Įkraunama...
Įkraunama...

Ar puošiame jaunųjų taures?

QUOTE(K_margo @ 2007 06 09, 10:18)
Sveikute.
Vis laukiu ir nesulaukiu tavo tauriu foto.
Kaip sekesi puosti, ar pavyko sumanimas???
Jei gali, idek foto, labai lauksim smile.gif

tik ryt-poryt pasiimsiu is rankdarbiu..
sorry,kad uztempiau, bet kai iki vestuviu 2 men, tai taures dar "nedega" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo piamia: 11 birželio 2007 - 08:52
QUOTE(piamia @ 2007 06 11, 09:45)
tik ryt-poryt pasiimsiu is rankdarbiu..
sorry,kad uztempiau,  bet kai iki vestuviu 2 men, tai taures dar "nedega"  blush2.gif

As siandie gavau siuntinuka is rankdarbiu. Reikes sia savaite pradeti puosti taures. Idesiu ir as foto, kai viskas bus paruosta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2007 06 11, 10:46)
As siandie gavau siuntinuka is rankdarbiu. Reikes sia savaite pradeti puosti taures. Idesiu ir as foto, kai viskas bus paruosta smile.gif

tai saunu thumbup.gif , lauksim nuotraukyciuuser posted image
Atsakyti
o merginos pasakykit man, kas jaunuju taures puost turi? vyr. pamerge ar patys jaunieji ar kazkas kitas? g.gif
kai neteko but pamerge ir dar pirma tai tiek klausimu iškilo man blush2.gif doh.gif
Atsakyti
mes tai turbut patys puosim...tiesiog nunesiu floristei kuri ir puokstes darys, tai prie to pacio ir taures papuos... blush2.gif
Atsakyti
O kur jus perkat taures, nes vakar paziurejau kurios man patinka tai kainuoja 250 lt ax.gif oi kaip kandziojasi kainike rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_adlim @ 2007 06 12, 00:47)
o merginos pasakykit man, kas jaunuju taures puost turi? vyr. pamerge ar patys jaunieji ar kazkas kitas? g.gif
kai neteko but pamerge ir dar pirma tai tiek klausimu iškilo man  blush2.gif  doh.gif

tai priklauso nuo tavo noro, gal ir pati papuosti arba paprasyti kad kiti papuostu, bet paciai geriau, tada zinai kad tikrai patiks tau bigsmile.gif

QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 12, 09:14)
O kur jus perkat taures, nes vakar paziurejau kurios man patinka tai kainuoja 250 lt ax.gif  oi kaip kandziojasi kainike rolleyes.gif

maximoje pasidabruotas nusipirkau
Atsakyti
Gavau kristalus, bet va ka pasakysiu, juk jie prisitvirtina prie medziagos ligintuvu.
O tai kaip juos tvirtinti prie taures? su klijeis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2007 06 12, 10:45)
Gavau kristalus, bet va ka pasakysiu, juk jie prisitvirtina prie medziagos ligintuvu.

niu taip kitaip ju ir nepritvirtinsi
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2007 06 12, 10:45)

Čia truputį bus ne į temą lotuliukas.gif , bet, K_margo, gal galėtum pakonsultuoti kaip tie kristalai prilyginami prie medžiagos (iš kurios, gerosios ar blogosios medžiagos pusės, per kažkokį audeklą reikia lyginti) g.gif
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(tecer @ 2007 06 12, 11:10)
Čia truputį bus ne į temą  lotuliukas.gif , bet, K_margo, gal galėtum pakonsultuoti kaip tie kristalai prilyginami prie medžiagos (iš kurios, gerosios ar blogosios medžiagos pusės, per kažkokį audeklą reikia lyginti)  g.gif
Ačiū

Mx, bandau logiskai galvoti, nes pati nebandziau ju tvirtinti. g.gif
Pasizymi vieta kur bus kristaliukai tvirtinami, dedi kristaliuka ant geros audinio puses, uztiesi medvilnine pala ir prispaudi su ikaitusiu lygintuvu.
Manau paskui reiketu ta pati pakartoti is blogosios puses, kad galutinai uzsifiksotu kristalas. Pamegink kelis kristalus pritvirtinti ir matysi kaip gaunasi. Sekmes!!! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 12, 10:55)
niu taip kitaip ju ir nepritvirtinsi

Bet kokius klijus naudoti, pvz. super'is tai geras, tvirtai laiko, bet nuo jo lieka baltos matines demes. Negrazei atrodis, jei aplink kristala priterliota bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2007 06 12, 12:18)
Mx, bandau logiskai galvoti, nes pati nebandziau ju tvirtinti. g.gif
Pasizymi vieta kur bus kristaliukai tvirtinami, dedi kristaliuka ant geros audinio puses, uztiesi medvilnine pala ir prispaudi su ikaitusiu lygintuvu.
Manau paskui reiketu ta pati pakartoti is blogosios puses, kad galutinai uzsifiksotu kristalas. Pamegink kelis kristalus pritvirtinti ir matysi kaip gaunasi. Sekmes!!! smile.gif
Papildyta:
Bet kokius klijus naudoti, pvz. super'is tai geras, tvirtai laiko, bet nuo jo lieka baltos matines demes. Negrazei atrodis, jei aplink kristala priterliota bus blush2.gif

pabandyk su dantu krapstuku/adatele super maza taskeli kliju padeti..turetu pakankamai gerai laikyti..
Atsakyti