QUOTE(Nikota @ 2006 02 01, 12:47)
O kokių gražių taurių mačiau .... Aiišku vienos kaina apie 40-50 lt. ..bet jau grožis taip..ojojoj..Bent jau man.
Tik va kažkaip gaila tokias taures vežiotis po gamtą Tai negi dviejų porų taurių reikės?
Beje pasidomėjau dėl stiklo graviravimo..tai padaris..Tik va nežinau ką užrašyti?
Gal ant taurės mano vardas ir jo vardas bei po apačia data...Ar kaip daryti? Patarkite?
Tik va kažkaip gaila tokias taures vežiotis po gamtą Tai negi dviejų porų taurių reikės?
Beje pasidomėjau dėl stiklo graviravimo..tai padaris..Tik va nežinau ką užrašyti?
Gal ant taurės mano vardas ir jo vardas bei po apačia data...Ar kaip daryti? Patarkite?
QUOTE(Daina_P @ 2006 02 01, 13:38)
Kur radai? Aš ir noriu
Dėl graviravimo teksto man ir problema Gal sakiau graviruoti tą patį ką ir žieduose, kaip manote? Bet man paskui tas gėrimas atrodys juokingai: aš geriu iš taurės su jo vardu, o jis iš taurės su mano vardu Merginos kurios turit patirties, patarkit ką rašyti, prašau. Ką Jūs pačios rašėt?
Dėl graviravimo teksto man ir problema Gal sakiau graviruoti tą patį ką ir žieduose, kaip manote? Bet man paskui tas gėrimas atrodys juokingai: aš geriu iš taurės su jo vardu, o jis iš taurės su mano vardu Merginos kurios turit patirties, patarkit ką rašyti, prašau. Ką Jūs pačios rašėt?
QUOTE(Nikota @ 2006 02 01, 13:41)
VLN Viršuliškių Madoje..kur pasidaryk pats. Prie IKi kasų yra tokia parduotuvė indų, smulkmenų ir t.t
Aha..dėl teksto tai reikės pasukti galvą...Gal kas atislieps su patirtimi
Aha..dėl teksto tai reikės pasukti galvą...Gal kas atislieps su patirtimi
QUOTE(Daina_P @ 2006 02 01, 15:26)
Belieka pasisemti kantrybės ir laukti patarimų
siaip ant tauriu dazniausiai graviruojami jaunuju vardai ir vestuviu data, pvz:
Janina ir Jonas
Liepos 21d, 2006