Įkraunama...
Įkraunama...

Ar puošiame jaunųjų taures?

QUOTE(katyteee @ 2006 03 10, 19:24)
o as sampana labai megstu..ir gersim mes sampana per kievienas vestuviu metines is tu tauriu...

bet kaip negeri visai..tai jo..jokios naudos is ju..o kad dulketu irgi nereik
nesupratau, tu kalbi kad pirlsiai tokias turi pikrt jauniesiems ar jaunieji pirkti sau ir pirsliams?

kai aš žinau ,tai man buvo visai aišku mirksiukas.gif
Mes eisime liudininkais -piršliais bigsmile.gif
pas mus piršliai atvažiuodami pas jaunaja atsiveža taures
bet išlaidų ir taip daug piršliaujant blush2.gif , juk ne tik taures reiks pirkt, todėl tokia kaina pasirodo brangoka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Augė: 10 kovo 2006 - 21:42
QUOTE(Augė @ 2006 03 10, 19:39)
kai aš žinau ,tai man buvo visai aišku  mirksiukas.gif
taigi mes tą ir norime padaryti ,bet išlaidų ir taip daug piršliaujant  blush2.gif , juk ne tik taures reiks pirkt, todėl tokia kaina pasirodo brangoka

nu as negirdejau, kad pirsliai turetu atsivezti taures, suprasciau, kad jei nori kaip dovana padovanoti, bet kad vos ne privalo paprotyt toks, negirdejau g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 10, 21:42)
nu as negirdejau, kad pirsliai turetu atsivezti taures, suprasciau, kad jei nori kaip dovana padovanoti, bet kad vos ne privalo paprotyt toks, negirdejau  g.gif  g.gif

na suvalkijoj tikrai veža ir dovanų duoda šiaip ,bet man tai patinka ir mes taip pat darysim

beje taures tikrai daug kur mačiau turinčius , bet net nekilo klausimas nuo ko gavo dovanų g.gif ,
gal kur nors ir kitaip būna ,bet kas tada jas perka pas jus ?
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2006 03 10, 19:47)
na suvalkijoj tikrai veža ir dovanų duoda šiaip ,bet man tai patinka ir mes taip pat darysim

beje taures tikrai daug kur mačiau turinčius , bet net nekilo klausimas nuo ko gavo dovanų  g.gif ,
gal kur nors ir kitaip būna ,bet kas tada jas perka pas jus ?

patys nusiperka smile.gif
Atsakyti
gražiau kai gauna dovanų 4u.gif
Atsakyti
mes eisime piršliais ,na dabar madinga vadinti liudininkais smile.gif
šiandien bastėmės maximoje ir visai atsitiktinai pastebėjau metalines taures, man jos patiko nusipirkome ,buvo ir kitokių kainos tikrai mažos, žiūrinėjau tokių kitur trigubai brangiau buvo ,na gal kokybė kitokia ,bet nepaėmus į ranka tikrai nepastebėjau
va ir jums parodysiu gal kam patiks ,mes dar graviruosim
tiesa kainavo apie 50lt
buvo ir kitokios taip pat gražios ,už dvi 40 lt
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2006 03 13, 19:36)
šiandien bastėmės maximoje ir visai atsitiktinai pastebėjau metalines  taures, man jos patiko nusipirkome ,buvo ir kitokių kainos tikrai mažos, žiūrinėjau tokių kitur trigubai brangiau buvo ,na gal kokybė kitokia ,bet nepaėmus į ranka tikrai nepastebėjau
tiesa kainavo apie 50lt

Man tik labai idomu, ar is ju patogu gerti butu? g.gif
Atsakyti
na ne kiekviena diena juk iš jų gersi smile.gif
per metines kokias ,o šiaip įspūdingai atrodo
va iš kitų tai tikrai gert geriau butu ,panašiai kaip šampanui tik ganėtinai aukšta kojytė
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2006 03 10, 20:39)
kai aš žinau ,tai man buvo visai aišku  mirksiukas.gif
Mes eisime liudininkais -piršliais  bigsmile.gif
bet išlaidų ir taip daug piršliaujant  blush2.gif , juk ne tik taures reiks pirkt, todėl tokia kaina pasirodo brangoka

man atrodo kaip susitrai taip ir buna..bet nemanau kad pirsliai privalo...
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 10, 20:42)
nu as negirdejau, kad pirsliai turetu atsivezti taures, suprasciau, kad jei nori kaip dovana padovanoti, bet kad vos ne privalo paprotyt toks, negirdejau  g.gif  g.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Augė @ 2006 03 11, 09:59)
gražiau kai gauna dovanų  4u.gif

man tai graziau kaip pats isirenki, nes tada tikrai zinai kad jos tau patiks...
ne visu zmoniu skoniai vienodi ir kas vienam grazu, kitam gali buti ne...

sorry...Auge..bet man tos metalines tai nea schmoll.gif
man stiklines patinka taures su ilgom ilgom kojelem...
Atsakyti
dėl skonio nesiginčijima smile.gif
bet paprastu stikliniu taurių pas juos namuos visada atsiras , tokių ko gero daugiau niekad negaus
bent taip manau
o dėl pirkimo pačių ,nieks netrugdo nusipkt dar vienas bigsmile.gif kokios jiems geriau patiks
tai greičiau kaip atminimo dovana ,o ne taurės gerimui
na tai tik mano nuomonė
Atsakyti
šiandien bastėmės maximoje ir visai atsitiktinai pastebėjau metalines  taures, man jos patiko nusipirkome ,buvo ir kitokių kainos tikrai mažos, žiūrinėjau tokių kitur trigubai brangiau buvo ,na gal kokybė kitokia ,bet nepaėmus į ranka tikrai nepastebėjau
tiesa kainavo apie 50lt

kokios grazios thumbup.gif eisiu ir as ieskot biggrin.gif
Atsakyti
tiesa kainavo apie 50lt

Mes lygiai tokias gavom dovanų, taip pat graviruotas... Man gražu, tik gerti iš jų tikrai nepatogu, todėl jos pas mus padėtos namie kaip aksesuaras.
Atsakyti