Įkraunama...
Įkraunama...

Ar puošiame jaunųjų taures?

QUOTE(*lovely* @ 2006 07 25, 02:17)
Savaitgaly mama ruose kaimynei vestuves, as dengiau stala, tai pasisiuliau ir jaunuju taures papuosti, parodziau nuotakai forgetes taures, na man jos labai patiko  thumbup.gif  bet nuotaka tu kiauru lapu negavo, o ir juostele gana stora nupirko ir akutes vietoj perliuku,(ji apie taures buvo visai pamirsus, tik diena pries vestuves sugalvojom) na tai nukopint nepavyko, bet irgi visai neblogai gavosi, dar plunsnele pridejau, tik foto dar is fotiko neisemiau, tai kai jau turesiu idesiu jei kam idomu.  ax.gif

Laukiam laukiam foto smile.gif o tu lapu tai floristikos salonuose buna.
Atsakyti
Gal kas zinot kur Klaipedoj graviruoja taures?
Atsakyti
Pajurio mugej.
Atsakyti
QUOTE(veren @ 2006 07 30, 14:11)
Pajurio mugej.

norėjau sakyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 07 30, 14:31)
norėjau sakyt  lotuliukas.gif

ir kiek kainuoja blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
O kurioj vietoj ten?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 07 25, 07:43)
Laukiam laukiam foto smile.gif o tu lapu tai floristikos salonuose buna.

maciau tu lapu kaune, bazej antram sandely, kur didziulis dirbtiniu geliu skyrius. ten jie sudeti i nedidelius maiseliu po kelis, ir kainuoja kelis litus, gerai nepamenu, bet gal kokius 5...
Atsakyti
QUOTE(vitaskina @ 2006 07 31, 09:25)
O kurioj vietoj ten?

pajury yra atrodo treciam aukste ir dar yra priesais vetrunge,aitvaro knygyne yra graveris smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, na bandysiu tas foto ikelti, nelabai jos kokybiskos, nes tikrovej atrode graziau, ir akutes tos labiau zerejo blush2.gif O del tu lapu tai as irgi zinau kur ju yra biggrin.gif ir nuotakai pasakiau kur ieskot, bet ji turbut nerado, o as neturejau kada nuvaziuoti, nes cia isvakarese sugalvojom ir as iki velaus vakaro salej buvau. Galima sakyt nakti pries vestuves dariau. Ai dar ir stikliukus panasius padariau. Na stai foto
user posted image
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif taures tai fantastiskai atrodo, ta plunksnele labai fainiai ir nelys turejo y burna ir grazu nerealiai thumbup.gif ot gabumai zmoniu, as ir noriu jaunuju taures papuosti bet tai man toli iki taves lovely...reiks pasibandyti dar kada...nors ir laiko jau ne marios doh.gif
Papildyta:
lovely, man tundrai galpapasakotum kaip darei? ka klijavai kur? ir pan...
Papildyta:
ale matau kad is Kauno panelyt esi, tai jei ka, teks pasidarbuot - taures duosiu wub.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as manau, kad labai grazu, kai papuostos jaunuju taures. savo vestuvems irgi pasipuosiu, jei nieks nepapuos wub.gif ., arba mama ka nors sugalvos, ji ant puosimo turi fantazijos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziulele: 01 rugpjūčio 2006 - 19:18
*lovely*, man pirmą kartą patiko puoštos taurės ir jos tavo smile.gif gražu
Atsakyti