Įkraunama...
Įkraunama...

Ar puošiame jaunųjų taures?

O gal zinot mergytes, kur Kaune taures galeciau issigraviruoti? 4u.gif
Atsakyti
atsimenu kažkada graviravau netoli centrinio fontano, bet kad atsiminčiau kaip ten kas vadinas, seniai nebuvai, šalia merkurijaus ar kaip ten ta didi parduotuvė laisvėj? gatvelė kuri kerta laisvę priešingoj merkurijaus pusėj yra juvelyrinė ten stiklą graviruoja ( ar bent jau prieš 4 metus graviravo) sorry jei netiksli info seniai tai buvo...
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2007 05 17, 21:30)
atsimenu kažkada graviravau netoli centrinio fontano, bet kad atsiminčiau kaip ten kas vadinas, seniai nebuvai, šalia merkurijaus ar kaip ten ta didi parduotuvė laisvėj? gatvelė kuri kerta laisvę priešingoj merkurijaus pusėj yra juvelyrinė ten stiklą graviruoja ( ar bent jau prieš 4 metus graviravo) sorry jei netiksli info seniai tai buvo...

Aciu nors ir uz tokia informacija 4u.gif Manau pasuksiu koki ratuka ten apie merkuriju ir fontana gal ir atrasiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aslaiminga @ 2007 05 17, 09:10)
Mes taip pat pirkom dvi uz 159 Lt biggrin.gif  Taip pat labai grazios, zadam ant kojyciu isgraviruoti vardus ir data ax.gif

O parodyk blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aslaiminga @ 2007 05 17, 10:10)
Mes taip pat pirkom dvi uz 159 Lt biggrin.gif  Taip pat labai grazios, zadam ant kojyciu isgraviruoti vardus ir data ax.gif

tai turbut kad tokios pat bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
vat kaip aš puošiau,su chrizantemim,trifer ir pliumozos šakele,bei kaspineliu ir baltu plaušu taurė
Atsakyti
as planuoju priklijuojamais dvieju spalvu ( skaidrus + sviesiai zali) kristaliukais apklijuoti paprastas sampanines taures ir tiek.. man kazkaip visokios sidabrines/sirdeles/perkrautos puosyba nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(piamia @ 2007 05 29, 16:16)
as planuoju priklijuojamais dvieju spalvu ( skaidrus + sviesiai zali) kristaliukais apklijuoti paprastas sampanines taures ir tiek.. man kazkaip visokios sidabrines/sirdeles/perkrautos puosyba nelabai schmoll.gif

Visai gera ideja papuosti taures kristalais, as planavau biseriu puosti.
Jei padarysi, atsiusk foto. Butu laabai idomu paziureti
Papildyta:
Noreciau paraginti visas dalyvias, kurios pacios puose taures, ideti nuotraukytes!!!
thumbup.gif
Atsakyti
kita savaite pristatys kristaliukus ir manau greitu laiku ikelsiu photo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(piamia @ 2007 05 29, 15:59)
kita savaite pristatys kristaliukus ir manau greitu laiku ikelsiu photo. biggrin.gif

mums papuos kaspineliu ir orchideja wub.gif
Atsakyti
O mes tai nusipirkom labai grazias taures, ju net nereikes puosti tongue.gif Jos pacios yra labai labai wub.gif tokios paprastos, bet su auksiniu (tipo) virsum ir su ornamentais ax.gif tai nusipirkom komplekteli 6 tauriu, dvi panaudosime per vestuves, o paskiau liks mums visas komplektelis grazus (tipo dovanele sau). Pirkom "Bogemijos pasaulyje", mokejome nebrangiai apie 98Lt. Palyginti su tom pasidabrotom, kur kainuoja apie 100Lt/2vnt. tai cia visai pigu thumbup.gif ir daug graziau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(piamia @ 2007 05 29, 16:59)

Joa - > orhidejos tai super atrodys!
paprastume man ir yra visas grozis.. biggrin.gif

kazkaip man nekyla ranka uz 2 taures moketi po 100lt ar dar daugiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo piamia: 30 gegužės 2007 - 08:02