Aciu labai visoms uz pagyrimus Nuotakai irgi labai patiko, sake, kad is to ka man dave geriau ir nesitikejo ta plunksnele tai ir klijavau tik priekyje, kad gert netrugdytu, ir nesusigadintu. O dariau tai taip: pirmiausia priklijavau tos juosteles galiuka taures apacioj ir vyniojau aukstyn, o paskui vel zemyn nleidau, tose vietose kur juosteles kirtosi priklijavau akutes ir dar pacia juostele prie taures, kad nesmuktu, o tada priklijavau plunksnele ir dar ant jos po tris akutes, tai ir ji geriau prilipo, kliju tai tik po maza lasiuka, kad nesuliptu pukai dejau.
Na pupute, jei noresi pameginsi pati, o jei ka gal ir galesiu padet, jei tas taures man atvesi
QUOTE(pupute @ 2006 08 03, 07:45)
Zodziu jau zinau ka savaitgaly veiksiu o kur tiu tu plunksneliu ir akuciu pirkai???? kokiais klijais klijavai? smaulkmeneliu prasau tikru tikriausiai bandysiu nes laaaaaabai graziai atrodo
Plunksneles tai as pirkau bazese, toj senoj rampoj, atrodo 2 sandely, o gal ir 1, ten tokiam dideliam dirbtiniu geliu skyriuj, ju visokiu spalvu yra ant sienos prikabinta, dar ir vakar maciau, tai maiselis kainuoja 1lt, o ir tu lapu yra, tai mazesni uz 1.7lt, o didesni po 2.20 atrodo ar 2lt, nu zodziu rasi, ten visa siena nukabinta.Klijus tai super glue naudojau, o tu akuciu tai nuotaka nupirko, bet nezinau, kur, kazkur irgi gal bazej, ar siaip pazek, kur visokios siuvimo prekes, sagos. Juosteles, tai irgi kazkur prie geliu pabandyk paieskot.Lyg ir viska parasiau, na sekmes darbuojantis
QUOTE(pupute @ 2006 08 03, 14:47)
ASIU TAU reiks gal ryt pabandyti istaikyti iki baziu nukaukt, bet tai va per darba nera kada niu ziuresiu kaip man seksis
ryt per pietus leksi i bazes o ne baliavoti
O mano taures viena jaunoji uzsigeide nupirkti is manes bet ne uz milijona nepraduosiu
QUOTE(maziulele @ 2006 08 03, 20:31)
ryt per pietus leksi i bazes o ne baliavoti
ne per piet, buk rami, po darbo bet ant baliaus ir nepataikysiu
tikiuosi tu plunksnu rasiu ir karoliuku...jei ne tai lovely varysiu pas tave, ok?
QUOTE(pupute @ 2006 08 04, 08:40)
tikiuosi tu plunksnu rasiu ir karoliuku...jei ne tai lovely varysiu pas tave, ok?
o tai kur eisi per pietukus
QUOTE(Forgete @ 2006 08 03, 19:35)
O mano taures viena jaunoji uzsigeide nupirkti is manes bet ne uz milijona nepraduosiu
As irgi neparduociau prisiminimui pasilikti geriau, tai gali jai savo floriste parekomenduoti Bet siaip tai idomi jaunoji, nesugalvociau taip pasiulyti
Papildyta:
QUOTE(pupute @ 2006 08 04, 07:40)
ok bet turetum rasti
Šiais laikais yikrai gražių taurių jaunavedžiams yra pirkti parduotuvėse.
O jei norite puošti pačios, tai galima taurę mažomis širdutėmis aplipinti, o ant kojelės mažą kaspinuką užrišti. (tikrai gražiai atrodo).
Būna taip pat specialiu lipdukų (drūgelių, širdelių ir .t.t) specialiai ant stiklo klijuoti. Jos irgi gražiai atrodo.
Taip pat labai gera dovana prisiminimui, ant taurių išgraviruoti jaunųjų inicialus, o taip pat galima ir trumpą sveikinumą (na čia jau kaip sugalvosite). Bet prisiminimui tai jie ilgam turės savo graviruotas vestuvines taures.
Kartais gal iš tiesų gražiau yra kažkas savo rankomis padaryta, nei pirktos jau pagamintos specialiai tai progai taurės. Nes jusų papuoštos bus vienintelės, originalios pagal jusų skonį.O nupirkti gali kiekvienas.
Papildyta:
Laabi gražios taurės.
ar užsakinėjai, kad padarytų, ar pati taip gražiai padarei. (p.s. neperskaičiau kolkas visos temos, tai sory jei mano klausimas jau kartojasi).
Papildyta:
Jau radau, kad taures darei pas floristę. Gal galėtum adresiuką išduoti tos floristės?
Papildyta:
Kažkodėl nerodo fotkių, kurios turėjo būti. aš čia kalbėjau apie Forgete taures.
O jei norite puošti pačios, tai galima taurę mažomis širdutėmis aplipinti, o ant kojelės mažą kaspinuką užrišti. (tikrai gražiai atrodo).
Būna taip pat specialiu lipdukų (drūgelių, širdelių ir .t.t) specialiai ant stiklo klijuoti. Jos irgi gražiai atrodo.
Taip pat labai gera dovana prisiminimui, ant taurių išgraviruoti jaunųjų inicialus, o taip pat galima ir trumpą sveikinumą (na čia jau kaip sugalvosite). Bet prisiminimui tai jie ilgam turės savo graviruotas vestuvines taures.
Kartais gal iš tiesų gražiau yra kažkas savo rankomis padaryta, nei pirktos jau pagamintos specialiai tai progai taurės. Nes jusų papuoštos bus vienintelės, originalios pagal jusų skonį.O nupirkti gali kiekvienas.
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2006 06 26, 14:26)
Na va, blyn kai bus profesionalios fotkes tai tikrai bus graziu kadru su taurem. Dabar tai cia kai is tecio fotkiko tai taip ir matos
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Laabi gražios taurės.
ar užsakinėjai, kad padarytų, ar pati taip gražiai padarei. (p.s. neperskaičiau kolkas visos temos, tai sory jei mano klausimas jau kartojasi).
Papildyta:
Jau radau, kad taures darei pas floristę. Gal galėtum adresiuką išduoti tos floristės?
Papildyta:
Kažkodėl nerodo fotkių, kurios turėjo būti. aš čia kalbėjau apie Forgete taures.
QUOTE(*CACA* @ 2006 08 05, 23:25)
Šiais laikais yikrai gražių taurių jaunavedžiams yra pirkti parduotuvėse.
Papildyta:
Laabi gražios taurės.
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Laabi gražios taurės.
Papildyta:
Papildyta:
Jei nori mano taures pamatyt tai spausk zemiau ant linko - vestuviu foto ten tikrai pamatysi. Ar tau reik to zmogaus kontaktu kuris man jas puose?
QUOTE(Devita @ 2006 01 19, 21:01)
IR KUR GAUTI TOKIAS GRAŽIAS TAURES? NIEKUR NERANDU GAL KAS ŽINOTE?