reiks paieskot, bet jauciu, kad stiklines pirksiu, ypac po to, kai welkome1 idejo nuostabiu grozybiu (tik kitoj temoj, nebepamenu kurioj ), ten stiklines taure buvo puostos gyvom kalijom
QUOTE(vaidoska @ 2007 06 27, 15:44)
ttp://i183.photobucket.com/albums/x146/vaidoska/DSC01310.jpgo as nupirkau tokias, jos paprastos ir gan kuklios, bet manau puosti gyvom gelytem ir zinoma isgraviruosiu
Ten truputeli lipduko like, kazkaip nepastebejau
Mano lygiai tokios pat ir dar zvakide ant tokios pat kojeles yra. As irgi mastau graviruot, tik dar tiksliai nezinau kaip papuosiu, patiko man forgetes taures su tais lapais kiaurais ir karoliukais, galvoju gal taip pasidaryt pati, su plunksnom kaimynei dariau bet sau jau nenoriu, o gyvom gelem tai turbut tik floristes puosia, tik va idomu ar atlaikys nuo pat ryto tas ziedelis, nes noreciau taures kartu veziotis. Matau puosiat daug kas gyvom, tai kaip laiko?
QUOTE(vaidoska @ 2007 06 27, 16:44)
ttp://i183.photobucket.com/albums/x146/vaidoska/DSC01310.jpgo as nupirkau tokias, jos paprastos ir gan kuklios, bet manau puosti gyvom gelytem ir zinoma isgraviruosiu
labai fainos taures, man tokios irgi buvo kritusios i aki. cia jos ir parduodamos dvi su zvakide, ane?
QUOTE(kampulia @ 2007 06 28, 07:48)
labai fainos taures, man tokios irgi buvo kritusios i aki. cia jos ir parduodamos dvi su zvakide, ane?
taip dvi su zvakide ir kaina labai normali. dziaugiuosi,kad ne man vienai jos patiko. aciu
QUOTE(vaidoska @ 2007 06 27, 16:44)
grazios taures, o kai papuosi ir isgraviruosi tai bus
QUOTE(kampulia @ 2007 06 28, 08:48)
gal isduosi paslapti, kur jas pirkai ?
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 28, 10:11)
gal isduosi paslapti, kur jas pirkai ?
Hiper Maksimoje
Papildyta:
[/quote]
Ačiū welkom1 , pasistengsiu įkelti ir galutinį rezultatą
[quote=vaidoska,2007 06 28, 11:00]
Hiper Maksimoje
Papildyta:
[/quote]
[/quote]
Bus labai grazu...
Taures tikrai grazios labai ....
Ir senukuose maciau vakar labai graziu yra...
Hiper Maksimoje
Papildyta:
[/quote]
[/quote]
Bus labai grazu...
Taures tikrai grazios labai ....
Ir senukuose maciau vakar labai graziu yra...
QUOTE(vaidoska @ 2007 06 28, 11:00)
lauksiu, ir as kai isgraviruosiu ir papuosiu ikelsiu
Papildyta:
Papildyta: