aš tik ant paprastų taurių kojelių po kaspinuką pririšau su baltais karoliukais per viduriuką - paprasta, kuklu, bet ir gražu
QUOTE(beka @ 2006 12 19, 11:54)
aš tik ant paprastų taurių kojelių po kaspinuką pririšau su baltais karoliukais per viduriuką - paprasta, kuklu, bet ir gražu
va mūsų taurės su orchidėja buvo papuoštos, o nuo piršlių gavome išgraviruotas, tas tokias sidabro spalvos metalines...
[attachmentid=81415]
puosciau taures su gelem, puokstytem
Pas mus taurės buvo papuoštos gėlytėm gyvom ir sidabru išgraviruoti mūsų vardai (viena jo, viena mano)
QUOTE(maziulele @ 2007 01 04, 23:42)
Musu taures buvo labai panasiai papuostos, tik ant pacios taures, uzdetas toks lapas permatomas(pamirsau kaip vadinasi) o kojytes apsuktos kaip ir cia..man tai labai patiko, beje nuo forgetes nusiziurejau:)
Man tai labai gražios pačios taurės
Vilniuje Centrineje universalineje parduotuveje treciame aukste prie isejimo yra parduodamos grazios taures, pagl uzsakyma jas isgtaviruoja.
+2007 02 16, 17:05-->
As irgi tokias turiu, tai galvoju tiks jos man ar ieskot kitu
QUOTE(Erikute @ 2007 02 16, 17:05)
as turiu sampano taures(kazkada buvo padovanojusi teta) su piesinukais ant vienos jaunasis atbega su ziedeliu o ant kitos-jaunoji atsisedusi laukia... nu tokios kaip ir karikaturines...ka manot ar tokios tiktu vestuvems?
As irgi tokias turiu, tai galvoju tiks jos man ar ieskot kitu