Įkraunama...
Įkraunama...

Ar puošiame jaunųjų taures?

nu tau ir pasiseke! labai grazios taures!! smile.gif baltas pavydas smile.gif
Atsakyti
jurraciukas prisipazink kur pirkai taures
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2006 01 26, 12:59)
jurraciukas prisipazink kur pirkai taures

Pirkausi 2005 vasaros pradzioj vilniaus senamiescio vienoje stiklo parduotuvyteje. Ten labai daug graziu ranku darbo dalykeliu, o taip pat ir tauriu skirtu jauniesiems thumbup.gif Tik va kainos ten labai jau dideles doh.gif Bet tokiom taurem nebuvo gaila mirksiukas.gif Nors cia pagal kaina vidutines. Bet jos man patiko paprastumu, o kartu ir subtilumu ir elegancija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurraciukas: 26 sausio 2006 - 12:10
ax.gif Pas mus taures buvo ne visai klasikines, man reikejo buten tokios spalvos kaip mano puokste buvo, tai Lietuvoje nelabai pavyko rasti super graziu, bet radau kurios man patinka

Atsakyti
vakar perejau per kauno senamiesti ir radau tikrai orginaliu tauriu jauniesiems...tik kaina tokia..hmm..nuo 80 iki 218 uz vnt. bet toookios grazios...
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 01 27, 14:13)
vakar perejau per kauno senamiesti ir radau tikrai orginaliu tauriu jauniesiems...tik kaina tokia..hmm..nuo 80 iki 218 uz vnt. bet toookios grazios...

Oho blink.gif Tai gal tada mums tiks ir paprastos.
Atsakyti
As maciau akropoly graziu tauriu, pati dar nenusipirkau, reiks nulekt pazeti, o puosiu gelytem kaip ir bukete bus su kaspinuku baltu:)
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 01 27, 13:13)

tai man jauciu is usa bus pigiau parsisiust..ten rtadau uz 60-80$, anksciau idejus buvau, tokia ilgom kojelem!
jo lietuva pasizymi kainelem...bet pries siunciant reiks cia londone paziuret
Atsakyti
Merginos, o jūs taures graviruosit? Ką rašysite?
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 01 27, 19:17)
tai man jauciu is usa bus pigiau parsisiust..ten rtadau uz 60-80$, anksciau idejus buvau, tokia ilgom kojelem!
jo lietuva pasizymi kainelem...bet pries siunciant reiks cia londone paziuret

is tikro tai as t.k.maxxe neblogu maciau...
Atsakyti
cia as eksperimentuoju smile.gif
ka manot?
[attachmentid=46343]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikepodukofke: 27 sausio 2006 - 19:30
Keletas taurelių smile.gif wub.gif
Atsakyti