Na va, blyn kai bus profesionalios fotkes tai tikrai bus graziu kadru su taurem. Dabar tai cia kai is tecio fotkiko tai taip ir matos
Papildyta:
Papildyta:
Labutis, graziai papuostos ir orginaliai. Gal kas galit pasakyt as nusipirkau tamsiai ruzavas taures ar grazu butu jas graviruoti man sita mintis patiko.
QUOTE(pandora2006 @ 2006 06 26, 14:23)
Labutis, graziai papuostos ir orginaliai. Gal kas galit pasakyt as nusipirkau tamsiai ruzavas taures ar grazu butu jas graviruoti man sita mintis patiko.
na idomu kaip visumoj prie viso konteksto ta spalva derinsis. Siaip turetu graziai atrodyti.
QUOTE(lijo @ 2006 06 10, 23:50)
o kokios tau gražios ? man, pvz. aukštos, į viršų siaurėjančios ir be jokių pagražinimų gražios visą miestą išmaišiau, tai gal ką patarsiu
sutinku ,kad jos turi būti aukštos .
aš pati turiu tokias, tik kojelė yra juoda(kažkas padovanojo)
tai norėčiau panašių, tik tarkim , kokia auksine kojele.nusipirkus kokia paprastą, gal kokiu purškalu galima apipurkšti,bet ar nenusilups , neprikbs prie rankų, blizgučiai...
nu vienu žoždiu taip
Va gavom fotkes, tai cia geriau matos
http://public.fotki....stuves/132.html
http://public.fotki....stuves/132.html
QUOTE(Forgete @ 2006 06 18, 11:26)
Mes taures pirkom maximoj tokias aukstas aukstas. Mokejom gal 30lt. Mum floriste papuose kazkaip su perliukais ir lapukais na turesiu foto - idesiu. Bet labai buvo fainai kad jas turejom
O kaip daret su tom taurem? Vezetes i baznycia, santuoku rumus??? Ar tik salej? I nuotraukas tavo ziuriu ir cia man toks klausimas iskilo
QUOTE(Idula @ 2006 07 09, 14:29)
O kaip daret su tom taurem? Vezetes i baznycia, santuoku rumus??? Ar tik salej? I nuotraukas tavo ziuriu ir cia man toks klausimas iskilo
Visur vezemes. Tiek prie baznycios tiek prie zakso is ju gerem, tiek po to salej.
Aš jau buvau nusižiūrėjusi taures, bet gerai kad nepirkau- šį savaitgalį mama pareiškė, jog ji norėtų, kad mes per savo vestuves naudotume tėvų vestuvines taures... šiaip aišku joms 26 metai... pabandžiau papuošti... nelabai man jos patinka, bet ....
QUOTE(LIAN @ 2006 07 09, 16:02)
Aš jau buvau nusižiūrėjusi taures, bet gerai kad nepirkau- šį savaitgalį mama pareiškė, jog ji norėtų, kad mes per savo vestuves naudotume tėvų vestuvines taures... šiaip aišku joms 26 metai... pabandžiau papuošti... nelabai man jos patinka, bet ....
nu visgi relikvijos tradicija pradesi
QUOTE(LIAN @ 2006 07 09, 16:02)
Galesi po kokiu 25 metu savo dukrai per vestuves padovanot taures.
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 07 09, 15:15)
nu visgi relikvijos tradicija pradesi
Na tradicija kaip ir pradeta- kai tekejo sese, gere is tevu tauriu...
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2006 07 09, 15:19)
Galesi po kokiu 25 metu savo dukrai per vestuves padovanot taures.
Tai jei tik tėvų taurių nesudaužysim galės ir mano vaikai iš jų per savo veselią gert... taurėms bus jau 50 gal kokia metų tada...