Įkraunama...
Įkraunama...

Kai aplink duzta daiktai

Mielosios, patarkite, paprotinkite, nes situacijos nematau is salies.

Su MB pradejome draugauti dar studenciokai, dabar jau 8 metai kaip kartu, 4 is ju kartu gyvename, pakalbame jau ir apie vakeli. Zinote, buna tokia "rusis" vaikinu, kurie yra gerieciai visomis prasmemis, negeria, nesikeikia, neruko, i kaire neina. Mylintis ir rupestingas. Is padorios seimos. As vis dar jo "saulyte"

Problema ta, kad susipykus savo pykti islieja ant daiktu. Duzo kompiuteris, luzo kede, fotoaparatas skriejo i siena. Snd susipykom tuo metu kai jis laike rankose plaktuka, nes darbavosi namuose. Abu rekem garsiau viens uz kita, as paleidau taure i siena, jis tuo metu pradejo dauzyti laiptu tureklus namuose, saukt, kad mane su tuo plaktuku pacia pribaigs, nes rekiau, kad paliksiu. Atrode pasiutes kaip zveris, akys kraujais pasruve.. Maciau, kad praranda kontrole, todel uzsiciaupiau ir jau nieko jam nebesakiau, nors oij kiek dar norejau! Jis dar gera pusvalandi su tuo prakeiktu plaktuku vaiksiojo ir rekavo, sauke, drebejo. Veliau apsiverke ir valerijono isgere. Dabar sedim skirtinguose kambariuose ir nebezinau kaip elgtis, nenoriu su juo kabet, nebenoriu aiskintis is naujo, slykstus jis man. Bet atejo atsiprase, pabuciavo, meiliai apkabino "savo saulyte".

Pasakyciau mamai, ji tuoj patartu lagaminus susipakuot. Bet tiek laiko kartu praleista, tiek graziu akimirku.

Kaip reaguotumete jus?
Atsakyti
QUOTE(Meduota @ 2010 05 19, 22:06)
Abu rekem garsiau viens uz kita, as paleidau taure i siena, jis tuo metu pradejo dauzyti laiptu tureklus namuose, saukt, kad mane su tuo plaktuku pacia pribaigs, nes rekiau, kad paliksiu. Atrode pasiutes kaip zveris, akys kraujais pasruve.. Maciau, kad praranda kontrole, todel uzsiciaupiau ir jau nieko jam nebesakiau, nors oij kiek dar norejau!

manau, kad jūs abu labu tokie, ar bent gerokai panašūs. g.gif Abiems reiktų kartu mokytis spręst konfliktus..
Atsakyti
o kodėl vyas negali daužyt, jei jūs taures į sieną laidot g.gif abiems reikia mokytis konfliktus spręst ne daiktus daužant, o kalbantis ...
Atsakyti
Patariu nusidažyti plaukus ir skirtis. Ne pirma tu ir ne paskutinė.
Atsakyti
Autore,abu labu jus tokie.Jeigu negalit be stogo kilnojimo-kai pajusit karsti musant i galva,suslepkit visus brangesnius daiktus mikliai,ciupkit pigius puodukus(maximoj per akcijas prisipirkit) ir metykites i sveikata.As rimtai
Atsakyti
Kad jus pati ne mazesne isterike, ko ta taure dauzet? Ir mintys kyla visokios mamai skustis... Nezinau man rodos toks toki susitiko arba jus pati ji isvedat is kantrybes... rolleyes.gif
Atsakyti
Skirkitės... nes vaikino gaila. Nenustebčiau, kad jūs pati jį tokiu isteriku ir pavertėt
Atsakyti
Na juk ne vaikai esat. Po astuoniu metu dar sitaip draskytis? `Daiktus dauzyti? Matyt per lengvai juos gavot kad taip nevertinant.
Atsakyti
Na, man irgi pirma mintis, kad abu vienodi.
Reiktu abiem mokytis konfliktus sprest diskusija ir susitarimu, o ne tokiais spektakliais.
Atsakyti
Tikriausiai ir pati esat toli grazu ne saldainis ax.gif jei per astuonis metus draugystes taip viskas pasikeite, juk kai pasakojat apie draugystes pradzia viskas lyg ir ok, o dabar va tokie festivaliai... matytprivedet vyruka prie to. pati taures dauzet, grasinot palikt o vyrukas po to pats atsiprase. VYRUI MEDALI 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2010 05 19, 21:11)
manau, kad jūs abu labu tokie, ar bent gerokai panašūs. g.gif  Abiems reiktų kartu mokytis spręst konfliktus..

O as sakyciau, kad jei jau nemokat ir nenorit konfliktu isspresti kaip civilizuoti zmones (pvz. diskutuojant ir ieskant kompromisu), tai nors nervus pasigydykit. Jei rimtai, nemanau, kad kartu nugyvensit laimingai gyvenima schmoll.gif
O jei man vyras pagrasintu uzmust, tikrai ir iskarto ji palikciau. Kartais grasinimai issipildo.
Atsakyti
o aš manau , kad nugyvensite laimingai , su laiku pati tapsite ramesnė.Išsirėkė vyrukas ... ir tiems geriečiams kartais reikia garą nuleisti. biggrin.gif Juk visos žinom, kad pyktis išsiveržia , po kiek laiko, kaupi, kaupi , bet kai sprogsti... tai atrodo sienas aptaškysi. biggrin.gif Jei nori pasukti įvykius kitaip, pati sureguok ramiau, .. žinai , kaip šauki , taip atsiliepia.
Atsakyti