Įkraunama...
Įkraunama...

Ar puošiame jaunųjų taures?

reiks paieskot, bet jauciu, kad stiklines pirksiu, ypac po to, kai welkome1 idejo nuostabiu grozybiu (tik kitoj temoj, nebepamenu kurioj blush2.gif blush2.gif blush2.gif ), ten stiklines taure buvo puostos gyvom kalijom wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoska @ 2007 06 27, 15:44)
ttp://i183.photobucket.com/albums/x146/vaidoska/DSC01310.jpgo as nupirkau tokias, jos paprastos ir gan kuklios, bet manau puosti gyvom gelytem ir zinoma isgraviruosiu  g.gif  4u.gif

Ten truputeli lipduko like, kazkaip nepastebejau  doh.gif  blush2.gif

Mano lygiai tokios pat ir dar zvakide ant tokios pat kojeles yra. As irgi mastau graviruot, tik dar tiksliai nezinau kaip papuosiu, patiko man forgetes taures su tais lapais kiaurais ir karoliukais, galvoju gal taip pasidaryt pati, su plunksnom kaimynei dariau bet sau jau nenoriu, o gyvom gelem tai turbut tik floristes puosia, tik va idomu ar atlaikys nuo pat ryto tas ziedelis, nes noreciau taures kartu veziotis. Matau puosiat daug kas gyvom, tai kaip laiko?
Atsakyti
QUOTE(vaidoska @ 2007 06 27, 16:44)
ttp://i183.photobucket.com/albums/x146/vaidoska/DSC01310.jpgo as nupirkau tokias, jos paprastos ir gan kuklios, bet manau puosti gyvom gelytem ir zinoma isgraviruosiu  g.gif  4u.gif

labai fainos taures, man tokios irgi buvo kritusios i aki. cia jos ir parduodamos dvi su zvakide, ane? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kampulia @ 2007 06 28, 07:48)
labai fainos taures, man tokios irgi buvo kritusios i aki. cia jos ir parduodamos dvi su zvakide, ane?  smile.gif

taip dvi su zvakide thumbup.gif ir kaina labai normali. dziaugiuosi,kad ne man vienai jos patiko. aciu clap.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoska @ 2007 06 27, 16:44)

Ten truputeli lipduko like, kazkaip nepastebejau  doh.gif  blush2.gif

user posted image

grazios taures, o kai papuosi ir isgraviruosi tai bus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kampulia @ 2007 06 28, 08:48)
labai fainos taures, man tokios irgi buvo kritusios i aki. cia jos ir parduodamos dvi su zvakide, ane?  smile.gif

gal isduosi paslapti, kur jas pirkai ? 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 28, 10:11)
gal isduosi paslapti, kur jas pirkai ? 4u.gif

Hiper Maksimoje 4u.gif
Papildyta:

grazios taures, o kai papuosi ir isgraviruosi tai bus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
[/quote]

Ačiū welkom1 mirksiukas.gif , pasistengsiu įkelti ir galutinį rezultatą 4u.gif
Atsakyti
[quote=vaidoska,2007 06 28, 11:00]
Hiper Maksimoje 4u.gif
Papildyta:

[/quote]

Ačiū welkom1 mirksiukas.gif , pasistengsiu įkelti ir galutinį rezultatą 4u.gif
[/quote]
Bus labai grazu...
Taures tikrai grazios labai 4u.gif ....
Ir senukuose maciau vakar labai graziu yra...
Atsakyti
QUOTE(vaidoska @ 2007 06 28, 11:00)
Hiper Maksimoje  4u.gif

Ačiū welkom1  mirksiukas.gif , pasistengsiu įkelti ir galutinį rezultatą  4u.gif

lauksiu, ir as kai isgraviruosiu ir papuosiu ikelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Papildyta:
rolleyes.gif
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 28, 12:02)

thumbup.gif
Atsakyti