Įkraunama...
Įkraunama...

Ar puošiame jaunųjų taures?

QUOTE(Gunia @ 2006 07 20, 23:35)
Pritariu  drinks_cheers.gif
Nes as irgi norejau kokiu nors gelyciu, bet galiausiai paprasiau floristes, kad padarytu is rutu maziukus vainikelius taurem.

Del rutu siulau dar gerai pagalvot. Mes nezadejom puosti tauriu, nes man tai visai nesvarbu. Tai salej kur sventem vestuves, seiminikes pacios papuose. Na bet papuose su rutom, o ju kvapas labai aitrus, tai jau is tos taures siaip ne taip viena taure isgeriau sampano , o paskui nuemiau, nes kitaip viskas rutom atsiduoda, ir sampanas, ir maistas jei salia rutos stovi. doh.gif Na nebent labai ju kvapas patinka, tada verta puost, nes visa laika uzuosi smile.gif
Atsakyti
Siaip dar reik isitikint ar nesi alergiska rutom. as tai labai alergiska.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 07 21, 15:11)
Siaip dar reik isitikint ar nesi alergiska rutom. as tai labai alergiska.

aš tai galvoju pas floristę nunešti kad papuoštų ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(atne777 @ 2006 07 23, 15:42)
aš tai galvoju pas floristę nunešti kad papuoštų ax.gif  ax.gif  ax.gif

papuost tai papuos rutom, bet tu tas rutas turesi visa diena laikyt. Labai reik pagalvot
Atsakyti
Jauniesiems galima ne tik puošti rūtomis taures, bet pasirinkti ir kitą variantą.T.Y. išgraviruoti jauniesiems taures.Čia gali būti dovana nuo tėvų, nuo svočios, nuo vyr, pamerges ar kt.Labai gražiai atrodo išgraviruotos jaunųjų taurės. Pati tokias turėjau per savo vestuves.Tai buvo tėvelių dovana. smile.gif
Atsakyti
nusipirkau taures, kurios man ir nepuoštos labai gražios smile.gif viiiiiiiisiškai paprastos
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 07 23, 17:34)
nusipirkau taures, kurios man ir nepuoštos labai gražios smile.gif viiiiiiiisiškai paprastos

prasom foto 4u.gif
Atsakyti
Aš papuošiau taip blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kastaneda @ 2006 07 24, 20:40)
Aš papuošiau taip  blush2.gif
user posted image

Reiketu pamatyt kaip bendroj visumoj atrodo - prie nuotakos suknios, puokstes. Visumoj jei stilius islaikytas tai turetu buti labai grazu. Tik taures galetu buti grazesnes formos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 07 24, 21:12)
Tik taures galetu buti grazesnes formos smile.gif

ir skirtos gerti sampanui tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
aga ir as pagalvojau, kad kazkaip turetų derėti...O dėl tauriu, tai man kazko gražesnu\io norisi, ar bent aukštesnių... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Savaitgaly mama ruose kaimynei vestuves, as dengiau stala, tai pasisiuliau ir jaunuju taures papuosti, parodziau nuotakai forgetes taures, na man jos labai patiko thumbup.gif bet nuotaka tu kiauru lapu negavo, o ir juostele gana stora nupirko ir akutes vietoj perliuku,(ji apie taures buvo visai pamirsus, tik diena pries vestuves sugalvojom) na tai nukopint nepavyko, bet irgi visai neblogai gavosi, dar plunsnele pridejau, tik foto dar is fotiko neisemiau, tai kai jau turesiu idesiu jei kam idomu. ax.gif
Atsakyti