mano busimasis vel kaip ne visi zmones - nenori jokiu jaunuju tauriu
Sako, kad mes ne alkoholikai kokie kad taures puosti Ta pati sake ir apie ideja tevams dovanoti graviruotas taures.
Uch, koks diedas uzsispyres Bet mylimas
QUOTE(opalė @ 2007 08 06, 13:35)
mano busimasis vel kaip ne visi zmones - nenori jokiu jaunuju tauriu
Sako, kad mes ne alkoholikai kokie kad taures puosti Ta pati sake ir apie ideja tevams dovanoti graviruotas taures.
įdomu, kur tokių alkoholikų jis matė, kurie iš puoštų taurių geria. Kiek teko girdėt, tai alkoholikai tiesiai iš butelio varo Sako, kad mes ne alkoholikai kokie kad taures puosti Ta pati sake ir apie ideja tevams dovanoti graviruotas taures.
QUOTE(Pukute6 @ 2007 08 06, 12:49)
, tikrai daug geriau, o kaip tai negersi, tai kam tos taurės skirtos ?
na as pirsliene busiu ir dovanosim jauniesiems taures, nes pagal tradicijas cia yra ju pareiga, o busimoji nuotaka vargu ar pati tai padarytu
QUOTE(dute_a @ 2007 08 06, 20:29)
na as pirsliene busiu ir dovanosim jauniesiems taures, nes pagal tradicijas cia yra ju pareiga, o busimoji nuotaka vargu ar pati tai padarytu
Na tuomet aišku, bet jaunieji ko gero iš jų gers
graveris irgi stebejosi, kodel pati sau nesiau jas graviruot sakau sias laikais jau ir tai imanoma
gal gali isduoti kokius zodzius sakysi, dovanojant taures? nes niekaip nesugalvoju.
as nesiau taures kad papuostu su svarovskiais, tai siandien jas pasiimsiu ir iskart idesiu nuotraukyte labai nekantrauju isvysti savasias taures
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 08 08, 12:08)
as nesiau taures kad papuostu su svarovskiais, tai siandien jas pasiimsiu ir iskart idesiu nuotraukyte labai nekantrauju isvysti savasias taures
ir mes labai laukiam
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 08 08, 12:08)
lauksim
mano tai tokios buvo, pati puosiau rutomis, o dar isgraviravo