Įkraunama...
Įkraunama...

Ar puošiame jaunųjų taures?

QUOTE(Lalaila_Vln @ 2006 04 21, 19:35)
cia kaune daug radot?

na taip kaune. smile.gif Pasivaiksciojom po stiklo parduotuves ir prisisziurejom groziu! Aisku kainos kai kur ne pagal mano nora...
Bet tikrai manau kad Vilniuje tauriu pasirinkimas ne ka mazesnis! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aiskauda @ 2006 04 21, 19:49)
na taip kaune. smile.gif  Pasivaiksciojom po stiklo parduotuves ir prisisziurejom groziu! Aisku kainos kai kur ne pagal mano nora...
Bet tikrai manau kad Vilniuje tauriu pasirinkimas ne ka mazesnis! mirksiukas.gif

bet kazkaip tinkamu nerandu verysad.gif
Atsakyti
pagal mano nuorodą smile.gif graviruoja tik metalines taures
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Augė: 21 balandžio 2006 - 20:53
Kam aktualus taurių graviravimas Kaune, tai ne per seniausiai eidama Savanorių pr. link "Savo" nuo Lirostos (automobilių dalys) mačiau nuorodą į kažkurį kiemą "Stiklo graviravimas" ar pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zivjana @ 2006 04 22, 14:49)
Kam aktualus taurių graviravimas Kaune, tai ne per seniausiai eidama Savanorių pr. link "Savo" nuo Lirostos (automobilių dalys) mačiau nuorodą į kažkurį kiemą "Stiklo graviravimas" ar pan. ax.gif

Ar tik nebus ten automobiliu stiklu graviravimas?(numerio uzrasymas) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2006 04 22, 16:24)
Ar tik nebus ten automobiliu stiklu graviravimas?(numerio uzrasymas) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Blyn, nepamasčiau apie tai doh.gif Bet visko gali būt, sorry už mano žioplumą tada blush2.gif
Atsakyti
ajajaiiii.........visai apie taures pamirsau, reikia nupirkti kokias nors special.... drinks_cheers.gif gal kas pasakysit, kur Vilniuj didesnis pasirinkimas??
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 04 27, 21:28)
ajajaiiii.........visai apie taures pamirsau, reikia nupirkti kokias nors special.... drinks_cheers.gif gal kas pasakysit, kur Vilniuj didesnis pasirinkimas??

helena, gal pabandyk akropolyje paiekot tokios parduotuwes "arthouse". pas mus klaipedoj akropoly yra tokia, tai nerealiu tauriu yra. aisku mes uz 1 taure mokejom 58lt, bet manau buwo werta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2006 05 01, 06:55)
helena, gal pabandyk akropolyje paiekot tokios parduotuwes "arthouse". pas mus klaipedoj akropoly yra tokia, tai nerealiu tauriu yra. aisku mes uz 1 taure mokejom 58lt, bet manau buwo werta biggrin.gif

o kokios jos? mes tai ruosiames isgere sampana jas dauzyt blush2.gif yra gi toks paprotys thumbup.gif
Atsakyti
hmz...tada gaila tokias sudauzyt butu... siaip as galiu nufotografuot jas ir atsiust, jei az atsiusi emaila sawo. cia siaip rusiskas paprotys. nors mes irgi sunkiai apsisprendem, bet paskui pagalwojom, kad kazkaip negerai prie baznycios sukes palikt.. weliau nebus ne kam surinkt biggrin.gif mes pirkomems brangesnes, kad issigrawiruot ir po to gert per sidabrines, auksines westuwes is tu paciu smile.gif
Atsakyti
nemazas indu pasirinkimas yra CUP`e 1 aukste "ZANA", po to yra prie IRIS parduotuves prie RIMi nebeatsimenu pavadinimo bet ten yra

QUOTE(helena @ 2006 04 27, 19:28)

Atsakyti
Mūsų taurės buvo gėlytėmis apipintos ir karoliukai keli buvo..nes ir mano puokštėje ir plaukuose karoliukai dominavo. Apipynė ta pati floristė kur viską darė thumbup.gif thumbup.gif Turiu nuotrauką, bet nemoku įkelti jeig kam reikės į eimailą galėsiu atsiųsti mirksiukas.gif
Atsakyti