Įkraunama...
Įkraunama...

Ar puošiame jaunųjų taures?

QUOTE(jolita82 @ 2007 07 18, 00:21)
aciu aciu aciu  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  uz patarima, nes kaiptik nusipirkau taures kokiu ir ieskojau, tai dabar belieka jas papuost  thumbup.gif
Tai smagaus darbelio smile.gif
QUOTE(Rani @ 2007 08 02, 19:37)
sveikos  4u.gif
permeciau ne visa tema, bet gal galit padeti  ax.gif
gal zinot kur kaune puosia taures swarowskiais?
Manau šiuo klausimu gali kreiptis į bet kurį gėlių saloną. Jeigu jie užsiima taurių puošimu, tai neturėtų būti skirtumo su kokiais karoliukais puošti.
Atsakyti
Manosios grazuoles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 08 03, 21:51)
Manosios grazuoles wub.gif

tikrai grazios thumbup.gif o gelytes gyvos? idomu ar gerai issilaiko per vakara? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoska @ 2007 08 03, 21:55)
tikrai grazios  thumbup.gif o gelytes gyvos? idomu ar gerai issilaiko per vakara?  g.gif

taip gyvos orchidejos mirksiukas.gif laikesi net iki nakties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 08 03, 22:01)
taip gyvos orchidejos mirksiukas.gif laikesi net iki nakties 4u.gif

Mano taures jau isgraviruotos, tik puosiupries vestuves, nes taip pat noriu gyvomis gelytemis. Butinai idesiu nuotraukyte bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
ikeliu taures jusu teismui, labai laukiu jusu nuomones gal ko truksta gal ka dadet,gal ka nuimt?

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 08 06, 09:50)
ikeliu taures jusu teismui, labai laukiu jusu nuomones gal ko truksta gal ka dadet,gal ka nuimt?

Mano manymu, tas kaspinas gerokai per didelis. Neproporcingai atrodo ir bus labai nepraktiškas, painiosis, kai norėsi atsigert, kaspino galai bus tavo lėkštėje taip pat gali netyčia užkabinus kaspiną, apverst taurę. Sumažinus kaspiną iki gėlės dydžio viskas bus puiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 08 06, 09:50)
user posted image
user posted image

o man atrodo, kad kaspinas visiskai nereikalingas g.gif , geles puosia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukute6 @ 2007 08 06, 11:09)
Mano manymu, tas kaspinas gerokai per didelis. Neproporcingai atrodo ir bus labai nepraktiškas, painiosis, kai norėsi atsigert, kaspino galai bus tavo lėkštėje taip pat gali netyčia užkabinus kaspiną, apverst taurę. Sumažinus kaspiną iki gėlės dydžio viskas bus puiku  smile.gif

labai aciu uz patarima, taip ir galvojau padaryti, na gersiu tai ne as mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidoska @ 2007 08 06, 11:15)
o man atrodo, kad kaspinas visiskai nereikalingas  g.gif , geles puosia  thumbup.gif

na kad nuemus kaspina kazko truksta, sumazinsiu ji minimaliai
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 08 06, 11:17)
labai aciu uz patarima, taip ir galvojau padaryti, na gersiu tai ne as mirksiukas.gif
Papildyta:

na kad nuemus kaspina kazko truksta, sumazinsiu ji minimaliai

dek gyvas gelytes, bus graziau 4u.gif
Atsakyti
na va
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 06 rugpjūčio 2007 - 10:45
QUOTE(dute_a @ 2007 08 06, 11:44)
na va

thumbup.gif , tikrai daug geriau, o kaip tai negersi, tai kam tos taurės skirtos g.gif ?
Atsakyti