Įkraunama...
Įkraunama...

Ar puošiame jaunųjų taures?

QUOTE(Augė @ 2006 03 10, 21:39)
kai aš žinau ,tai man buvo visai aišku  mirksiukas.gif
Mes eisime liudininkais -piršliais  bigsmile.gif
pas mus piršliai atvažiuodami pas jaunaja atsiveža taures
bet išlaidų ir taip daug piršliaujant  blush2.gif , juk ne tik taures reiks pirkt, todėl tokia kaina pasirodo brangoka

Oi kokia gera mintis del tu tauriu. Tik as naudosiu savo stiklines ant aukstu kojeliu ir dar i geliu salona nuvesiu, kad papuostu. Jas naudosim isleidziant is namu, prie baznycios , gamtoj ir baliaus metu. Tikrai juk daug grazesnes foto. bigsmile.gif
Atsakyti
Laukiam katytės taurių foto thumbup.gif ax.gif
O aš išleidžiant jaunųjų taurių nedėsiu ant stalo, iš jų pirmą kartą gersime jau būdami vyras ir žmona ax.gif
Atsakyti
[attachmentid=52525]cia nufotkinau prie vyno butelio, kad matytus jus aukstis...[attachmentid=52524]stai ir mano taures....jois bus graviruotos musu vardais ir vestuviu data...manau kad paprasysiu floristes jas papuost siek tiek...gal ta ilga koteli apvynioti kuo nors..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyteee: 21 kovo 2006 - 12:06
Gal kuri graviravot taures Kaune ,kur tai darėt ir kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 03 21, 11:05)
[attachmentid=52525]cia nufotkinau prie vyno butelio, kad matytus jus aukstis...[attachmentid=52524]stai ir mano taures....jois bus graviruotos musu vardais ir vestuviu data...manau kad paprasysiu floristes jas papuost siek tiek...gal ta ilga koteli apvynioti kuo nors..

kodel mano tauriu niekas nepakomentuoja.... g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 03 24, 20:17)
kodel mano tauriu niekas nepakomentuoja....  g.gif  verysad.gif

Kaip taures jos tai labai grazios drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif bet as vestuvems noreciau pasidabruotu.... kazkaip baisu kad stiklines taures sudauzys.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irme @ 2006 03 24, 19:27)
Kaip taures jos tai labai grazios drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  bet as vestuvems noreciau pasidabruotu.... kazkaip baisu kad stiklines taures sudauzys.. doh.gif

As jau susiradau dezute kartonine, nediduke tik dviems taurems, graziai idesiu, neturetu suduzti rolleyes.gif
Atsakyti
labai dailios taures! smile.gif
Atsakyti
taures thumbup.gif kazko tokio ir as noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 03 24, 19:17)
kodel mano tauriu niekas nepakomentuoja....  g.gif  verysad.gif

Nekomentuoja, nes baltai (o gal ir juodai biggrin.gif ) pavydi. Kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2006 03 26, 10:11)
Nekomentuoja, nes baltai (o gal ir juodai  biggrin.gif ) pavydi. Kur pirkai?

o gal greiciau niekas nezino?! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 03 25, 07:58)
labai dailios taures! smile.gif

aciu blush2.gif 4u.gif

QUOTE(skorpiniuke @ 2006 03 25, 13:33)
taures  thumbup.gif  kazko tokio ir as noriu  bigsmile.gif

ax.gif

QUOTE(snickers @ 2006 03 26, 08:11)
Nekomentuoja, nes baltai (o gal ir juodai  biggrin.gif ) pavydi. Kur pirkai?

pirkau londone, tokioj TK max pardej..

o as jau pradejau galvot kad jos be rysio..ir jau uzsidegiau kitu ieskot..nes siaip cia iprasta jei nekomentuoja tai nelabnai patinka...

bet jau ramiau dabar...
Atsakyti