Įkraunama...
Įkraunama...

Ar puošiame jaunųjų taures?

Pirkom jauniesiems sidabrines taures ir graviravom vardus ir data, užteko
ir šiaip gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(hamid @ 2006 05 07, 16:46)

Na musu sidabrines, ne stiklines. As tai taip pat pagalvojau kad gali buti per daug. Bet gal ant kojos?

o kodel nebutu galima wardu ir datos widineje puseje wirsuj prie krasto isgrawiruot?
Papildyta:
QUOTE(lijo @ 2006 05 07, 11:09)
man tai ornamentai ir dar graviravimas  doh.gif sviestas sviestuotas  smile.gif

dar priklauso nuo to, kokie tie ornamentai...buna graweriai super padaro ! : thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2006 05 08, 00:36)
o kodel nebutu galima wardu ir datos widineje puseje wirsuj prie krasto isgrawiruot?
Papildyta:
dar priklauso nuo to, kokie tie ornamentai...buna graweriai super padaro ! : thumbup.gif

žinoma, kad priklauso, bet jau geriau tuomet vidinėj pusėj užrašinėt ax.gif nors man pačiai taurių graviravimas schmoll.gif jei mano išrinktasis mano vardą ar vestuvių datą užmirš, tai doh.gif doh.gif doh.gif ... ir graviruotos taurės santykių nebeišgelbės smile.gif
Atsakyti
O kaip jums tokios taures ? ax.gif
Papildyta:
Bandziau sumazint kad ikeltu tai tokia jau maza foto gavos blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2006 05 08, 17:43)
O kaip jums tokios taures ? ax.gif
Papildyta:
Bandziau sumazint kad ikeltu tai tokia jau maza foto gavos blink.gif  blush2.gif

gražios, o tas kotelis auksinis g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 08, 21:11)
gražios, o tas kotelis auksinis  g.gif ?

Ne.to kotelio viduj baltas stiklas.jos tokios tikrai aukstos sulig sampano buteliu.
Pabandysiu didesne foto ikelt...
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2006 05 08, 19:23)
Ne.to kotelio viduj baltas stiklas.jos tokios tikrai aukstos sulig sampano buteliu.

thumbup.gif kur jos pirktos?
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2006 05 08, 19:23)

na man jos gražios thumbup.gif jų jau nebepuoščiau schmoll.gif kiek kainavo, jei nepaslaptis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 09, 01:24)
na man jos gražios  thumbup.gif jų jau nebepuoščiau  schmoll.gif kiek kainavo, jei nepaslaptis  ax.gif

Jooo as manau irgi jau nepuost.O pirkau Londone.Siaip tai as jas 4 turiu labai jau patiko tai nusipirkau siaip sampanui gert bet dabar galvoju kad pakankamai puosnios ir vestuvems.radau jas per nuolaidas litais jos kainavo po40lt uz viena o buvo nukainuotos iki 15lt tai iskart 4 ciupau smile.gif
turiu dar ir tokias sidabrines veziotis visur po gamta ir baznycias nes graziai ant nuotrauku atrodo ir nebaisu kad suduztu,o tas stiklines paduosiu kad salej mums padetu kaip isskirtines jaunuju! wub.gif
Papildyta:
Tik mes taip vardu negraviruosim,na nebent is vidaus kaipnors kad tas uzrasas taip nesviestu
Atsakyti
panos kaip manot reiktu puosti sidabrines taures?
Atsakyti
QUOTE(flamingo @ 2006 05 30, 12:24)
panos kaip manot reiktu puosti  sidabrines taures?

na nebent nelabai daug g.gif
Atsakyti
o kas tas "nelabai daug"????? blink.gif
Atsakyti