Įkraunama...
Įkraunama...

Ar puošiame jaunųjų taures?

QUOTE(Simonele @ 2007 07 11, 21:12)
Siandien nusipirkau labai dailias, idomias ir nebrangias taures. Na tokios kur ant ilgos kojos, bet jos nepastatomos o "merkiasi" i spec vazyte smile.gif nezinau ir kaip paaiskinti kitaip  g.gif  Pati taure standartines formos, o koja raudono stiklo su stiklinem sirdeles.  wub.gif Super atrodo. Ir kaina tik 25 Lt smile.gif Jei ka domina galesiu isduoti kur pirkau  tongue.gif

maciau gera ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Myja @ 2007 07 12, 09:50)
labuka visoms.. niu man tai va sitos gražiausios, tik nzn kur tokių medžiagų gauti, tie siūlai ir karoliukai tai suprantu, bet kas ten per lapas, tas baltas ir kokia ten mediaga tai neikertu.. bandysiu, kazka panasaus daryti, tik tokio kruopštumo nelabai turiu... ir nesuprantu, ar ten tos juosteles su klijais klijuotos ar tik taip apvyniota

Sitaip puosti taures ir as planuoju, lapu pirkau kauno bazej, toj senoj rampoj, antro sandelio gale, ten kur dirbtines geles, 1.5lt kainuoja pakelis, ir vielutes tos yra atrodo kainuoja tiek pat, ir perliuku. Tik as planuoju su super klijais truputi paklijuot, nes ana vasara bandziau ant tauriu su karstais klijuot tai labai nelimpa ir nesilaiko patys klijai ant stiklo, as tada plunksnas klijavau, cia kazkur temos pradzioj diskutavom pries metus apie sitas taures, jos forgetes buvo ir kiek pamenu floriste jai taip papuose.
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2006 05 05, 18:07)
o gal kas matė kur galima įsigyti Kaune taures, kur abi suglaudus širdutė gaunasi? ax.gif

Hypermaximoj taip pat yra ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*lovely* @ 2007 07 12, 23:29)
Sitaip puosti taures ir as planuoju, lapu pirkau kauno bazej, toj senoj rampoj, antro sandelio gale, ten kur dirbtines geles, 1.5lt kainuoja pakelis, ir vielutes tos yra atrodo kainuoja tiek pat, ir perliuku. Tik as planuoju su super klijais truputi paklijuot, nes ana vasara bandziau ant tauriu su karstais klijuot tai labai nelimpa ir nesilaiko patys klijai ant stiklo, as tada plunksnas klijavau, cia kazkur temos pradzioj diskutavom pries metus apie sitas taures, jos forgetes buvo ir kiek pamenu floriste jai taip papuose.

Sveikos, matau turit problemų su klijavimu ant stiklo. Kadangi šį darbą dirbau, tai galiu išduoti: ant stiklo pirmiausia užklijuokit permatomos lipnios juostos gabaliuką ir tuomet karšti klijai ant jos gerai laikysis ir niekas nekris. Žinoma lipni juosta neturėtų išlįsti iš dekoracijos ribų.
Sėkmės kūryboje.
Atsakyti
QUOTE(Pukute6 @ 2007 07 16, 18:54)
Sveikos, matau turit problemų su klijavimu ant stiklo. Kadangi šį darbą dirbau, tai galiu išduoti: ant stiklo pirmiausia užklijuokit permatomos lipnios juostos gabaliuką ir tuomet karšti klijai ant jos gerai laikysis ir niekas nekris. Žinoma lipni juosta neturėtų išlįsti iš dekoracijos ribų.
Sėkmės kūryboje.

aciuuuuuuuuuuuuuu, bent man labai padejai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes tauriu nepuosime.Tiesiog isgraviravome raides ir data - atrodo dailiai.Manau uzteks to puosnumo blush2.gif
Jaunikio taure
Mano taure
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 16 liepos 2007 - 18:17
QUOTE(aggate @ 2007 07 16, 19:17)
Mes tauriu nepuosime.Tiesiog isgraviravome raides ir data - atrodo dailiai.Manau uzteks to puosnumo blush2.gif
Jaunikio taure
Mano taure

labai daliai atrodo smile.gif musu tokios pat taures...
Atsakyti
QUOTE(Ksantipe @ 2007 07 16, 19:36)
labai daliai atrodo smile.gif musu tokios pat taures...

o as kadangi pirkau stiklines taures,tai graviruosiu, o paskui puosiu gyvomis gelemis 4u.gif man labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidoska: 16 liepos 2007 - 18:53
QUOTE(vaidoska @ 2007 07 16, 19:52)
o as kadangi pirkau stiklines taures,tai graviruosiu, o paskui puosiu gyvomis gelemis  4u.gif man labai grazu  thumbup.gif

Man irgi grazu... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukute6 @ 2007 07 16, 18:54)
Sėkmės kūryboje.

aciu aciu aciu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif uz patarima, nes kaiptik nusipirkau taures kokiu ir ieskojau, tai dabar belieka jas papuost thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
permeciau ne visa tema, bet gal galit padeti ax.gif
gal zinot kur kaune puosia taures swarowskiais?
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2007 08 02, 19:37)
sveikos  4u.gif
permeciau ne visa tema, bet gal galit padeti  ax.gif
gal zinot kur kaune puosia taures swarowskiais?

sveika 4u.gif kadangi mano vyrs pamišęs dėl mašinų, tai kažkurią dieną, Laisvės alėjoje vyko paroda, kurioje buvo automobiliukas puoštas swarovski kristalais wub.gif atrodė thumbup.gif davė tos merginos kontaktus, kad ji daro viską su jais, bet aš neimiau, nes man maniau, kad nereikia biggrin.gif o ir nepigiai turbūt ax.gif , bet va ką norėjau Tau pasiūlyti,pabadyk pati jas pasipuošti, nueini į parduotuvę kur prekiaujama šiais kristalai, jų yra Ciklantoj, rpeišais sodrą, Mickevičiaus gatvėj. ten dauuuug kristaliukų (swarovski) įvairių dydžių ir spalvų, nusiperki kiek reikia, o ten ir klijų pirkti yra, vsiką nusiperki ir bandai ax.gif manu turėtų tikrai išeiti mirksiukas.gif aš juos pati klijavau ant nuotraukų ir viskas kuo puikiausiai biggrin.gif
Atsakyti