O gal zinot mergytes, kur Kaune taures galeciau issigraviruoti?
atsimenu kažkada graviravau netoli centrinio fontano, bet kad atsiminčiau kaip ten kas vadinas, seniai nebuvai, šalia merkurijaus ar kaip ten ta didi parduotuvė laisvėj? gatvelė kuri kerta laisvę priešingoj merkurijaus pusėj yra juvelyrinė ten stiklą graviruoja ( ar bent jau prieš 4 metus graviravo) sorry jei netiksli info seniai tai buvo...
QUOTE(coliukasv @ 2007 05 17, 21:30)
atsimenu kažkada graviravau netoli centrinio fontano, bet kad atsiminčiau kaip ten kas vadinas, seniai nebuvai, šalia merkurijaus ar kaip ten ta didi parduotuvė laisvėj? gatvelė kuri kerta laisvę priešingoj merkurijaus pusėj yra juvelyrinė ten stiklą graviruoja ( ar bent jau prieš 4 metus graviravo) sorry jei netiksli info seniai tai buvo...
Aciu nors ir uz tokia informacija Manau pasuksiu koki ratuka ten apie merkuriju ir fontana gal ir atrasiu
QUOTE(Aslaiminga @ 2007 05 17, 09:10)
Mes taip pat pirkom dvi uz 159 Lt Taip pat labai grazios, zadam ant kojyciu isgraviruoti vardus ir data
O parodyk
QUOTE(Aslaiminga @ 2007 05 17, 10:10)
Mes taip pat pirkom dvi uz 159 Lt Taip pat labai grazios, zadam ant kojyciu isgraviruoti vardus ir data
tai turbut kad tokios pat
as planuoju priklijuojamais dvieju spalvu ( skaidrus + sviesiai zali) kristaliukais apklijuoti paprastas sampanines taures ir tiek.. man kazkaip visokios sidabrines/sirdeles/perkrautos puosyba nelabai
QUOTE(piamia @ 2007 05 29, 16:16)
as planuoju priklijuojamais dvieju spalvu ( skaidrus + sviesiai zali) kristaliukais apklijuoti paprastas sampanines taures ir tiek.. man kazkaip visokios sidabrines/sirdeles/perkrautos puosyba nelabai
Visai gera ideja papuosti taures kristalais, as planavau biseriu puosti.
Jei padarysi, atsiusk foto. Butu laabai idomu paziureti
Papildyta:
Noreciau paraginti visas dalyvias, kurios pacios puose taures, ideti nuotraukytes!!!
kita savaite pristatys kristaliukus ir manau greitu laiku ikelsiu photo.
QUOTE(piamia @ 2007 05 29, 15:59)
mums papuos kaspineliu ir orchideja
O mes tai nusipirkom labai grazias taures, ju net nereikes puosti Jos pacios yra labai labai tokios paprastos, bet su auksiniu (tipo) virsum ir su ornamentais tai nusipirkom komplekteli 6 tauriu, dvi panaudosime per vestuves, o paskiau liks mums visas komplektelis grazus (tipo dovanele sau). Pirkom "Bogemijos pasaulyje", mokejome nebrangiai apie 98Lt. Palyginti su tom pasidabrotom, kur kainuoja apie 100Lt/2vnt. tai cia visai pigu ir daug graziau
QUOTE(piamia @ 2007 05 29, 16:59)
Joa - > orhidejos tai super atrodys!
paprastume man ir yra visas grozis..
kazkaip man nekyla ranka uz 2 taures moketi po 100lt ar dar daugiau...