Įkraunama...
Įkraunama...

Ar puošiame jaunųjų taures?

niu va, ir vėl jungiuosi prie jūsų drinks_cheers.gif per naujus metus jau ketvirtos vestuvės nusišviečia ir vėl klausimukas - kaip gražiai papuošti taures... jau su plunksnelėm tai nepuosiu, vargo belenkiek... blush2.gif galvoju gal kaip nors graviruoti, o kojelę su kaspinu blizgančiu puošti ir užteks ax.gif
Atsakyti
aš tik ant paprastų taurių kojelių po kaspinuką pririšau su baltais karoliukais per viduriuką - paprasta, kuklu, bet ir gražu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(beka @ 2006 12 19, 11:54)
aš tik ant paprastų taurių kojelių po kaspinuką pririšau su baltais karoliukais per viduriuką - paprasta, kuklu, bet ir gražu  blush2.gif

va mūsų taurės biggrin.gif su orchidėja buvo papuoštos, o nuo piršlių gavome išgraviruotas, tas tokias sidabro spalvos metalines... ax.gif
[attachmentid=81415]
Atsakyti
stai kokias radau...
Atsakyti
puosciau taures su gelem, puokstytem
Atsakyti
Pas mus taurės buvo papuoštos gėlytėm gyvom ir sidabru išgraviruoti mūsų vardai (viena jo, viena mano) 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 01 04, 23:42)

Musu taures buvo labai panasiai papuostos, tik ant pacios taures, uzdetas toks lapas permatomas(pamirsau kaip vadinasi) o kojytes apsuktos kaip ir cia..man tai labai patiko, beje nuo forgetes nusiziurejau:)
Atsakyti
Man tai labai gražios pačios taurės bigsmile.gif
Atsakyti
Vilniuje Centrineje universalineje parduotuveje treciame aukste prie isejimo yra parduodamos grazios taures, pagl uzsakyma jas isgtaviruoja.
Atsakyti
as turiu sampano taures(kazkada buvo padovanojusi teta) su piesinukais ant vienos jaunasis atbega su ziedeliu o ant kitos-jaunoji atsisedusi laukia... thumbup.gif nu tokios kaip ir karikaturines...ka manot ar tokios tiktu vestuvems? ax.gif
Atsakyti
wink.gif+2007 02 16, 17:05-->
QUOTE(Erikute wink.gif @ 2007 02 16, 17:05)
as turiu sampano taures(kazkada buvo padovanojusi teta) su piesinukais ant vienos jaunasis atbega su ziedeliu o ant kitos-jaunoji atsisedusi laukia... thumbup.gif  nu tokios kaip ir karikaturines...ka manot ar tokios tiktu vestuvems? ax.gif

As irgi tokias turiu, tai galvoju tiks jos man ar ieskot kitu g.gif
Atsakyti