Įkraunama...
Įkraunama...

Ar puošiame jaunųjų taures?

QUOTE(vaidoska @ 2007 07 02, 18:33)
o kam tos mazos taureles? juk gali buti ir tos pacios dideles, grazios  g.gif

Na cia jau mano teveliai uzsispyre sutikti mus su duona, druska ir degtine, sako, nors viena dalyka leiskit mus daryti, kaip mes norim. Nu tai ir nusileidom, tik vataurytes mes patys pirkom, man labai patinka ant aukstu kojyciu, o sitos 14 cm, tai graziai naturoj atrodo, manau ir ant padeklo graziai atrodys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2007 07 02, 20:39)
Na cia jau mano teveliai uzsispyre sutikti mus su duona, druska ir degtine, sako, nors viena dalyka leiskit mus daryti, kaip mes norim. Nu tai ir nusileidom, tik vataurytes mes patys pirkom, man labai patinka ant aukstu kojyciu, o sitos 14 cm, tai graziai naturoj atrodo, manau ir ant padeklo graziai atrodys ax.gif

o kodel degtine? g.gif juk sutinka su duona, druska ir vandeniu...o degtine tai jau "ismislas" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoska @ 2007 07 02, 18:43)
o kodel degtine?  g.gif  juk sutinka su duona, druska ir vandeniu...o degtine tai jau "ismislas"  ax.gif

O cia jau taip mano mano teveliai norejo,mano tetis ukrainietis, tai pas juos taip priimta ax.gif Viska darom, taip, kaip MB ir as norim, tai del tokios smulkmenos, kap sutiktuviu ne nemanau gincytis su teveliais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2007 07 02, 20:55)
O cia jau taip mano mano teveliai norejo,mano tetis ukrainietis, tai pas juos taip priimta ax.gif  Viska darom, taip, kaip MB ir as norim, tai del tokios smulkmenos, kap sutiktuviu ne nemanau gincytis su teveliais rolleyes.gif

tai suprantama, as tik siaip pasiteiravau, nes pati ruosiuosi pirsliauti todel noriu issiaiskinti daugeli dalyku mirksiukas.gif , Grazios Jums sventes. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoska @ 2007 07 02, 19:15)
tai suprantama, as tik siaip pasiteiravau, nes pati ruosiuosi pirsliauti todel noriu issiaiskinti daugeli dalyku  mirksiukas.gif , Grazios Jums sventes.  thumbup.gif

Dekui 4u.gif Ir geru jums pirslybu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2007 07 02, 21:18)
Dekui 4u.gif  Ir geru jums pirslybu. 4u.gif

O taures nors ir taip puosnios, bet manau dar vardus galima isgravirutu, man kazkaip tada asmeniskiau atrodo., gal net kazkaip vertikaliai, pagal ta rasta ir graviruoti g.gif ,na cia tik mano pamastymai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoska @ 2007 07 02, 19:21)
O taures nors ir taip puosnios, bet manau dar vardus galima isgravirutu, man kazkaip tada asmeniskiau atrodo., gal net kazkaip vertikaliai, pagal ta rasta ir graviruoti  g.gif ,na cia tik mano pamastymai  blush2.gif

Mes su \mb nusprendem, kad pirma meistrui parodysim. Be to galima dar ir apaioje ant kojyciu isgraviruoti.Nesinori perkrauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2007 07 02, 20:29)
O cia musu taures, tik va nezinau ar dar verta ka noras ant ju graviruoti g.gif  Ir mazytes taurytes, su kuriom mus teveliai sutiks gryzusius. ax.gif

http://public.fotki..../taures/taures/

dedeliu tikrai negraviruokit, jos ir taip papuostos, o tu mazyciu irgi ne, jas galima kokiu mazyciu kaspineliu, ar kaip seniau rutu sakelem papuost mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita82 @ 2007 07 02, 21:15)
dedeliu tikrai negraviruokit, jos ir taip papuostos, o tu mazyciu irgi ne, jas galima kokiu mazyciu kaspineliu, ar kaip seniau rutu sakelem papuost  mirksiukas.gif

Na mazutes tai tikrai bus rutom papuostos rolleyes.gif O prie dideliu mastom koki nediduka orchidejos zieduka prikabinti wub.gif Bet va noretusi, kad tos dideles taures kiek nors labiau ipatingos butu g.gif kad prisiminimui visam gyvenimui liktu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2007 07 02, 20:29)
O cia musu taures, tik va nezinau ar dar verta ka noras ant ju graviruoti g.gif  Ir mazytes taurytes, su kuriom mus teveliai sutiks gryzusius. ax.gif

http://public.fotki..../taures/taures/

grazios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2007 07 03, 01:19)
Na mazutes tai tikrai bus rutom papuostos  rolleyes.gif  O prie dideliu mastom koki nediduka orchidejos zieduka prikabinti wub.gif  Bet va noretusi, kad tos dideles taures kiek nors labiau ipatingos butu g.gif  kad prisiminimui visam gyvenimui liktu rolleyes.gif

as manu, kad ir taip tas prisiminas liks, juk jos papuostos, tokios nekasdienes, kur parduotuvej pilna be jokiu rastu. As gal tik 2 susijungusius ziedus kitoj pusej graviruociau g.gif g.gif Na tada tikrai bus vestuvines ir prisiminimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita82 @ 2007 07 03, 18:03)
as manu, kad ir taip tas prisiminas liks, juk jos papuostos, tokios nekasdienes, kur parduotuvej pilna be jokiu rastu.  As gal tik 2 susijungusius ziedus kitoj pusej graviruociau  g.gif  g.gif  Na tada tikrai bus vestuvines ir prisiminimas  smile.gif

Na nezinau g.gif Jauciu nesim pas graviruotoja ir ziuresim ka jis patars rolleyes.gif
Atsakyti