Galima apsukti aplink kojelę frezijos ir kaspinėlius, plonus atlasinius.
Niu ka, butumet mane maciusios sestadieny tai butumet uzsiklykusios... prisidesciau senu tauriu ir bandziua... tai plunksna per daug prilipinu, tai tas isas apsukimas nukrinta man draugas sedejo ir juokesi is manes atgrubnages..nuo tauriu niekaip neatgramdau kliju
lovely, tiu klijavai joustike prie taures ane?
QUOTE(pupute @ 2006 08 07, 08:15)
Niu ka, butumet mane maciusios sestadieny tai butumet uzsiklykusios... prisidesciau senu tauriu ir bandziua... tai plunksna per daug prilipinu, tai tas isas apsukimas nukrinta man draugas sedejo ir juokesi is manes atgrubnages..nuo tauriu niekaip neatgramdau kliju
Kaip tik norejau klausti kaip sekesi, na nieko pasipraktikuosi ir iseis gal, imesk foto pazet. O as klijavau tai pirma galiuka mazu laseliu kliju, poto apvyniojau ta juosta tvirtai, ir kita galiuka klijavau, o paskui dar po lasiuka ilasinau ant tu juosteliu susikirtimo, ten kur tos akutes.Visos juosteles tai klijais netepliojau. O plunksnele tai irgi tik trim lasais priklijavau ir tik toj vietoj kur kieta ta juostele isilgai per ja eina, nezinau kaip pavadint ja, o puku nelieciau o tie klijai tai tikrai manau, kad nenusiims, arba gali ir taure subraizyt besveisdama. As is pirmo karto priklijavau kaip norejau, tai lupti neteko. Bandziau dar su karstais klijais klijuot is pistoleto to vadinamo, bet jie nelipo kazko, arba labai netvirtai laikesi, tai tada super pasiemiau. Na va daug prirasiau, gal bus aisku, jei ka klausk
QUOTE(Ne_gera @ 2006 08 11, 14:23)
man pacios pirmos neblogos bet ir perkrautos jau...labai tiktu jauciu jei kokia sampanine suknia nuotakos..
ale koks vargelis manes siandien laukia:
1.papuosti sale; 2. inicialus is rutu nupinti (nakty jauciu eisiu vogti uz tokio namo apejus yra, nes pas ka klausiau tai niekas neturi ;3 ir svarbiniausia - taures...
laikykis kumscius kad pavyktu bent kas...
galu gale radau tokias taures kokių aš ir norėjau a la pasidabruotos ir kai sudedi gaunasi širdelė dar išgraviravau, na, o puoš man rūtomis
QUOTE(pupute @ 2006 08 11, 13:38)
man pacios pirmos neblogos bet ir perkrautos jau...labai tiktu jauciu jei kokia sampanine suknia nuotakos..
1.papuosti sale; 2. inicialus is rutu nupinti (nakty jauciu eisiu vogti uz tokio namo apejus yra, nes pas ka klausiau tai niekas neturi ;3 ir svarbiniausia - taures...
Labiausiai nepavydziu tau del tu inicialu, as irgi prisikankinau, kol juos prisiuvau, tik vok rutas atsargiai,netrink labai, kad neisbertu, as tai su pirstinem bandziau dirbt, bet nemoku, tai nusemiau,ir aciu dievui ta kart neisbere O ant tauriu jei vainikelius pinsi, tai patariu su plona vielute o ne siulu, nes taip daug lengviau ir greiciau smulkuti ir tvirta nupinti, ir ant taures apsukti O kaip su tom taurem sekasi, gal jau pavyko padaryt, ar jau daugiau nesitreniravai?
QUOTE(*lovely* @ 2006 08 11, 15:10)
Labiausiai nepavydziu tau del tu inicialu, as irgi prisikankinau, kol juos prisiuvau, tik vok rutas atsargiai,netrink labai, kad neisbertu, as tai su pirstinem bandziau dirbt, bet nemoku, tai nusemiau,ir aciu dievui ta kart neisbere O ant tauriu jei vainikelius pinsi, tai patariu su plona vielute o ne siulu, nes taip daug lengviau ir greiciau smulkuti ir tvirta nupinti, ir ant taures apsukti O kaip su tom taurem sekasi, gal jau pavyko padaryt, ar jau daugiau nesitreniravai?
nzn man tas rutu kvapas.... nuo ju paskui ilgai trenkia... o cia taures visa diena uostyt.
QUOTE(Forgete @ 2006 08 06, 14:05)
Jei nori mano taures pamatyt tai spausk zemiau ant linko - vestuviu foto ten tikrai pamatysi. Ar tau reik to zmogaus kontaktu kuris man jas puose?
superines taures ziuriu turesiu ir as ka veikti...
tik daba paziurejus tavo vestuviu nuotraukeles atejo i galva kaip pagaliau tuos ziedlapius metyti... nes vis sukau galva kaip cia sesei suorganizuoti tuos ziedlapius
Papildyta:
o del tu inicialu bei vainikeliu ant taureliu vis tik galvoju, kad pas floriste uzsakysiu
nes aplink rajona aplaksciau,- ne vienos ruteles ner
beje merginos man dar iskilo vienas klausimas (nedaznai as tose vestuvese bunu ) kaip ten su tom taurem, nuotraukose pas Forgete maciau kad jie ir prie zakso ir ju gere.... tai kaip cia dabar? vestis tas taureles jau i zaxa?
QUOTE(Ne_gera @ 2006 08 11, 14:23)
man asmeniskai nei viena is siu tauriu papuostu neatrodo graziai, jau graziau (elegantiskiau) atrodo paprastos tautes auksta kojele...