Įkraunama...
Įkraunama...

Ar puošiame jaunųjų taures?

QUOTE(flamingo @ 2006 05 30, 14:15)
o kas tas "nelabai daug"????? blink.gif

kokia rutu sakele arba koki nedidele gyva gelyte
Atsakyti
tai jauciu reiktu prie puokstes derinti gelytes. bet tai kaip tada jas ten pritvirtinti kad nenuvystu g.gif
Atsakyti
labas merginos , gal kas zinote kur klaipedoje galima gauti graziu tauriu ax.gif
Atsakyti
mes tai jau turime taures tongue.gif manu papuošime kažkoiu kaspinuku baltu ir bus gražu - visi matys kad tai jaunųjų taurės ax.gif o gal dar kaip nors papuošti? g.gif
Atsakyti
dirbtiniu geliu parduotuvese yra pirkti geliu sakeliu (ant kotelio trys ziedeliai) iv geliu.tarkim pas mane buvo miniatyriniu rozyciu sakeles(svelbios sampanines spalvos), jos lengvai lankstosi, galima apraityti aplink taures koteli ir pritvirtinti permatoma izoliacija. grazu, pigu, orginalu...plius, nebijosite, kad galite nulauzti geles ziedeli, labai patvarus smile.gif
Atsakyti
o as manau, galima nusipirkti raudonos o gal ir baltos lipnios pleveles, na, kaip lipdukai is tokios buna. is jos iskarpyti sirdeliu ir apklijuoti jas visa taure - nuo kojeles iki pat virsaus. esu taip dariusi valentino dienai - nu labai grazu! o jei dar sirdeles baltos ir kaspineli balta ant kojeles uzrisus - pasaka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(atne777 @ 2006 05 31, 19:17)
labas merginos , gal kas zinote kur klaipedoje galima gauti graziu tauriu ax.gif

o kokios tau gražios tongue.gif ? man, pvz. aukštos, į viršų siaurėjančios ir be jokių pagražinimų gražios biggrin.gif visą miestą išmaišiau, tai gal ką patarsiu smile.gif
Atsakyti
mikes taures, visiskai elementarios, ir su drugeliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 06 12, 18:58)
mikes taures, visiskai elementarios, ir su drugeliais smile.gif

o plunksnos kam smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 06 12, 21:26)
o plunksnos kam smile.gif?

cia tik siaip... bet manau kad i taures desiu, kai ant stalo, esu macius- labai grazu
Atsakyti
Mes taures pirkom maximoj tokias aukstas aukstas. Mokejom gal 30lt. Mum floriste papuose kazkaip su perliukais ir lapukais wink.gif na turesiu foto - idesiu. Bet labai buvo fainai kad jas turejom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 06 18, 11:26)
Mes taures pirkom maximoj tokias aukstas aukstas. Mokejom gal 30lt. Mum floriste papuose kazkaip su perliukais ir lapukais wink.gif na turesiu foto - idesiu. Bet labai buvo fainai kad jas turejom smile.gif

laukiam laukiam nuotrauku... ax.gif
Atsakyti