Įkraunama...
Įkraunama...

Ar puošiame jaunųjų taures?

QUOTE(niukse @ 2006 03 05, 01:44)
OK ikelsiu butinai.reiks nufotkint ir galesiu idet.As panasias puseserei pernai dovanojau tai per ju vestuves filmuotojas prase ju visur su savim vestis,tai filme tikrai super atrode  pries saulyte taip blizgejo.O siemet dar grazesnes radau tai sau prigriebiau porele 4u.gif

o kur pirkai cia Londone? As vis ruosiuos i kelione iskoti ju..bet nelabai zinau nuo kur pradet....pasufleruok ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 03 07, 22:24)
o kur pirkai cia Londone? As vis ruosiuos i kelione iskoti ju..bet nelabai zinau nuo kur pradet....pasufleruok ax.gif

Pirkau SAMUELio pardej nu zinai kur visokie aukso ir sidabro dirbiniai ,laikrodziai.20 svaru berods.bet tikrai thumbup.gif ot kokia as begede vis neprisiruosiu nufotkint ax.gif pernai buvo panasios po 30 svaru bet siemet dar grazesnes yra su akutem mirksiukas.gif ir dar pigiau.o daugiau tai tikrai niekur uz akies neuzkliuvo tokie dalykeliai g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2006 03 07, 23:38)
Pirkau SAMUELio pardej nu zinai kur visokie aukso ir sidabro dirbiniai ,laikrodziai.20 svaru berods.bet tikrai  thumbup.gif ot  kokia as begede vis neprisiruosiu nufotkint ax.gif pernai buvo panasios po 30 svaru bet siemet dar grazesnes yra su akutem mirksiukas.gif  ir dar pigiau.o daugiau tai tikrai niekur uz akies neuzkliuvo tokie dalykeliai g.gif

aisku, reiks uzsukt!

as tai dar pagalvojau visokiuose John Lewis, ar House of Fraser paziuret..ten idu skyriai visai nieko buna! o be to TK Max neblogu tauriu buna...reiks pasidairyt!
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 03 10, 13:12)
aisku, reiks uzsukt!

as tai dar pagalvojau visokiuose John Lewis, ar House of Fraser paziuret..ten idu skyriai visai nieko buna! o be to TK Max neblogu tauriu buna...reiks pasidairyt!

butinai paziurek tkmaxxe smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 10, 14:14)
butinai paziurek tkmaxxe smile.gif  thumbup.gif

aha ir man ten patinka..ypac skyriai namams! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 03 10, 13:19)
aha ir man ten patinka..ypac skyriai namams!  drinks_cheers.gif

as ten tiek daug graziu tauriu esu maciu, ir nebrangiai visai, tik sau tai as nepirksiu... gaila pinigu, man mazai tos taures reiskia, nes kazkaip negeriu blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sidabrinės taurės visai neblogai ,bet jei pirkti piršliam , tai ir taip išlaidų nemažai o jos kainuoja apie 150 lt, man kažkaip brangoka juk dar reiks išgraviruot blush2.gif
bet žiūrėjau jų yra bazėje Kaune

gal kas graviravo Kaune taures ,žinau tik savanoriuos gravera, gal kas bandėte?norėčiau sužinot apie kokybę ir kainą

beje gal dar kur nors tai daro?
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 10, 14:41)
as ten tiek daug graziu tauriu esu maciu, ir nebrangiai visai, tik sau tai as nepirksiu... gaila pinigu, man mazai tos taures reiskia, nes kazkaip negeriu  blush2.gif  ax.gif  4u.gif

o as sampana labai megstu..ir gersim mes sampana per kievienas vestuviu metines is tu tauriu...

bet kaip negeri visai..tai jo..jokios naudos is ju..o kad dulketu irgi nereik
QUOTE(Augė @ 2006 03 10, 16:13)
Sidabrinės taurės visai neblogai ,bet jei pirkti piršliam , tai ir taip išlaidų nemažai o jos kainuoja apie 150 lt, man kažkaip brangoka juk dar reiks išgraviruot  blush2.gif
bet žiūrėjau jų yra bazėje Kaune

gal kas graviravo Kaune taures ,žinau tik savanoriuos gravera, gal kas bandėte?norėčiau sužinot apie kokybę ir kainą

beje gal dar kur nors tai daro?

nesupratau, tu kalbi kad pirlsiai tokias turi pikrt jauniesiems ar jaunieji pirkti sau ir pirsliams?

Atsakyti