Įkraunama...
Įkraunama...

Ar puošiame jaunųjų taures?

QUOTE(Nikota @ 2006 05 04, 22:15)
Mūsų taurės buvo gėlytėmis apipintos ir karoliukai keli buvo..nes ir mano puokštėje ir plaukuose  karoliukai dominavo. Apipynė ta pati floristė kur viską darė  thumbup.gif  thumbup.gif  Turiu nuotrauką, bet nemoku įkelti jeig kam reikės į eimailą galėsiu atsiųsti  mirksiukas.gif

Nikota, persiusk man i maila agnivita@yahoo.com
As irgi noriu papuosti taures gelytem, bet nelabai randu pavyzdziu.
Atsakyti
o kas gali paskayt kur butu galima rutu isigyt? sawasias taures noreciau papuost jei jau pati wainikelio detis negaliu blush2.gif
Atsakyti
o gal kas matė kur galima įsigyti Kaune taures, kur abi suglaudus širdutė gaunasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2006 05 05, 18:07)
o gal kas matė kur galima įsigyti Kaune taures, kur abi suglaudus širdutė gaunasi? ax.gif

Merkurijuje pirmame aukste tikrai yra! na bent jau buvo pries kokia savaite bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aiskauda @ 2006 05 05, 22:58)
Merkurijuje pirmame aukste tikrai yra! na bent jau buvo pries kokia savaite bigsmile.gif

o gal ir kaina nuziurejai ax.gif
Atsakyti
Nezinau ar jau kas klause(bent jau neradau) ar graviruojamos abi taures ar tik viena?
Musu taures ir taip jau su ornamentais, tai net nezinau doh.gif
Atsakyti
abi smile.gif
bet grawirawimas manau neturi tokios dideles swarbos, nebet tas taures saugosit iki sidabriniu, auksiniu metiniu. o taures isgrawirawus siokia tokia werte turi...as taip manau. jos jau neber iprastos...
tongue.gif ir tie tawo ornamentai manau waizdo nesugadintu... tiesiog duok graweriui laiswe, tikrai padarys graziai.
mes wa penktadieni issigrawirawom. paprasciausiai sawo wardus ir westuwiu data (cia bus sufleris mano jaunikiui, kuris pastowiai wiska pamirsta). 54 raides mums sukainawo 17.28lt .

siaip ideja. pas graweri maciau nerealiu tauriu ismargintu graziausiais rastais. man jau per welu, bet kitakart nuipirkciau paprastas storesnio stiklo taures ir nunesciau, kad man padarytu wienetines smile.gif mes ir siaip uz 2 taures be grawirawimo sumokejom 116lt, tai jau mieliau buciau jau pas graveri tas paprastesne nunesus. o dar galima ir paciai sawo rasta susigalwot ir pateikt jam smile.gif
Atsakyti
o kur Kaune graviruoja? g.gif
Atsakyti
4u.gif Noreciau paklausiti, jus jeu tiek daug zinote apie graviravima ax.gif

O ar gali aukso spalva uzrasyti ant tauriu (jei graviruotu tai tik bespalviai gautusi, ar ne?)
Jei dar isgraviruotu ir paspalvintu auksu ar sidabru butu man kaip tik.

Ir ar nenusiplaus ta spalva?
Atsakyti
QUOTE(hamid @ 2006 05 06, 16:23)
Nezinau ar jau kas klause(bent jau neradau) ar graviruojamos abi taures ar tik viena?
Musu taures ir taip jau su ornamentais, tai net nezinau doh.gif

man tai ornamentai ir dar graviravimas doh.gif sviestas sviestuotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 07, 10:09)
man tai ornamentai ir dar graviravimas  doh.gif sviestas sviestuotas  smile.gif

Na musu sidabrines, ne stiklines. As tai taip pat pagalvojau kad gali buti per daug. Bet gal ant kojos?
Atsakyti
QUOTE(hamid @ 2006 05 07, 15:46)

Na musu sidabrines, ne stiklines. As tai taip pat pagalvojau kad gali buti per daug. Bet gal ant kojos?

abejoju, kad tai taurę papuoštų g.gif
Atsakyti