Kai nebedaužys daiktų- daužys jus.
Žmogus, nesugebantis įtūžio nuleisti pro ausis, turi jį kažkur išlieti. Tai liečia ir jus.
Ir kaip tiems žmonėms daiktų, už savus pinigus pirktų negaila...nesuprantu...
QUOTE(***Žaltvykslė @ 2010 06 20, 10:09)
Kai nebedaužys daiktų- daužys jus.
Žmogus, nesugebantis įtūžio nuleisti pro ausis, turi jį kažkur išlieti. Tai liečia ir jus.
Ir jai patinka dauzyti,manau abieju kaltes cia yra. Reiketu pasikonsultuoti su psichologu..
Savo emocijas privalot tramdyt abu, jei vienas metot kedes, o kitas dauzot taures bet jei jau vyras pradeda grasinti, kad uzmus su plaktuku, tai kokie cia dar gali kilti klausimai?tikrai su tokiu negyvenciau.O kas, jei koki syki jis nesusivalgys ir tikrai prades ne daiktus, o jus dauzyti?
Kad jūs pati isterikė man nė į galvą nešautų daužyti daiktus, aš net nerėkauju... tai man čia kažkas nenormalaus... abudu vienodi. Jau įsivaizduoju vaizdelį, pradeda boba knist protą, rėkia iki pažaliavimo, kad viskas skirsis, dar gal kokių rusiškų epitetų pavartojate? Ne? Pūktš dar taures į sieną pamėtom... gerai jei vyras šaltų nervų, o jei karštakošis tai nesistebiu, kad laiptai kenčia išmokit spręsti problemas civilizuotai
QUOTE(Meduota @ 2010 05 19, 23:06)
Mielosios, patarkite, paprotinkite, nes situacijos nematau is salies.
Su MB pradejome draugauti dar studenciokai, dabar jau 8 metai kaip kartu, 4 is ju kartu gyvename, pakalbame jau ir apie vakeli. Zinote, buna tokia "rusis" vaikinu, kurie yra gerieciai visomis prasmemis, negeria, nesikeikia, neruko, i kaire neina. Mylintis ir rupestingas. Is padorios seimos. As vis dar jo "saulyte"
Problema ta, kad susipykus savo pykti islieja ant daiktu. Duzo kompiuteris, luzo kede, fotoaparatas skriejo i siena. Snd susipykom tuo metu kai jis laike rankose plaktuka, nes darbavosi namuose. Abu rekem garsiau viens uz kita, as paleidau taure i siena, jis tuo metu pradejo dauzyti laiptu tureklus namuose, saukt, kad mane su tuo plaktuku pacia pribaigs, nes rekiau, kad paliksiu. Atrode pasiutes kaip zveris, akys kraujais pasruve.. Maciau, kad praranda kontrole, todel uzsiciaupiau ir jau nieko jam nebesakiau, nors oij kiek dar norejau! Jis dar gera pusvalandi su tuo prakeiktu plaktuku vaiksiojo ir rekavo, sauke, drebejo. Veliau apsiverke ir valerijono isgere. Dabar sedim skirtinguose kambariuose ir nebezinau kaip elgtis, nenoriu su juo kabet, nebenoriu aiskintis is naujo, slykstus jis man. Bet atejo atsiprase, pabuciavo, meiliai apkabino "savo saulyte".
Pasakyciau mamai, ji tuoj patartu lagaminus susipakuot. Bet tiek laiko kartu praleista, tiek graziu akimirku.
Kaip reaguotumete jus?
Su MB pradejome draugauti dar studenciokai, dabar jau 8 metai kaip kartu, 4 is ju kartu gyvename, pakalbame jau ir apie vakeli. Zinote, buna tokia "rusis" vaikinu, kurie yra gerieciai visomis prasmemis, negeria, nesikeikia, neruko, i kaire neina. Mylintis ir rupestingas. Is padorios seimos. As vis dar jo "saulyte"
Problema ta, kad susipykus savo pykti islieja ant daiktu. Duzo kompiuteris, luzo kede, fotoaparatas skriejo i siena. Snd susipykom tuo metu kai jis laike rankose plaktuka, nes darbavosi namuose. Abu rekem garsiau viens uz kita, as paleidau taure i siena, jis tuo metu pradejo dauzyti laiptu tureklus namuose, saukt, kad mane su tuo plaktuku pacia pribaigs, nes rekiau, kad paliksiu. Atrode pasiutes kaip zveris, akys kraujais pasruve.. Maciau, kad praranda kontrole, todel uzsiciaupiau ir jau nieko jam nebesakiau, nors oij kiek dar norejau! Jis dar gera pusvalandi su tuo prakeiktu plaktuku vaiksiojo ir rekavo, sauke, drebejo. Veliau apsiverke ir valerijono isgere. Dabar sedim skirtinguose kambariuose ir nebezinau kaip elgtis, nenoriu su juo kabet, nebenoriu aiskintis is naujo, slykstus jis man. Bet atejo atsiprase, pabuciavo, meiliai apkabino "savo saulyte".
Pasakyciau mamai, ji tuoj patartu lagaminus susipakuot. Bet tiek laiko kartu praleista, tiek graziu akimirku.
Kaip reaguotumete jus?
italiska porele siulau po visko pasimylet ir eit nauju tauriu pirkt
Kad daiktai dūžta dar tiek to, bet kad žmonės klykia vienas ant kito ir rodo didžiausias isterijas, bei grasina vienas kitam - šito nesuprantu.
Šioje situacijoje matau abu kaltus. Netramdo nei vienas savęs, savo emocijų, o reiktų...
Šioje situacijoje matau abu kaltus. Netramdo nei vienas savęs, savo emocijų, o reiktų...
QUOTE(Undinencija @ 2010 05 19, 22:11)
manau, kad jūs abu labu tokie, ar bent gerokai panašūs. Abiems reiktų kartu mokytis spręst konfliktus..
Mano irgi dauzydavo daigtus, o as bats irgi lekste metu, o jis man dar duoda mesti
QUOTE(Ginger188 @ 2011 01 30, 17:43)
Mano irgi dauzydavo daigtus, o as bats irgi lekste metu, o jis man dar duoda mesti
ojej nesuprantu aš tokių daiktų pasilaidymų kad ir kiek būčiau susinervinusi, bet daiktų nedaužau
Vaje, ziuriu mergina tema uzvede, tai pati kalta paliko. Ir cia tiek daug gerieciu vaikinuka uzstojanciu.... Siaip jau konfliktuose niekada nebuna kaltas kazkuris vienas, juk pykstasi visada maziausiai du zmones. o kad taure paleido i siena, tai dar neaisku kiek jau kartu vaikinukas buvo pratrukes ir ja iki to privede. Sioje situacijoje kiekviena smulkmena svarbi. Mano sitacija zymiai svelnesne, bet as nei grasinu draugui, nei ka, jau po truputi planuoju, kaip tuos lagaminus susikraut ir man gaila graziu akimirku kartu praleistu, bet jau geriau laiku issiskirt graziuoju (ir kol dar vaiku nera), negu paskui issidraskyt ir negalet vienam i kita ir paziuret.