Įkraunama...
Įkraunama...

Ar puošiame jaunųjų taures?

pagaliau taurių klausimas išspręstas.
uošvienė padovanojo dvi krištolines taures , tai jas nunešiau į gėlių saloną ir papuošė.
nėra jau kažko įpatingo, bent jau man atrodo,nors draugės sako kad labai gražu.... g.gif g.gif
man toks jausmas kad ir pati jau nebežinau ko benoriu doh.gif doh.gif tongue.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Niu sveikos, atlaikiau vieneres vestuves thumbup.gif super smagu buvo.. o su taurem tai va vargelio turejau... 12 val pabaigiau puosti sale ir tuos inicialus pinti is rutu, o iki 3 prie tauriu sedejo\au.. bet tai kaip man nelipo tie karoliukai prie taures tai ne tas zodis... siaubekas...eina sikti. tai tik ant plunksneliu klijavau... ir tai vos ne vos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 08 15, 19:24)
Niu sveikos, atlaikiau vieneres vestuves  thumbup.gif super smagu buvo.. o su taurem tai va vargelio turejau... 12 val pabaigiau puosti sale ir tuos inicialus pinti is rutu, o iki 3 prie tauriu sedejo\au.. bet tai kaip man nelipo tie karoliukai prie taures tai ne tas zodis... siaubekas...eina sikti. tai tik ant plunksneliu klijavau... ir tai vos ne vos  doh.gif

Aisku visada buna fainiau ir maloniau, kai pats darai tokius dalykus ir idedi ten savo visa sirdi bigsmile.gif bet pvz raidziu pinimus ir tauriu papuosimus, savo sesutes vestuvems palikau florisciu atsakomybei blush2.gif
ir tai jau lakstymu i valias, dar visokiu staigmenu jaunajai noriu priruosti, taigi taureles ryt nuvesiu pas floristes ir jas jos papuos tongue.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
mes nusprendėme nepuošti taurių, o buvo jos tokios

[URL=user posted image]Mūsų taurės[/URL]
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 09 05, 15:49)

[URL=user posted image]Mūsų taurės[/URL]

originaliai sugalvota thumbup.gif
Atsakyti
beje per sesers vestuves sumastem, kad nauju tauriu pirkti neverta... ji paprase, kad teveliai padovanotu, tas is kuriu jie gere bigsmile.gif as savo ruostu nunesiau jas floristei papuosti...
manau labai gera ideja, tik gaila, kad jau is tu tauriu nebegalesiu gerti cray.gif
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 09 05, 15:49)

Wow, kokios grazios, na tikrai papildomo papuosimo nereikia thumbup.gif
ir kur tokias taureles suradot?

As tai nunesiau i parduotuve "Geles ir manufaktura", papuose kaspineliais, karoliukais ir smulkiom dirbtinem gelytem, grazu! Nenorejau gyvom gelem, kad nereiktu paskutine diena tuo rupintis.
Atsakyti
O kazin kaip is metaliniu geriasi... As savo vestuvem zadejau pirkti, bet pabijojau unsure.gif
Atsakyti
gal aš čia ne į temą, bet vis tiek pasakysiu flirt.gif mes tam vadinaman zakse šią vasarą buvom tris kartus ir visus kartus gerėm is tų kazkokiu tipo auksiniu tauriu sampa uz jaunuosius... kosmaras kazkos - kiek kalbejom, tiek ir visiems be rysio... as niekada gyvenime jokiu metaliniu nepirksiu, nebent del vaizdo, bet jau gersiu geriau is paprasciausiu ir pati pasipuosiu negu is metalo...
fi doh.gif wub.gif
Atsakyti
Va musu buvo tokios 4u.gif
Atsakyti