QUOTE(mikepodukofke @ 2006 01 27, 19:26)
Tie pukeliai man nelabai Kazkodel ziemiskai atrodo
QUOTE(Devita @ 2006 01 28, 14:39)
Tie pukeliai man nelabai Kazkodel ziemiskai atrodo
nezinua dar... galvoju tik... bus pas mane kazkur bordo plunksnu... ir su tais pukais kazka darysiu, nu jie ten ne pukai, bet irgi tokie plunksniniai deriniai as ju nemazai turiu, tik nezinau ar desiu ant tauriu...
ai ir dar kedes bordo...
tai mano spalvu palete bordo, auksas ir drugeliai priedo
tai mano spalvu palete bordo, auksas ir drugeliai priedo
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 01 27, 20:26)
Nesupyk, bet man tai baisiai atrodo.. Visiškai ne šventiškai, ir tuo labiau ne vestuviškai... Pūkai ir kailiai jokio subtilumo tikrai neduos. Geriau tada būtų drugelis ant ramunės žiedo Bet čia tik mano subjektyvi nuomonė, nes kiekvienas daro taip kaip jam gražu
Tai ką, aš viena žadu taures graviruoti ?
QUOTE(Vaiduze @ 2006 01 28, 22:44)
Nesupyk, bet man tai baisiai atrodo.. Visiškai ne šventiškai, ir tuo labiau ne vestuviškai... Pūkai ir kailiai jokio subtilumo tikrai neduos. Geriau tada būtų drugelis ant ramunės žiedo Bet čia tik mano subjektyvi nuomonė, nes kiekvienas daro taip kaip jam gražu
As taip pat pritariu Man taip pat nelabai graziai tie pukeliai atrodo Geriau jau tikrai kokia gelyte butu pritvirtinta
QUOTE(Daina_P @ 2006 01 29, 11:30)
Diana_P, mes irgi galvojom apie taurių graviravimą, kaip tik jau buvome nusižiūrėję taures iš tvirtesnio stiklo. Graviruoti ruošiamės savo vardus ir vestuvių datą. Gerai, kad nespėjom to padaryti, nes netyčia sužinojom, kad mūsų piršliai mums ruošiasi padovanoti graviruotas taures.
QUOTE(Vaiduze @ 2006 01 29, 12:51)
Diana_P, mes irgi galvojom apie taurių graviravimą, kaip tik jau buvome nusižiūrėję taures iš tvirtesnio stiklo. Graviruoti ruošiamės savo vardus ir vestuvių datą. Gerai, kad nespėjom to padaryti, nes netyčia sužinojom, kad mūsų piršliai mums ruošiasi padovanoti graviruotas taures.
Kiek prisimenu dar kažkam piršliai dovanos taures, tai gal ir man vertėtų savo piršlių paklausti
Aš ir galvojau graviruoti vardus ir datas ir ant žiedų tą patį išgraviruoti Tada aš vyrui užmaučiau žiedą su savo vardu, tai taip išeina jis turėtų ir šampaną gerti iš taurės su mano vardu
gal ir nieko butu issigraviruoti, bet vat mes norim tas taures palikti kaip relikvija savo vaikuciams
QUOTE(ringuciukas @ 2006 01 29, 16:34)
gal ir nieko butu issigraviruoti, bet vat mes norim tas taures palikti kaip relikvija savo vaikuciams
O tai kas neleidžia graviruotų taurių palikti ? Juk tai būtų dar labiau simboliška, vaikai visada žinotų kada susituokė tėvai O jie kai tuoksis tai manau turės savo taures, nes juk viskas keičiasi, modernėja
O mes iš savo taurių per kiekvienas vestuvių metines šampaną gersim
QUOTE(Daina_P @ 2006 01 29, 11:30)
Mes irgi žadame graviruoti savo taures..bet va klausinėjau visų kas žino kur VLN graviruoaj stiklą ?...Kol kas dar neradau