantru...  biggrin.gif

Ir daug ir nedaug, kaip paziurejus biggrin.gif , bet nepergyvenu, o laukiu kraustymosi, nors ir pusiau i statybas lotuliukas.gif doh.gif
Vel ner tavo avataro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 08, 10:43)
Vel ner tavo avataro g.gif

rimtai? Aš tai matau... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 06 08, 09:44)
rimtai? Aš tai matau...  bigsmile.gif

Vel yra biggrin.gif

Nu ir vasaros orai unsure.gif ..........
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 08, 12:36)
Vel yra biggrin.gif

Nu ir vasaros orai unsure.gif ..........

Orai kaip rudeni, vejas ziaurus, salta... bet ketvirtadieni bus vel karsta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklaust dėl kaminų. Užsisakėm Schidel firmos Izoker ir Rondo plius kaminus. Ar prie kaminų reikia dėti sklendęs (parduotuvei jas vadina užkaišai)? Ar kas dėjot, tai kokiu išmatavinu reikia, nes yra ju visokiu, ar reikia žiūrėti pagal kamino išmatavimus ar pagal dumtraukio diametrą?
Atsakyti
Gal kas galit rekomenduot koki gera meistreli balkono metaliniams tureklams padaryti (ne kalviskus).
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 08, 11:30)
Vakar laiptais laksciau, nu neblogai bigsmile.gif , tik 3 pakopos lyg maziau i gyli g.gif .
Vakar pertvarines sienas MB dare is profiliu, o as buvau ten, nes 5cm. nukrypimas man butu blogai ir jau reiktu viska taisyt biggrin.gif , tai darbininkelis musu stebejosi, kad viskas tokiu tikslumu apskaiciuota biggrin.gif

Oi kaip tau smagu jau laiptus turi, thumbup.gif nebereik kopeciomis laipioti thumbup.gif pas mus ryt pradeda laiptus veztis, o sestadieni jau prades montuoti, tai irgi laukiu nesulaukiu mirksiukas.gif o ketvirtadieni jau virtuvini pagaliau prades montuoti rolleyes.gif tai irgi laukiu nesulaukiu bendro vaizdo. Savaitgali jau pradesim daiktelius veziotis, miegamasis pabaigtas, vyras pabaige laminata deti, siandien isploviau ir apsidziaugiau, kad nors vienas kambarys iki galo jau baigtas ax.gif O jus as spesite iki liepos 1 isirengti pirma auksta??? nes mes irgi tik tik turetumem itilpti ax.gif
Savaitgali buvome prie Mazeikiu Pusyno namai toks restoraneles su viesbutuku ten sventem jubilieju, ot fainiai atsipalaidavom drinks_cheers.gif O kita savaitgali su baidarem reik plaukti, nes vyro naujoji darboviete organizuoja baliuka, tai nezinau kaip cia dabar bus darbu n....... ir to baliuko nevalia praleisti, nezinau kaip cia suksimes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 06 08, 16:56)
Savaitgali buvome prie Mazeikiu Pusyno namai toks restoraneles su viesbutuku ten sventem jubilieju, ot fainiai atsipalaidavom  drinks_cheers.gif O kita savaitgali su baidarem reik plaukti, nes vyro naujoji darboviete organizuoja baliuka, tai nezinau kaip cia dabar bus darbu n....... ir to baliuko nevalia praleisti, nezinau kaip cia suksimes  doh.gif

wub.gif wub.gif kaip gerai kai gali atsipalaiduoti wub.gif, o dar su baidarem bigsmile.gif baltai pavydziu jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 06 08, 16:56)
O jus as spesite iki liepos 1 isirengti pirma auksta??? nes mes irgi tik tik turetumem itilpti  ax.gif
Savaitgali buvome prie Mazeikiu Pusyno namai toks restoraneles su viesbutuku ten sventem jubilieju, ot fainiai atsipalaidavom  drinks_cheers.gif O kita savaitgali su baidarem reik plaukti, nes vyro naujoji darboviete organizuoja baliuka, tai nezinau kaip cia dabar bus darbu n....... ir to baliuko nevalia praleisti, nezinau kaip cia suksimes  doh.gif

Pas mus darbai juda letai, nes dirba dviese, tai man tegu saliona su virtuve ir viena vonia su vandeniu tegu irengia rugpjuciui, tai as busiu labai patenkinta bigsmile.gif . Gyvensim kuri laika statybose, kaip sakant smile.gif , nes dabar nera nei gipso, nei elektros isvedziotos pilnai, nei vatos sienose, nei kapsules, nei ortakiu, nei boilerio, na daug dar darbo. O kur slifavimai, plyteles, dazymai, laminatas........... Uch, smagumelis doh.gif
Idek kokiu fotkiu i albuma is savaitgalio ax.gif

QUOTE(simbarela @ 2010 06 08, 17:29)
wub.gif  wub.gif  kaip gerai kai gali atsipalaiduoti  wub.gif, o dar su baidarem bigsmile.gif  baltai pavydziu jums  4u.gif

Pavydekim jai kartu biggrin.gif
Atsakyti

Ir as susiradau 6 sezona namu seimininkiu, bet nieko nereik nukraudinet, jungi ir ziuri (tik angliskai):
http://videoclark.co...sewives-s06e01/
Atsakyti